saunne 24.03.04, 18:44 Jak długa jest Al. Piłsudskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rowerzyk Re: ile km? IP: *.euro-net.pl 16.04.04, 22:04 Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale moze sie przyda. Jadac od kosciola sw. Rocha po sciezce rowerowej: 1,59 km Jadac w przeciwna strone po jezdni: 1,60 km Pomiar zaczynalem i konczylem na przejsciu dla pieszych zaczynajacym/konczacym ulice. Pozdrower :) Odpowiedz Link Zgłoś
mocniak Re: ile km? 18.04.04, 15:35 Witam :-) > Dziękuję Rowerzyku!!! :-) A można widzieć do czego może się przydać taka informacja? :-) -- Pozdrawiam Mocniak Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: ile km? 22.04.04, 14:09 mocniak napisał: > A można widzieć do czego może się przydać taka informacja? :-) Można :-) Od jakiegoś czasu część trasy z uczelni do domu pokonuję piechotą (dla kondycji i relaksu). Długość Al. Piłsudskiego traktuję jako pewien miernik tego ile mogłam przejść. Średnio wychodzi mi po 3-4 km. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: ile km? 19.04.04, 12:08 Gość portalu: rowerzyk napisa3(a): > Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale moze sie przyda. > > Jadac od kosciola sw. Rocha po sciezce rowerowej: 1,59 km > Jadac w przeciwna strone po jezdni: 1,60 km To tak jak PKP :)) Kupujesz bliet z miasta A do miasta B i placisz 30 zl W drodze powrotnej .... kupujesz bilet z miasta B do miasta A i placisz 32 zl :)) ta sama trasa kilka razy tak bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mocniak Re: ile km? 19.04.04, 16:14 Witam :-) poziomk napisał: > Kupujesz bliet z miasta A do miasta B i placisz 30 zl > W drodze powrotnej .... kupujesz bilet z miasta B do miasta A i placisz 32 zl > )) ta sama trasa Kilometry osiemsetpięćdziesięciometrowe nie są na kolei rzadkością ;-) Tylko nie wiem czy to akurat z tego wynika ;-). -- Pozdrawiam Mocniak Odpowiedz Link Zgłoś