akme 14.02.02, 23:24 Znacie moze adres gdzie je moge znalezc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andzia Re: rozklady autobusow IP: *.osiedle.net.pl 14.02.02, 23:51 nie gwarantuje, ale spróbuj: strony.wp.pl/wp/kluby1/ Odpowiedz Link Zgłoś
akme Re: rozklady autobusow 15.02.02, 13:52 Gość portalu: andzia napisał(a): > nie gwarantuje, ale spróbuj: > strony.wp.pl/wp/kluby1/ BArdzo dziekuje Ci Andziu :) O to mi chodzilo. Bezposredni do serwera ftp: ftp://buteo.man.bialystok.pl/pub/rozklady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: rozklady autobusow IP: *.osiedle.net.pl 15.02.02, 15:41 polecam sie na przyszlosc :-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob26 Re: rozklady autobusow IP: *.mst.gov.pl 15.02.02, 07:59 rozumiem, że chodzi o rozkłady jazdy autobusów miejskich w Białymstoku? jeśli tak, to na stronie Bialystok on-line, a także na stronie Zakładu Obsługi Komunikacji Miejskiej w Białymstoku. Adresów nie pamietam, ale wpisując to w wyszukiwarce bez problemu znajdziesz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
akme Re: rozklady autobusow 15.02.02, 13:53 Gość portalu: Rob26 napisał(a): > Adresów nie pamietam, ale wpisując to w wyszukiwarce bez problemu znajdziesz Dzieki. Juz mam - adres w poprzednim poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TROL&BUS Re: rozklady autobusow IP: 192.168.1.* 15.02.02, 14:29 Rozkład jazdy Białostockich autobusów znajdziesz na podforum " - Tramwaje w Białymstoku". Opinię wystawiłem nie zbyt ciekawą a to za sprawą m.in. braku intreaktywnego schematu aktualnej informacji itd. Pozdrawiam z 3-MIASTA. TROL & BUS. Odpowiedz Link Zgłoś