14.01.10, 09:33
czy był ktoś u tego nowego fryzjera na szkolnej?? jakie tam są ceny i w ogóle
kto to otworzył. warto tam iść?
Obserwuj wątek
    • piters15 Re: fryzjer 20.01.10, 19:32
      nie jest drogo, pani jest bardzo miła, nie ma kolejek i ..., no właśnie,
      dlaczego nie ma kolejek, jak myślicie? ;)
      • jaro1999 Re: fryzjer 21.01.10, 23:22
        ...moze lokalizacja zbyt zawila?
        • ja.zunia Re: fryzjer 22.01.10, 19:31
          Lokalizacja całkiem niezła. Może jakieś inne przeszkody. Wścibska
          teściowa fryzjerki??????????
    • xxxxx1022 Re: fryzjer 15.03.10, 12:05
      Witam, nie byłem w tym nowym zakładzie fryzjerskim na Szkolnej. Nie polecam
      jednak zakładu przy ul Chodkiewiczów co prawda jakość usłóg jest nie droga, ale
      przecietna ja tam byłem raz i więcej się nie wybieram, ale to tylko moje
      osobiste zdanie pozdrawiam.
    • zabba0 Re: fryzjer 19.03.10, 22:54
      Dopóki sam nie sprawdzisz to się nie przekonasz czy warto.Powiem tak-bierze tyle
      co średnio każda inna w Gródku,ale doświadczenia to w trakcie kursu za wiele nie
      nabyła,więc daleko jej do tych "sprawdzonych" gródeckich fryzjerek-moim
      zdaniem,oczywiście.W końcu może komuś dobrze wykonała usługę...
    • elizka.walizka Re: fryzjer 01.09.11, 13:33
      Czy fryzjerka ze Szkolnej to ta z salonu kosmetyczno-fryzjerskiego? Widzę, że temat z ubiegłego roku, może obecnie więcej osób wypowie się na temat jakości jej usług? Czy w Gródku jest w ogóle jakiś fryzjer godny polecenia? Pytam pod kątem usług damskich ponieważ jestem kobietą :)
      • podniebnytaniec Re: fryzjer 01.09.11, 19:07
        polecam Dorotę L. i Joannę B. dziewczyny ą rewelacyjne :)
        • najlepsza-marchewka Re: fryzjer 01.09.11, 19:21
          i jest na czym oba oka zawiesić !!!!
      • podniebnytaniec Re: fryzjer 14.09.11, 11:59
        a czy może ktoś powiedzieć, czy ta pani nadaje się do robienia paznokci akrylowych?? chodzi mi o jakość, cenę i ile czasu się trzymają... no i czy może ktoś podać jej nr tel :)
        • elizka.walizka Re: fryzjer 14.09.11, 23:17
          Powiem tak, to zależy co komu się podoba i jakie ma wymagania. Ceny nie pamiętam, bo było to jakiś czas temu i najczęściej niebyła to tylko ta jedna usługa, ale chyba coś ok. 50zł. Jeśli miałabym oceniać wg moich wymagań i doświadczeń to nie polecam jeśli chodzi o jakość, zasady higieny, kształt, wzornictwo, itp. Jedyne co mogę pochwalić to fakt, że u mnie dość długo się trzymały i z zapowietrzaniem nie było większych problemów. Ogólnie to nie polecam. Mogłabym więcej napisać, ale nie będę tu wnikała w szczegóły. Na koniec napiszę coś od siebie, mam nadzieję, że się nie obrazisz, czy nie uznasz, że się wymądrzam, ale po co Ci te akryle, przecież one już niemodne,poza tym niszczą paznokcie, dla mnie teraz wystarczy regularnie robiony manicure, czasami hybrydowy (fajny jest polecam), oczywiście w Białymstoku. Nie korzystałam u tej Pani z usług fryzjerskich, pytałam o to ale nikt się nie wypowiada, jeśli chodzi o kosmetyczne to nie polecam, wypróbowałam, ale nadal jeżdzę w tym celu do Białegostoku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka