IP: 82.177.97.* 26.02.06, 15:16
Halo halo tu NoweMiasto.Ludzie zobaczcie wokoło siebie ile kup po waszych
pupilach.ZA chwilę zacznie to wszystko śmierdzieć.Radni zajmują się takimi
małymi petami po papierosach(ja nie palę)a tu takie duże K U P Y .Miłośnicy
piesków czy wam nie jest wstyd.Uważacie się za pożądnych ludzi bo kochacie
czworonogi to sprzątajcie po nich.
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec osiedl Re: Kupy fee. IP: *.man.rsk.pl 13.03.06, 12:14
      Popieram!!! Tyle mówiono o mandatach za pozostawienie psich odchodów w miejscu
      publicznym.Jak dotąd nic się nie zmieniło.Śnieg topnieje i coraz więcej pojawia
      się tych okazów obok chodników.Kto się w końcu tym zajmie???? Fe! Fe! Fe!
      Wstyd!!!!!
      • Gość: eska Re: Kupy fee. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 11:11
        a fe a wy nie sracie
        • Gość: TAKI TAM GOŚĆ Re: Kupy fee. IP: 82.177.97.* 12.04.06, 14:37
          SRAMY ALE NIGDY NIKOMU POD OKNEM LUB POD NOGAMI.
          • Gość: ZOLE Re: Kupy fee. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:00
            Przypomijcie mi jak wygląda strażnik miejski. Na Nowym Mieście w Rzeszowie nie
            pamiętam kiedy ich ostatni raz widziałem. A przydała by się ich nie tylko
            obecność ale i działanie aby tym "kulturalnym" posiadaczom milusińskich
            przypomnieli 100 - 200 złotowym mandatem o posprzątaniu tych niechcianych
            prezentów jakie pozostawiają po sobie te miłe stworzonka (często puszczone
            samopas i bez kagańca). Mam propozycję dla posiadaczy psów, jak Wam się nie
            chce sprzątać po nich lub się brzydzicie tymi odchodami, to zakładajcie im
            PAMPERSY!

Zwolennik czystego miasta.
            • Gość: menkis Re: Kupy fee. IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 24.06.06, 18:54
              Właśnie dziś szedl strażnik miejski przez Nowe Miasto - ojej jaki widok !
              Szkoda że nie wszedł w kupe , byłby lepszy widok !
              Mówisz - PAMPERSY - a gdzie by były wyrzucane ?
              Pod krzaczki może ?
              • Gość: też z osiedla Re: Kupy fee. IP: *.dami / 81.15.189.* 06.07.06, 11:06
                Jak sobie pomyślę ile kasy mogłoby nagromadzić miasto z mandatów za psie kupy i
                za pieski biegające samopas bez kagańców...
    • Gość: Alf Re: Kupy fee. IP: *.171.41.114.crowley.pl 02.11.06, 23:09
      Prosze bardzo moge sprzatac, ale zycze sobie smietniki na takie rzeczy. Do
      zwyklych nie wolno wyrzucac (wyobrazacie sobie tony kupy w jednym miejscu-
      epidemia murowana) a do domu nie bede nosic (zwlaszcza z daleka).

Poki co wyprowadzam psa na dzikie laki z dala od blokow i domow.

I przyznam sprzatanie by sie przydalo, ale kosze tez.

Mam psa i osobiscie mam dosc psow puszczanych na osiedlowe trawniki (uklon do
      sasiada z wyzlem).

Tylko co da posprzatanie po 1 psie, jak kolejne 50 brudzi gdzie popadnie :(

Poza tym zdziwilibyscie sie jak czesto osiedlowe krzaki sa o...ne przez ludzi ;-)
    • Gość: ewa Re: Kupy fee. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 11:19
      Kupy! Znam ten problem. Mieszkam na Baranówce IV, przy ulicy Miłocińskiej.
      Strażnika ani policjanta nigdy tu nie widziałam. Regularnie rano, popołudniu,
      wieczorami przychodzą właścicele i właścicielki ze swoimi pieskami załatwić się
      pod moim oknem. Bo pod moim oknem od kuchni rośnie krzaczek. 10 metrów dalej
      jest duży trawnik, krzaki, drzewa. Ale nik tam nie pójdzie. Lepiej zwalić się
      komuś pod oknem, tuż przy wejściu do klatki schodowej, tuż koło chodnika. NIKT
      nie zbiera kupek po swoim psie! Załatwiają się i odchodzą. W dodatku Ci z
      pieskami nie załatwiaja się pod swoim oknem, pod swoją klatką ! Najlepiej
      zesr.. się pod czyimś oknem. Nagminne jest wychodzenie z bloku podejście 2
      klatki dalej i siup niech ktoś wącha po piesku. Drugi problem to brak smyczy.
      Ale dopiero gdy pies kogoś pogryzie może wtedy właściciel psów zaczną myśleć.
      • Gość: sąsiad Re: Kupy fee. IP: 82.177.97.* 03.12.06, 12:18
        Strażnika miejskiego szukacie?Jest moim sąsiadem i też ma dużego pieska i też
        wychodzi z nim na spacer i też po nim nie sprząta.Mam nawet nagrany film bardzo
        dobrej jakości i żeby było ciekawiej pan ten jest w ubranku służbowym .Może go
        wam kiedyś pokażę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka