Dodaj do ulubionych

Największy problem Rosjanek to Rosjanie

11.04.12, 23:02
A właściwie ich brak. Młodych mężczyzn jest o wiele mniej niż młodych kobiet. Garstka. Z czego większość i tak się nie nadaje do życia. Jedna trzecia to alkoholicy. Jedna trzecia to infantylni "wieczni chłopcy", którzy nigdy nie wezmą za nic odpowiedzialności i nie będą gotowi do założenia rodziny. Ilu zostaje? Z czego wybierać? Dziewczyny w takiej sytuacji czują się niepewnie. Nie myślą o tym, że zasługują na "najlepszego", tylko boją się, że zostaną z niczym. Boją się dojrzewania, starzenia, samotności. Łapią więc wszystko, co się w miarę nadaje, idą za pierwszym, który wyciągnie rękę. Byleby był. Posłuchaj Rosjanek, przekonasz się, jak często to powtarzają: "Liżli był, liżli był".

www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,114757,11395402,Dramat_Jaroslawy_Pulinowicz.html

Ot taki sobie wątek.
Obserwuj wątek
    • eva15 Re: Największy problem Rosjanek to Rosjanie 11.04.12, 23:06
      Znów dorwałeś jakieś uczciwe inaczej tłumaczenie rosyjskich tekstów? Ech, czym by propaganda żyła bez takich jak ty czy mara?
      • wojciech.2345 Re: Największy problem Rosjanek to Rosjanie 11.04.12, 23:08
        Przecież infantylizm mężczyzn w Rosji, to dzieło Stalina.
        W czasie wojny wyciął płeć brzydką.

Efekt?
        Mężczyźni wychowani przez kobiety.
        • asmall4 Re: Największy problem Rosjanek to Rosjanie 12.04.12, 12:49
          Faktem jest też degeneracja umysłowa i fizyczna obecnych Rosjan.

"Nawet jeśli jednak dochodzi do urodzenia dziecka (w ostatnim okresie dzięki różnym akcjom pomocowym państwa dzieci rodzi się ich trochę więcej), to 60% z nich przychodzi na świat z różnymi chorobami i upośledzeniami. Już dziś instytucje państwowe alarmują, że u ponad 20% pierwszoklasistów występują różne upośledzenia psychiczne."

Takie są skutki totalitarnego komunizmu i wojen przez niego wywołanych.
    • j-k niestety - tak bylo 11.04.12, 23:11
      wojciech.2345 napisał:
      > A właściwie ich brak.

Cwiczylem ten problem z osobista (wysoka) korzyscia dla siebie w latach 90.tych w Rassiji.

ale podobno ostatnio cos drgnelo w rajstopach.
      • romrus Juz?! 11.04.12, 23:15
        j-k napisał:
        > ale podobno ostatnio cos drgnelo w rajstopach.

Juz nosisz rajstopy?!:-)

Ale jeszcze cos sie drga?:-)

Ja piernicze, nie do wiary, Doktorku:-)
        • j-k taniocha intelektualna 11.04.12, 23:17
          romrus napisało:

> Juz nosisz rajstopy?!:-)

Alez tak. na karnaval :)
          rzne Szkota :)))

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
          • romrus Przebierancu, nie wiem co z taniochom:-) 11.04.12, 23:24
            j-k napisał:
            > romrus napisało:
            > > Juz nosisz rajstopy?!:-)
            > Alez tak. na karnaval :)
            > rzne Szkota :)))

Ale z tym Szkotem, zboku, lepiej by wyjasnil:-)
        • eva15 Re: Juz?! 11.04.12, 23:18
          Ty, Romrus uważaj, on może być w międzyczasie profesorem, jak ta Kotowa -:))))
      • igor_uk Re: niestety - tak bylo 11.04.12, 23:16
        Jasiu,nu co ty mogl cwiczyc?
        Za duzo o tym gadasz,co by wskazywalo na to,ze o impotencji wiesz juz od dawnio i napewno nie z ksiazek.
        • j-k belkot... 11.04.12, 23:19
          igor_uk napisał:
          > Za duzo o tym gadasz,co by wskazywalo na to, ze o impotencji wiesz juz od dawni
          > o i napewno nie z ksiazek.

Belkot, to bylo 10-15 lat temu, co zawsze z satysfakcja podkreslam.

PS. masz cos do Rassijanek?
          • igor_uk Brednie impotenta. 11.04.12, 23:22
            Przeciez zaznaczylem,ze impotencja cie dopadla wiele lat temu.

Do Rosjanek nie mam nic,wlasnie dla tego uwazam,ze zadna z nich na takie cos,jak ty,nie polasila sie by.
            • eva15 Re: Brednie impotenta. 11.04.12, 23:25
              Igor, PO CO z nim dyskutować? Jego tylko można wysłać spać. Zalecana przez Ciebie przed snem lewatywa też nie zaszkodzi (choć pewnie i nie pomoże, bo nie ma lewatywy na głowę, ha, ha).
              • igor_uk Re: Brednie impotenta. 11.04.12, 23:28
                Ewa,jasiowie tylko lewatywa moze pomoc.
            • j-k Brednie rosyjskiego imerialisty. kosz. 11.04.12, 23:29
              za brak informacji ad meritum.

Tfuj. ja zwykle, Dr. J.K.
    • romrus Klamiesz, Wojtku:-) 11.04.12, 23:47
      wojciech.2345 napisał:
      > idą za pierwszym, który wyciągnie rękę. Byleby był. Posłuchaj Rosjanek, przekonasz się, jak często to powtarzają: "Liżli był, liżli był".

"Dziewczyna w Kursku uderzyła cegła w głowę nastolatka, który ja obrazil. Chlopak w spiaczce."
      vz.ru/news/2012/4/11/573986.html
      Naszy dziewczyny potrafia zadbac o sobie i nie ida za pierwszym:-))
      • jabbaryt To skąd tyle tych agencji 11.04.12, 23:58
        'Russian women seeking love'
        Jest tego od cholery w internecie. Sam czasmi tam wpadam by pogapić się na piękne dziewczyny. Oczywiście platonicznie, bo moja luba jest Polką i nie zamieniłbym jej nawet na 70 hurys.
        • romrus Re: To skąd tyle tych agencji 12.04.12, 00:11
          jabbaryt napisał:
          > 'Russian women seeking love'
          > Jest tego od cholery w internecie. Sam czasmi tam wpadam by pogapić się na piękne dziewczyny. Oczywiście platonicznie, bo moja luba jest Polką i nie zamieniłbym jej nawet na 70 hurys.

Jabbaryt, z ciekawosci mozesz sprobowac skorystac z tych agencji, o tym wiele pisano.
          Stracisz 500-1000%, a potem dostaniesz cegla w leb:-)

P.S. Mam ulubiona Rosjankie, dwoch poprzednich wyslalem na poligon szkodliwych odchodow, czyli do USA, ale co do tych 70 hyrys, to bym sie jednak zastanowil.
          Chyba nie znasz wschodniej pieknosci, urody, a naiwazniejsze, ich wspanialego zachowania.
          Zazdroszcze czasami muzulmanam:-))
          • jabbaryt Re: To skąd tyle tych agencji 12.04.12, 00:34
            > Stracisz 500-1000%, a potem dostaniesz cegla w leb:-)
            Cegłą dostałbym nie potem tylko od razu od mojej dziewczyny.

> P.S. Mam ulubiona Rosjankie, dwoch poprzednich wyslalem na poligon szkodliwych
            > odchodow, czyli do USA, ale co do tych 70 hyrys, to bym sie jednak zastanowil.
            > Chyba nie znasz wschodniej pieknosci, urody, a naiwazniejsze, ich wspanialego z
            > achowania.
            > Zazdroszcze czasami muzulmanam:-))
            to dylemat: u facetów monogamia to podobno choroba, ale z drugiej strony jak czlowiek chce miec normalny dom i rodzinę to wybiera się tę jedyną. Taki to los przeklęty nie można mieć wszystkiego naraz.
            • romrus Tak, Jabbaryt 12.04.12, 20:21
              jabbaryt napisał:
              > Taki to los przeklęty nie można mieć wszystkiego naraz.

Wlasnie dlatego ze nie mozna wszystkiego na raz, muzulmanski kobiety, ktorzy w/g szarii musa ijsc 3 kroki do tylu od meza, teraz chodza 3 kroki do prozodu, bo w tych krajach wszedzie sa pola minowie.
    • borrka Zjawisko prawdziwe. 11.04.12, 23:57
      Rosyjscy mezczyznie nie dorownuja swym kobietom - zjawisko byc moze ogolnoludzkie, ale w Rosji bardzo widoczne.
      Rzeznia 20-go wieku eliminowala najlepszych mezczyzn.
      Demoralizowala mezczyzn w wiekszym stopniu, bo to oni jednak byli glownymi uczestnikami bezplatnych turnusow uncle Joe nad Kolyma.
      Wreszcie, jakos tak jest, ze gorzala bardziej niszczy facetow i niezdrowa rywalizacja tez.
      A komuna w CCCP miala niezly wyscig szczurow.

I potem taka dziewczyna zostaje z dwojka dzieciakow w 30 roku zycia, albo probuje mail order bride, z reguly w nierownym intelektualnie zwiazku.

Smutne to raczej i zycze Wierkom i Nadiom szybkiego poznania tak fajnych facetow, jak ja.
      • romrus Juz widze... 12.04.12, 00:15
        borrka napisał:
        > zycze Wierkom i Nadiom szybkiego poznania tak fajnych facetow, jak ja.

...kto na Ciebie zapadnie:-))

Bedziesz mial sukces w akademiku professionalno-techniczeskogo uczyliszcza №хх:-))
      • eva15 Zjawisko prawdziwe i w Polsce 12.04.12, 00:48
        Ty sobie borrcia lepiej poczytaj niemieckie stroyn internetowe z reklamującymi się tam Polkami. I obejrzyj parę video:

www.youtube.com/watch?v=KnQhdgGV_qE
        www.youtube.com/watch?v=YaItGvCNIhk
        A tu reklama z Wrocławia:

Polnische Frauen für ausländische Männer!
        Warum möchten polnische Frauen so gerne Herren aus Ausland kennen lernen? Die Antwort ist einfach. Ausländische Männer haben einfach mehr Klasse

Czyli:

Polki dla mężczyzn -obcokrajowców.
        Czemu Polki chcą poznać obcokrajowca? Opowiedź jest prosta, bo ma więcej klasy (ha, ha, może kasy?)

www.secret-wroclaw.com/artikel78.html

Tego badziewia o Polkach szukających obcokrajowca jest pełno w internecie.

• borrka Szczegolnie ta Tajka reprezentatywna dla Polek:) 12.04.12, 08:19
          Efciu, nikt nie twierdzi , ze w Polsce murzynow nie bija.
          Niemiec, czy Szwed, byl zawsze marzeniem, przechodzowanej (excusez moi) ......
          Sposob na emeryture w zawodzie bez oslon socjalnych.
          A wspomniana klasa cudzoziemca byla z reguly "robotnicza" :)
        • przyjacielameryki Re: Zjawisko prawdziwe i w Polsce 12.04.12, 09:01
          eva15 napisała:

Ty sobie borrcia lepiej poczytaj niemieckie stroyn internetowe z reklamującymi
          się tam Polkami. I obejrzyj parę video:

> www.youtube.com/watch?v=KnQhdgGV_qE
          > www.youtube.com/watch?v=YaItGvCNIhk
          A tu reklama z Wrocławia:

Polnische Frauen für ausländische Männer!
          Warum möchten polnische Frauen so gerne Herren aus Ausland kennen lernen? Die A
          ntwort ist einfach. Ausländische Männer haben einfach mehr Klasse

Czyli:

Polki dla mężczyzn -obcokrajowców.
          Czemu Polki chcą poznać obcokrajowca? Opowiedź jest prosta, bo ma więcej kla
          sy
          (ha, ha, może kasy?)

> www.secret-wroclaw.com/artikel78.html
          >
          > Tego badziewia o Polkach szukających obcokrajowca jest pełno w internecie.
          >

Aha, widać że znasz dobrze to zjawisko. Znaczy się w 1993 r. po opuszczeniu Borne Sulinowo znalazłaś się w Niemczech dzięki takim jak wyżej ogłoszeniom. No cóż, różni ludzie, różnie sobie radzą a brak kasy czasami upadla, no nie !!
          • borrka Mocno przeholowales, Przyjacielu. 12.04.12, 09:13
            Jest pozytecznym spolecznie nabijanie sie z Efci, okazji daje co niemiara, ale argumentacje ad prsonam chociac MY sobie darujmy.
            Zostawmy Igorczikowi.
            • przyjacielameryki Re: Mocno przeholowales, Przyjacielu. 12.04.12, 09:56
              borrka napisał:

> Jest pozytecznym spolecznie nabijanie sie z Efci, okazji daje co niemiara, ale
              > argumentacje ad prsonam chociac MY sobie darujmy.
              > Zostawmy Igorczikowi.

Być może przeholowałem. Jednak ta osoba, biorąc pod uwagę całokształt jej "twórczości" nie zasługuje nawet na odrobinę szacunku. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak zachłannym opluwaniem Polski i Polaków jak ona to czyni. To co ona wypaca to nie są żadne poglądy. Można oczywiście zadać sobie pytanie, skąd u niej tyle nienawiści do Polski i Polaków z jednoczesnym wielbieniem Putina i Rosji putinowskiej. Jak myślisz???
              Ja naprawdę mam w Niemczech wielu znajomych(Niemców polskiego pochodzenia z paszportami niemieckimi i polskimi ale cały czas czujących się Polakami). Te osoby bardzo przypominają forumową marę. Różne poglądy, z reguły mocno prawicowe ale zawsze olbrzymie przywiązanie do Polski, polskich reform, sukcesów itd. Podobny do "Borne" stosunek do Polski i Polaków - totalna krytyka i nienawiść, wyrażają "Ślązacy" - emigracja głównie z lat 80-tych, starający się być bardziej niemieccy od samych Niemców co oczywiście wywołuje tylko kpiny i śmiech samych Niemców. To bardzo podła jakość, i bardzo dobrze że nie ma ich już w Polsce. To wszystko wiem dokładnie od tych moich znajomych i przyjaciół a to są lekarze, jeden jest ordynatorem w szpitalu publicznym, już bardzo dobrze zasymilowani, mający wysokie dochody, własne domy i mieszkania. Ale oni, ich dzieci, żony i mężowie tych dzieci(Niemcy, Szwajcarzy) szanują Polskę, uczą się polskiego a zmieniająca Polska podoba im się bardzo pomimo wielu jeszcze braków!!!
              Sam sobie odpowiedz kim jest Eva15(Borne Sulinowo).
              • jabbaryt Re: Mocno przeholowales, Przyjacielu. 12.04.12, 11:01
                To co wysłałą Eva to jakies ogłoszenia typu 'sex za siano' czyli prostytucja.
                Natomiast normalne kobiety (Polki czy Rosjanki) chcą sobie poprostu ułożyć życie, mięć mężą, dzieci, dom i dobrze wyposażoną kuchnie. Te Rosjanki to w większości nie prostytutki.
                Jeszcze jest jedna motywacja u Rosjanek - wyrwać się na Zachód. U Polek to odpada bo one mają paszporty w kieszeni.
                Ale rzeczywiście w Polsce i Rosji jest dużo super babek które nie mogą sobie znaleźć sensownych facetów no to 'go west young woman'
              • jabbaryt Re: Mocno przeholowales, Przyjacielu. 12.04.12, 12:34
                Nie brnij w to PA, przeproś Eve. Nie schodź na poziom mongoła
                • mongol0kacap Re: Mocno przeholowales, Przyjacielu. 13.04.12, 09:47
                  Do poziomu intelektualnego mongola temu bezmozgemu nieuku i chamowitemu prostaku 3 zycia nie starczy podniesc sie.
                • mongol0kacap Re: Mocno przeholowales, Przyjacielu. 13.04.12, 09:48
                  Do kulturnego poziomu - nawet 5 zycia.
            • eva15 Re: Mocno przeholowales, Przyjacielu. 12.04.12, 13:07
              borrka napisał:

> Jest pozytecznym spolecznie nabijanie sie z Efci, okazji daje co niemiara,

Ha, ha, borrcia się rozmarzył...

> ale argumentacje ad prsonam chociac MY sobie darujmy.

Ten pymityw to twój kumpel, że piszesz per MY? Pokaż mi swoich przyjaciół, a powiem ci, kim jesteś.
              • przyjacielameryki Re: Mocno przeholowales, Przyjacielu. 12.04.12, 13:41
                eva15 napisała:

> borrka napisał:
                >
                > > Jest pozytecznym spolecznie nabijanie sie z Efci, okazji daje co niemiara
                > ,
                >
                > Ha, ha, borrcia się rozmarzył...
                >
                > > ale argumentacje ad prsonam chociac MY sobie darujmy.
                >
                > Ten pymityw to twój kumpel, że piszesz per MY? Pokaż mi swoich przyjaciół, a p
                > owiem ci, kim jesteś.

Już cię przeprosiłem w sąsiednim wątku.
              • borrka Nie mam kumpli - mam poglady, Efciu. 12.04.12, 13:48
                I kindersztube :)
                • eva15 Masz poglądy, ale czy własne???-:)))) 12.04.12, 13:59
                  borrka napisał:

> I kindersztube :)

Większą niż ta p.a - to prawda, a ja prawdę zawsze (jak wiesz) przyznam! Sprawiedliwa jestem aż do bólu!
                  • eva15 Borrcia, off topic 12.04.12, 14:02
                    Jak wiemy, znasz się wybitnie na wszystkim, więc także (a może raczej zwłaszcza) i na Ukrainie. Co powiesz o tym, co wypisuje Spiegel?

forum.gazeta.pl/forum/w,50,135030141,135030141,EM_na_Ukrainie_zasluzona_kara_dla_Zachodu.html
                    • borrka Malo rzeczy jest mi bardziej obojetnych ... 12.04.12, 14:27
                      Niz pilka kopana.
                      Takze ekspertem jestem miernym.
                      Nie sledze.

Ale opisane zjawiska sa mozliwe, choc trzeba je postrzegac z rezerwa.
                      Opinie zachodnie na temat Wschodu, sa histeryczne.

Niemniej, baza hotelowa sredniej klasy jest na Ukrainie marna, a do niemieckiej ma sie nijak.
                      Podejscie "na wydre" - wyrwac kase z okazji mistrzostw- bardzo prawdopodobne, tyle, ze nie tylko dla Ukrainy.

Mysle, ze generalnie nadrobia zapalem i goscinnoscia, jakiej Zachod nie zna.
                      Obsuwy nie bedzie.
                      • borrka Zadecyduje poskromienie milicji. 12.04.12, 14:31
                        Kibic-turysta nie bedzie stykal sie z gangsterami, lecz z policja.
                        Jesli tę wezmą za twarz i pogonią do roboty, bedzie niezle.
                        • eva15 Re: Zadecyduje poskromienie milicji. 12.04.12, 14:37
                          Wcale nie jest powiedziane, że kibic-turysta zdecyduje się na przyjazd przy takich cenach.
    • asmall4 Re: Największy problem Rosjanek to Rosjanie 12.04.12, 12:51
      Każdego roku ubywa 900 tys. Rosjan. (Na skutek wyludniania z powierzchni Rosji w ciągu ostatnich 20 lat zniknęło ponad 30 tys. miejscowości.) Do tego w Rosji występuje stosunkowo mała liczba kobiet w wieku rozrodczym (18-25 lat) tylko 12 mln. I dochodzi do tego pogłębiający się „brak” mężczyzn ze względu na ich nadumieralność (przeciętna życia Rosjanki 73 lata, Rosjanina 57 lat - statystyczny Rosjanin nie dożywa emerytury). W Moskwie co trzecia kobieta żyje samotnie – nie może znaleźć męża.
      • malkontent6 Re: Największy problem Rosjanek to Rosjanie 12.04.12, 14:05
        asmall4 napisał:

> W Moskwie co trzecia kobieta żyje samotnie – nie może znaleźć męża.

Podobne problemy występuja w USA... wśród Afro-Amerykanek. 70% czarnych dzieci wychowywanych jest przez samotne matki. Przyczyny sa podobne - niedobór odpowiedzialnych mężczyzn.
    • malkontent6 Re: Największy problem Rosjanek to Rosjanie 12.04.12, 14:02
      Samotność powoduje u Rosjanek stresy, które one rozładowuja w najrózniejszy, czasem bardzo dziwny sposób. Jedna z nich nagminnie spędza noce przed komputerem wypisując na Forum Świat peany na temat Putina. Naprawdę, sprawdziłem, ona czasami wpisuje się o godzinie 2:00 w nocy z soboty na niedziele!
      • przyjacielameryki Re: Największy problem Rosjanek to Rosjanie 12.04.12, 14:17
        malkontent6 napisał:

> Samotność powoduje u Rosjanek stresy, które one rozładowuja w najrózniejszy, cz
        > asem bardzo dziwny sposób. Jedna z nich nagminnie spędza noce przed komputerem
        > wypisując na Forum Świat peany na temat Putina. Naprawdę, sprawdziłem, ona cz
        > asami wpisuje się o godzinie 2:00 w nocy z soboty na niedziele!

Kogo masz na myśli?
        • malkontent6 Re: Największy problem Rosjanek to Rosjanie 12.04.12, 14:20
          :))
          • przyjacielameryki Re: Największy problem Rosjanek to Rosjanie 12.04.12, 14:31
            malkontent6 napisał:

> :))

Dzięki. Wszystko jasne!
            • asmall4 Re: Największy problem Rosjanek to Rosjanie 12.04.12, 14:33
              heheheh :)
    • kylax1 A nie lepiej zostać lesbijką? 12.04.12, 18:59
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka