aurita 24.11.10, 20:26 Krzysztof Putra to jeden z niewielu politykow PIS, który mi sie dobrze kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macrow Sebastian Putra: to głosy na mojego ojca 24.11.10, 22:01 konstytucja przewiduje przyznanie biernego prawa wyborczego nieboszczykom? Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyzulicy ale nie moa ojca 25.11.10, 06:37 "...ale nie ma ojca, jest w niebie teraz i stamtąd patrzy jak ja kandyduję na ...Białegostoku walczył o Polskę walczył o Boga" Odpowiedz Link Zgłoś
czkajacy_czkalow Re: ale nie moa ojca 25.11.10, 06:50 Maurycy! Boj sie Boga, juz piles? Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Sebastian Putra: to głosy na mojego ojca 25.11.10, 08:16 "Sebastian Putra, radny elekt Prawa i Sprawiedliwości: - Moim zdaniem to nie ja wygrałem..." Mam ambiwalentne uczucia. Z jednej strony jest szczery ze cos takie wyznaje (co z reszta jest sama prawda) a z drugiej strony przyznaje ze prawdziwa z niego gnida bo dostal sie do rady tylko i wylacznie dzieki smierci ojca. Robic kariere przy pomocy tragedii i trupa to jak podla hiena cmentarna. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_monika Re: Sebastian Putra: to głosy na mojego ojca 25.11.10, 09:25 jesteś skończonym chamem i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Sebastian Putra: to głosy na mojego ojca 25.11.10, 09:30 A ty ostoją inteligencji i szczytem elokwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
pjpb Re: Sebastian Putra: to głosy na mojego ojca 25.11.10, 09:36 'Robic kariere przy pomocy tragedii i trupa to jak podla hiena cmentarna.' - Mój przedmówca nieco przegiął. Sebastian Putra skorzystał z popularności ojca, którą jeszcze katastrofa zwiększyła. Gdyby żył jego ojciec, efekt byłby podobny. Dobrze, że o tym efekcie wie - jest to jego kapitał i obciążenie. Porównajmy inaczej - dostał porównywalną liczbą głosów w wyborach do Rady miejskiej Białegostoku, co wielu posłów RP (zachęcam do lektury sprawozdań PKW) dzięki swojemu nazwisku, a nie nazwisku lidera partii i logo partyjnego. Co z perspektywy wyborcy czyni go znacznie bardziej potencjalnie samodzielnym i niezależnym od wpływów centrali - jemu nie grozi zepchnięcie w niebyt decyzją prezesa za niedostatecznie gorliwe potakiwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Sebastian Putra: to głosy na mojego ojca 25.11.10, 09:53 Uważam, że decyzja pana Sebastiana jest naturalna i zrozumiała. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Sebastian Putra: to głosy na mojego ojca 25.11.10, 11:14 Tak jak Jarosław, który to kandydował na prezydenta RP, a na koniec zrobił z siebie ostatniego kretyna, który dalej brnie i bardziej się pogrąża:) Odpowiedz Link Zgłoś
l1962 Sebastian Putra: to głosy na mojego ojca 25.11.10, 12:00 To juz zona S.P. Putry nie bedzie plakac, ze nie maja z czego zyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
mesecina Sebastian Putra: to głosy na mojego ojca 25.11.10, 13:43 Lekko zaniepokoiły mnie "te głosy" Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Sebastian Putra: to głosy na mojego ojca 25.11.10, 16:30 Niech młody Putra zajmie się oczyszczalnią sp tatusia Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyzwolki Ś.P. Putra zrobił karierę 25.11.10, 16:41 grzbietami pracowników Uchwytów (inaczej,dzieki ich naiwności). Młody Putra jedzie na grzbiecie tych samych robotników,w większości bezrobotnych i przeklinających ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
czkajacy_czkalow Re: Ś.P. Putra zrobił karierę 25.11.10, 17:25 - Przeklinaja a mimo to glosuja na niego? Maurycy, a prosilem bys juz wiecej nie pil... Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Ś.P. Putra zrobił karierę 25.11.10, 17:27 wydaje mi sie , ze sie mylisz... mlody putra jedzie na nazwisku ojca.... teraz to wystarcza, by byc wybranym... bezrobotni,,przeklinajacy starego putre.... to tylko smiech historii... co nie znaczy , ze w niepamiec poszlo....poeta pamieta....!!! maurycyzwolki napisał: (...) > Młody Putra jedzie na grzbiecie tych samych robotników,w większości bezrobotnych i > przeklinających ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyzwolki Poeta pamieta 26.11.10, 17:21 a spadkobierca niewielkich wartości żeruje na tych wartosciach. Zamiast wziąść się za jakąś konkretną robotę,chocby wybieranie g... w firmie z udziałami ojca,woli mieć czysty kołnierzyk i paskudną twarz.Niekoniecznie musi w lusterko patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Poeta pamieta 26.11.10, 20:12 Masz konkretne zarzuty do człowieka, to je przedstaw zamiast pluć na oślep. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Poeta pamieta 27.11.10, 16:39 bezrobotni,,przeklinajacy starego putre.... to tylko smiech historii... co nie znaczy , ze w niepamiec poszlo....poeta pamieta....!!! kiedys o tym wiersz napisze.... mlody putra, jechal na nazwisku ojca... jezeli sie go porowna, do jego rowiesnika, co startowal z 9 pozycji na liscie wyborczej po i chodzil po domach , po kolendzie wyborczej i wygral... to w ogole nie ma porownania...!!! azp11 napisał: > Masz konkretne zarzuty do człowieka,(...) Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Poeta pamieta 27.11.10, 23:16 Oczywiście, że jechał na nazwisku ojca, ale czy to powód, żeby obrzucać go inwektywami? Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Poeta pamieta 27.11.10, 23:29 Skoro go wybrano w demokratycznych wyborach to po co sie gorączkować? Zobaczymy, może Sebastian odziedziczył po ojcu nie tylko wyborców ale i talent polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś