madohora 03.03.08, 11:23 zamknięty Emma Odwiedziła nas ciotka Emma I zrobiła niezło zadyma Za oknami nam szaleje Deszczem leje, wiatrem wieje Z dachów wszystko pospadało Nawet chyba roz zagrzmiało Zaś bydymy liczyć straty I naprawiać to na raty Link Obserwuj wątek
madohora Re: Huragan Emma 03.03.08, 11:24 zamknięty Emma Chyba nom się klimat zmiynio Kiedyś niy do pomyślynio Ino halny dawoł znać Halnego niy było co sie bać Link
madohora Re: Huragan Emma 03.03.08, 11:25 zamknięty Emma Mam nadzieję że nikt nie wybrał się w góry W czasie takiej okropnej wichury Nie wyobrażam co by się stało Gdyby tak kogoś ze stoku wywiało Link
madohora Re: Huragan Emma 03.03.08, 11:26 zamknięty Emma Oglądałam „Fakty” i „Panoramę” Widziałam co się działo nad ranem Samochody zdmuchnięte jak pudełka Jednym słowem kraksa wielka Link
madohora Re: Huragan Emma 03.03.08, 11:27 zamknięty Emma na Nikiszu Emma i przez Nikisz przeleciała Sąsiadowi antenę z dachu zerwała Wczoraj walała się papa zerwana Z dachów, z siłą huraganu Mnie samej z głowy czapkę zerwało Ot i daleko jej się poleciało Dobrze, że mam kaptur w kożuchu Przynajmniej nie zachoruje moje ucho Wczoraj i dzisiaj wszyscy straty liczą O części szkód na pewno ludzie milczą W Tarnowskich Górach powalone drzewa Jakąś kobietę wysłały do nieba W Rudzie Śląskiej znów zerwało trakcję Gdzieś zniszczyło kolejową stację Dachy, samochody z szosy Co przy tym znaczą poczochrane włosy? Link
madohora Re: Huragan Emma 21.06.13, 23:54 zamknięty I od tej pory już z wizytą wpada Czy ona nie wie, że to nie "nada" Teraz już mamy powodzie, potopy Może ta Emma pójdzie do roboty Link
madohora2 Re: Huragan Emma 23.01.14, 14:06 zamknięty Najpierw Emma, teraz Ksawery Kto jeszcze tutaj będzie do .... Link
madohora Re: Huragan Emma 31.01.15, 21:36 zamknięty Raz, dwa, trzy, cztery Przeszła Emma wraz z Ksawerym Link