pogodynka77 22.02.04, 16:18 może juz przestać padać śnieg, powinno ciągle świecić słoneczko, i ma być juz cieplo kto tak nie chce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alex.4 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 22.02.04, 16:46 dobrze by bylo... ale jest jak jest... c`est la vie... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pogodynka77 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... 22.02.04, 17:01 alex mógłbyś cholera pocieszyć że to już niedługo :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... 22.02.04, 17:06 kiedys ta zima musi minac... znow zazieleni sie...:)))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... 22.02.04, 17:08 w zeszlym roku na forum wiosna sie udzielala. A w przyrodzie nie bylo po niej sladu... W tym roku wiosna tu sie nie pojawia. Moze bedzie miala wiecej czasu na efektowne dzialanie w przyrodzie????:))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Kiedy w końcu będzie wiosna? 22.02.04, 17:27 Jakoś tak po 20-tym marca, czyli mniej więcej za miesiąc. A póki co -2 i pruszy śnieżek. Trzeba się jeszcze uzbroić w cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex.4 Re: Kiedy w końcu będzie wiosna? IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 22.02.04, 18:11 ale ja nie chce byc cierpliwy... wole wiosne...:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pogodynka77 Re: Kiedy w końcu będzie wiosna? 22.02.04, 20:43 wiosna tak jak najbardziej a później lato mogłyby tylko te dwie pory roku być co wy na to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Kiedy w końcu będzie wiosna? IP: *.visp.energis.pl 22.02.04, 20:45 A ja na to jak na lato! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex.4 Re: Kiedy w końcu będzie wiosna? IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 22.02.04, 20:58 proponuje zglosic do sejmu obywatelski projekt ustawy o wprowadzeniu dwoch por roku w Polsce wiosny i lata... jesien i zima zostana prawnie zlikwidowane...:) pozdr jestem za dwiema porami roku wiosna i latem pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Kiedy w końcu będzie wiosna? IP: *.visp.energis.pl 22.02.04, 21:06 To może lepiej dekret o likwidacji bezrobocia? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pogodynka77 Re: Kiedy w końcu będzie wiosna? 22.02.04, 21:10 piecyk my tu o pogodzie a nie o polityce :) :D pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex.4 Re: Kiedy w końcu będzie wiosna? IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 22.02.04, 21:12 jak bedziemy krajem tropikalnym, to przeciez naplyna turysci... no nie?????:))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pogodynka77 Re: Kiedy w końcu będzie wiosna? 22.02.04, 21:18 myslisz że do tej dziury ktoś przyjeżdża oprócz podglądania np bocianów ( w okolicy) polowania na zubry wel dziki :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex.4 Re: Kiedy w końcu będzie wiosna? IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 22.02.04, 21:20 jak bedzie kliamt tropikalny??? {rzeciez Bialystok nalezal do zwiazku mias nadmorskich... tropiki i morze... czy to nie jednoznaczne polaczenie... raj na ziemi...:)))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pogodynka77 Re: Kiedy w końcu będzie wiosna? 22.02.04, 21:23 no tak należał tylko czy ty widziałeś u nas morze tzn. podlaskie :D bo ja nie może teraz sie zapiszemy do miast pustynnych czy co bo u nas nic sie nie dzieje pustka pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex.4 Re: Kiedy w końcu będzie wiosna? IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 22.02.04, 21:24 jaki tropik, takie morze:))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pogodynka77 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... 22.02.04, 21:27 :D dobrze o pogodzie starczy czekamy na wiosnę, na pełny kaczek stawik parkowy, i kolorwe fonatnny co o zmierzchu spędzały tłumy białostoczań żądnych atrakcji jakichkolwiek :D:D:D: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex.4 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 22.02.04, 21:30 ojej rozmarzylem sie....:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex.4 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 22.02.04, 21:34 ogrodki w pubach, szum wody, krotkie sukienki u dziewczat... Taaak wiosna to fajna pora roku.... W leuven jeden z placow w czasie wiosenno-letnim zamienia sie w jeden pub pod swierzym powietrzem.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... 22.02.04, 21:40 Zima też ma swoje zalety. Np: jest zimno, jak się rano wychodzi do pracy to jest jeszcze ciemno, gdy się wychodzi z pracy - jest już ciemno, czasami to i przez tydzień światła dziennego się nie widzi, można dostać depresji... Długo by jeszcze można wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
pogodynka77 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... 22.02.04, 21:43 maurus ale my tu o wiosnie a nie o zimie :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex.4 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 23.02.04, 00:10 wiosna, wiosna, ach to ty...:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pogodynka77 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... 24.02.04, 13:57 no tak i znowu pada śnieg, ktoś może zna sposób na ...... własnie na co ...;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... 24.02.04, 14:09 U nas przez noc 17 cm napadało ale co tam; zdjęć fajnych narobiłem i znajomym na Kubę poślę - niech też pomarzą;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... 24.02.04, 15:12 nie straszcie.... moze porwiemy wiosnem, ajk nei chce ptzyjsc sama... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogodynka-niezalog Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... IP: *.zetobi.com.pl / *.zetobi.com.pl 24.02.04, 15:35 alex masz rację to do dzieła i przyciągnij mi tu ją ...... no jeśli masz siły i chęci.....:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... 25.02.04, 18:59 ochote i wole...:)))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimo nie daj się! 28.02.04, 10:18 Do zimy ale nikt jej nie chce. Idź sobie stara ruro precz.... na Syberie, tam twoje miejsce....:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: Zimo nie daj się! 28.02.04, 10:25 Stara ale jara. Dzisiaj zwón sypie śnieg. Zima próbuje jeszcze walczyć. Choć to już pewnie jej ostatnie tchnienia. Nieuchronnie zbliża się tak wyczekiwana przez wszystkich wiosna. Odpowiedz Link Zgłoś
pogodynka77 Re: Zimo nie daj się! 01.03.04, 19:22 komu znów zachciało się śniegu:( cholera ja chcę wiosny !!!!!!!!!!! i juz Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimo nie daj się! 01.03.04, 19:24 myslę, że należy złozyć zażalenie do najwyższego. W końcu powinien bardziej się starać. :) Niech zostanie włączone ogrzewanie... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: Zimo nie daj się! 01.03.04, 21:13 Mnie. Nie było go zbyt wiele w podczas tej zimy. Święta bez śniegu, ferie bez śniegu. Nareszcie jest śnieg! Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.p Re: Zimo nie daj się! 01.03.04, 21:38 maurus zalezy kto ma ferie a kto nie ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Zimo nie daj się! IP: *.biaman.pl 01.03.04, 23:20 Mam nadzieje, że potrwa do końca marca.Mam jeszcze zimowe plany. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimo nie daj się! 02.03.04, 16:47 ale zimowe plany mozna mieć realizować gdzie indziej, np. na Islandii. Nie mogę sie odczekać jak w końcu będzie te ocieplenie klimatu.... Poza tym chyba tylko w Skandynawii i na wschodzie są większe mrozy niż u nas.. Że też nasi przodkowie nie mogli osiedlić się gdzie indziej.... Polska np. nad morzem adriatyckim... czy nie było to piękne...:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pogodynka77 Re: Zimo nie daj się! 02.03.04, 19:53 o tak to byłoby pięknie pozdr. alex :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Zimo nie daj się! IP: *.biaman.pl 02.03.04, 21:40 Po co nam jadowite gady, płazy...rekiny na plażach, czterdziestostopniowe upaly czy nie lepszy jest klimat umiarkowany? ZIMO NIE DAJ SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 21:31 na razie za oknem to tylko zawije i śniegu po pas. Gdzie tu wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... IP: 82.139.131.* 03.03.04, 21:35 Mówią, że po dobrej zimie, dob re lato. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... 04.03.04, 09:31 ja wolę 40 stopniowe upały. Wolę gdy w maju jest 30 stopni... a w zimę temperatura nie spada poniżej 5 stopniu. Kiedyś ta zima musi minać.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... 04.03.04, 09:32 podobno zaczynają bociamny przygotowywać się do powrotu do Polski... Wiosno, pzrecież nie mogą one brodzić w sniegu... zrób coś z tym... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pogodynka77 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... 04.03.04, 10:53 wiosna, wiosna, wiosna ach gdzie ty......., bociany mówisz hmm żeby tylko czegoś (czyt.) kogoś nie podrzuciły :D pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... IP: 82.139.131.* 04.03.04, 17:13 Prognozy są bardzo optymistyczne.Zima jeszcze nie ustępuje. ------------- Zimo! Jesteś piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... 04.03.04, 19:35 Zima jest piękna, wiosna też jest piękna, piękne jest lato i jesień również (może nawet najbardziej?). Wszystko ma swój czas. A czas wiosny jeszcze nie nadszedł. Bądźmy cierpliwi i cieszmy się tym co mamy, a napewno zostanie nam to wynagrodzone. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... 05.03.04, 15:06 jak to czas wiosny nie nadszedł... jest juz marzec... W jakich warunkach będą sie rodzi ły małe kotki???? :)))) POzdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: kiedy w końcu będzie wiosna.... 05.03.04, 15:09 hhmmm Pogodynko muszę Ci coś powiedzieć.... a propos bocianów... jesli ktoś do tej pory Ci tego nie powiedział... pojawienie bocianó zwiazane jest z pojawieniem się dzieci, ale tylko piskląt bociana... dzieci ludzkie pojawiaja się inaczej na świecie, z innego powodu:))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś