Gość: tomerskn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 12:23 Witam, Ktoś się już wprowadził do nowych bloków projektanta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: ul. Rymanowska Rzeszow IP: 84.38.160.* 06.07.09, 19:52 no ja już pomieszkuje i jak na razie jest cudownie :-) cisza, spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomerskn Re: ul. Rymanowska Rzeszow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 09:04 cisza przed burzą...:) Ciesze sie w takim razie. Ja pewnie za ok 2,3 m-ce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ul. Rymanowska Rzeszow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 17:54 A ja zamieszkam dopiero w grudniu przyszlego roku,poniewaz dopiero wtedy wybuduja moj blok:) mam nadzieje,ze nadal bedzie tam tak wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
misiuz13 Re: ul. Rymanowska Rzeszow 26.04.10, 11:11 Ja jeszcze też nie mieszkam , ale za kilka miesięcy dołączę. Jestem w trakcie kupowania mebli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ul. Rymanowska Rzeszow IP: *.asseco.pl 25.05.10, 14:06 nie ma problemów z szumem od WSK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomerskn Re: ul. Rymanowska Rzeszow IP: 89.230.85.* 10.06.10, 11:55 nie ma. W zimie tylko trochę śmierdzi z kominów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green Re: ul. Rymanowska Rzeszow IP: 62.93.62.* 11.06.10, 13:29 Zamierzam kupić tu mieszkanie, polecacie? Czy to fajna i spokojna dzielnica? Szumu aut z Podkarpackiej chyba nie słychać, ale obawiam sie hałasu z WSK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomerskn Re: ul. Rymanowska Rzeszow IP: 89.230.85.* 11.06.10, 15:43 polecam nie jest cicho jak na wsi ale nie tak glosno jak w innych dzielnicach. WSK juz tak nie daje jak kiedys a z podkarpackiej jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green do tomerskn IP: 62.93.62.* 14.06.10, 10:39 Dzieki serdeczne, brzmi zachecajaco,wiec chyba sie zdecyduje. Poki co moge kupic jedynie "wizje ulotna", bo blok zaczna budowac dopiero na jesien. Jak dobrze pojdzie:-)Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa-ndra1 Re: do tomerskn 18.08.10, 12:26 Witam, czy jest mama z dzieckiem która wprowadziła sie na Rymanowską? my tam będe mieszkać od paxdziernika. mama 4 latki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: do tomerskn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.10, 18:34 no ja czekam na budowę w grudniu 2011 ma by oddanie mieszkania, mam malutką córeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola22 Re: ul. Rymanowska Rzeszow IP: 89.108.200.* 24.11.10, 19:32 Witam Mój blok na ul Rymanowskiej jest juz niemalze gotowy, w grudniu ma byc ostateczne oddanie, jest tylko jeden problem...Gaz,prad itd będa dopiero wtedy podlaczone gdy zbierze sie 50% mieszkancow tego bloku a jak narazie sie na to nie zapowiada. Mam pytanie do mieszkanow ul Rymanowskiej-czy jak Państwo wprowadzali sie to bylo 50 % os zamieszkalych? czy polacza media np. tylko 3 osobom z bloku? Jak to wyglada? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmijas Re: ul. Rymanowska Rzeszow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 18:22 Witam, mieszkamy na ul.Rymanowskiej od paru miesięcy, spokojna okolica, poza tym ze zarazie trwają roboty budowlane i są dość głośne poranki tzn. koparki, wiertarki i samochody ciężarowe. A jeżeli chodzi o sąsiedztwo z WSK to nie ma huku i smrodu z zakładu, jak to inni sobie wyobrażają i tak twierdzą. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: ul. Rymanowska Rzeszow IP: *.rzeszow.mm.pl 04.03.12, 04:15 Tak ja się wprowadziłam na to osiedle w 2009,jest ciche,spokojne,tylko jednego mi tu brakuje pobliskiego sklepu,ale mam nadzieję ,że niedługo tu już będzie.Poza tym polecam to osiedle bo wszędzie jest blisko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś