kuba_kn 11.11.10, 21:56 Witam Potrzebuję wykonać 1 zdjęcie w Białymstoku. Niestety mieszkam na drugim końcu Polski. Czy znajdzie się jakiś dobry człowiek, który poświęci chwilę czasu i zrobi to zdjęcie? Byłbym tysiąckrotnie wdzięczny za pomoc. Kuba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba_kn Re: Pomoc 11.11.10, 22:07 Szczegóły podeśle na maila. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc to można pisać do mnie kuba_kn@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_kn Re: Pomoc 11.11.10, 22:25 followthesun napisała: > Podaj szczegóły. > > Nie widzę problemu. :) Wolałbym mailem szczegóły podać. Czy możesz napisać do mnie maila - kuba_kn@gazeta.pl (ewentualnie podać swojego)? Odpowiedz Link Zgłoś
zadyga178 Re: Pomoc 11.11.10, 22:38 Kolejny człowiek z kilkoma tożsamościami : followthesun , tytanya . Tylko jakiś mało pomysłowy , bo te nazwy takie bezpłciowe Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pomoc 11.11.10, 22:40 zadyga178 napisał: > Kolejny człowiek z kilkoma tożsamościami : followthesun , tytanya . > Tylko jakiś mało pomysłowy , bo te nazwy takie bezpłciowe A ja tam wolę followthesun niż maotsetung Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Re: Pomoc 11.11.10, 22:45 A ja najbardziej Adama Małysza i Twój znak firmowy :) Morfi z Polski też jest doskonały. morfeusz_1 napisał: > zadyga178 napisał: > > > Kolejny człowiek z kilkoma tożsamościami : followthesun , tytanya . > > Tylko jakiś mało pomysłowy , bo te nazwy takie bezpłciowe > > A ja tam wolę followthesun niż maotsetung Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pomoc 11.11.10, 23:28 bo to się zwykle tak zaczyna ... najpierw na pomoc, a później ... no trzeba uważać żeby to prowokacja nie była... jak już najbardziej tolerancyjnych wsadzają za czynną napaść,eh wierzyć mi się nie kce co sie Panie wyprawia... w tym Dniu przy Święcie demokracji,eh :( wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8646714,Piotr_Ikonowicz_ranny_w_czasie_manifestacji_ONR.html Odpowiedz Link Zgłoś