Gość: Livia IP: *.stacje.agora.pl 19.11.04, 23:06 Mam cerę mieszaną ze skłonnością do przetłuszczania się. Jakiego kremu używać teraz, kiedy na dworze zimno, a w pomieszczeniach (dom, praca) powietrze jest raczej wysuszone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Owczarek Re: krem na zimę IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 20.11.04, 08:31 Rowniez chcialabym znac odpowiedz na to pytanie jakie polecacie kremy na zime ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaa4 Re: krem na zimę IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.04, 12:34 ja rano uzywam krem pol tlustego nakladam go odczekuje chwile i przykladam mocno do twarzy chusteczke zeby nadmiar wsiakl w chusteczke i jest dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: krem na zimę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 14:37 Podbijam wątek bo też ciekawa jestem jakich kremów używacie gdy na dworze pogoda zimowa. Mojej cerze zauwarzyłam a mam cerę normalną dobrze robią wszelkiego typu kremy łuste i półtłuste, po nich twarz jest ładnie napięta. W zimie używałam do tej pory Neutrogeny z filtrem 15 kremik taki całkiem tłustawy ale pod makijaż się nadawał. Jakie są wasze faworyty? pzdr. Vera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naina Re: krem na zimę IP: *.238.100.64.adsl.inetia.pl 20.11.04, 23:07 Ja uzywam z Garniera Podstawa pielegnacji krem z wyciagiem z lopianiu,dla cery normalnej i mieszanej.Zawiera substancje ochronne przed czynnikami zewnetrznymi (tak pisza) i jest swietny na dzien,bo szybko sie wchlania i nie zostawia tlustej warstwy.Swietny pod makijaz. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: krem na zimę 20.11.04, 23:11 w zeszłym roku całą zimę przechodziłam z Dermiką Preventi. nie za ciężki, ale cięższy niż zwykle używam (cera tłustawa, pancerna). było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: krem na zimę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 10:34 Ale ten krem jest dla kobiet (25 lat) A cos dla 18-latek, znacie jakis ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: krem na zimę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.04, 13:51 Ja uzywam kremu Avene na rumience. Czy on moze byc na zime? Nie "zamarznie" na twarzy? Dodam, ze mam cere mieszana. Nakladam na to podklad Max Factor Colour Adapt. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: krem na zimę 22.11.04, 15:06 krem nie może raczej zamarznąć na twarzy, gdyż woda w nim zawarta odparowuje ze skóry w ciągu 15 minut od jego nałożenia. Odpowiedz Link Zgłoś