Gość: stula IP: *.jaroszowka.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 16:08 czy ktos jadl pieczywo z piekarni Napiórkowskich. Jakie opinie, uwagi, moim zdaniem pycha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rowerzyk Re: piekarnia IP: *.euro-net.pl 09.03.04, 17:04 Szczerze? Nie jestem jakims wielkim smakoszem, ale wytwory tej piekarni omijam z daleka. krojony chleb ma smak trocin i juz nastepnego dnia strasznie sypie sie. Co do ciast... Robione z gotowych proszkow firmy bodajze Zeelandia. Smaczne to, ale tylko póki (puki) swierze. Pozdrawiam Ps. Twoj adres wskazuje ze nadajesz z okolicy gdzie miesci sie ta piekarnia. To twoja? Pracujesz tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stula Re: piekarnia IP: *.jaroszowka.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 17:13 z tego co wiem ta piekarnia ciast nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: piekarnia IP: *.euro-net.pl 10.03.04, 19:53 to pewnie sprawa ciast pomerdala mi sie z degustacja innej dzialajacej na tej ulicy piekarni. Mea culpa. Wprawdzie to juz troche po czasie, ale ide szukac popiolku coby nim glowke posypac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: piekarnia IP: 81.15.254.* 09.03.04, 17:37 Gość portalu: rowerzyk napisał(a): (...) > tylko póki (puki) swierze. (...) świeże :> Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: piekarnia IP: *.euro-net.pl 10.03.04, 19:49 > > tylko póki (puki) swierze. (...) > świeże :> :-]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stula Re: piekarnia IP: *.jaroszowka.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 17:53 nie pracuje ale blisko mieszkam i sie zaopatrzam a poza tym to normalne ze co swieze to dobre nie mow mi ze czerstwe pieczywo innych piekarni Ci smakuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smaczny Re: piekarnia IP: 194.146.129.* 11.03.04, 00:13 A moim zdaniem trociny są OK tylko gdzie teraz sie znajdzie dobre trociny wszędzi tylko ta chemia nie ma już takich trocin jak dawniej dobre stare trociny łezka sie w oku kręci ahhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś