Gość: psycholog w bialym IP: *.elpos.net 19.04.04, 20:55 witajcie! czy znacie jakiegos dobrego psychologa w bialymstoku (z umowa z NFZ)???? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka psycholog w bialymstoku IP: *.elpos.net 19.04.04, 20:56 (przepraszam pomylilam kratki, jestem roztargniona) znacie moze dobrego psychologa w bialymstoku (z umowa z NFZ)?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: psycholog w bialym IP: *.euro-net.pl 19.04.04, 21:03 Najlepszym psychologiem jestes... TY sama. Uwierz w siebie, a ze wszystkim dasz sobie rade! Jesteś SIŁĄ! Jesteś SPOKOJEM! Jesteś PEWNOŚCIĄ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: psycholog w bialym IP: *.elpos.net 19.04.04, 21:16 dzieki, ale mam powazny problem i chyba sama sobie z nim nie poradze. milo, ze ktos wierzy w moje mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: psycholog w bialym IP: *.visp.energis.pl 19.04.04, 21:24 Zgadzam się z Rowerzykiem. Tutaj jest wyszukiwarka poradni, tyle że... nie działa. 213.76.161.254/informator/index.php Może ruszy np. jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: psycholog w bialym IP: *.euro-net.pl 19.04.04, 21:38 Powazny problem? To powaznie do niego podejdz. Kazdy na poczatku wydaje sie powazny, a jak juz go rozwiazemy to smiejemy sie bo okazal sie banalny. ;) Poradzisz sobie! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: psycholog w bialym IP: *.elpos.net 19.04.04, 21:51 rowerzyk, zycie nie jest az takie proste. czasami bez pomocy psychologa lub psychiatry mozna tylko pograzyc sie w problemach. a wizyta u psychologa to dla mnie ostateznosc (no moze jednak ostatecznosc to zglosze sie do psychiatry). wierz mi gdybym sama mogla rozwiazac swoje problemy to nie szukalabym pomocy u lekarzy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: psycholog w bialym IP: *.euro-net.pl 19.04.04, 22:43 > wierz mi gdybym sama mogla rozwiazac swoje problemy to nie szukalabym pomocy > u lekarzy. A moze zbyt pochopnie zakladasz ze nie dasz rady i zamiast podjac wyzwanie cala swoja energie tracisz na szukanie kogos kto problem rozwiaze za ciebie? Serdecznosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żagielek Re: psycholog w bialym IP: *.elpos.net 19.04.04, 21:56 Posiedź z nami na forum. Tylko nie bierz wszystkich postów na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: psycholog w bialym 19.04.04, 22:10 Gość portalu: żagielek napisał(a): > Posiedź z nami na forum. Tylko nie bierz wszystkich postów na poważnie. Oooo - zdecydowanie wszystkiego nie można tu brać poważnie. Ale co do posiedzenia, to i tak warto się nad tym zastanowić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: psycholog w bialym IP: *.elpos.net 19.04.04, 22:19 dzieki. czytanie waszych postow napewno jezeli nie pomoze to nie zaszkodzi. (bed je czytala z przymruzeniem oka;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: psycholog w bialym 19.04.04, 22:36 Gość portalu: anka napisał(a): > dzieki. > czytanie waszych postow napewno jezeli nie pomoze to nie zaszkodzi. > (bed je czytala z przymruzeniem oka;) Hmmm... Oka też tutaj pisuje. A z mrużeniem lepiej uważać, bo zamiast psychologa, okulista będzie potrzebny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: psycholog w bialym IP: *.elpos.net 19.04.04, 22:39 tym sie nie przejmuje, okulary juz nosze. slyszeliscie moze kiedys "jesienna depreche" zespolu kury??? swiatna, polecam. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: psycholog w bialym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 07:50 Jeżeli ktoś poszukuje pomocy to tylko świadczy o ego dojrzałości. Ośrodek przy ul. Włościańskiej 101, numer 653 88 86 lub 653 99 02 Zadzwoń i umów się na spotkanie. Powodzenia, Aniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: psycholog w bialym IP: *.elpos.net 20.04.04, 08:44 dziekuje. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś