IP: *.elpos.net 19.04.04, 20:55
witajcie!
czy znacie jakiegos dobrego psychologa w bialymstoku (z umowa z NFZ)????
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: anka psycholog w bialymstoku IP: *.elpos.net 19.04.04, 20:56
      (przepraszam pomylilam kratki, jestem roztargniona)
      znacie moze dobrego psychologa w bialymstoku (z umowa z NFZ)??
      pozdrawiam
    • Gość: rowerzyk Re: psycholog w bialym IP: *.euro-net.pl 19.04.04, 21:03
      Najlepszym psychologiem jestes... TY sama.
      Uwierz w siebie, a ze wszystkim dasz sobie rade!
      Jesteś SIŁĄ! Jesteś SPOKOJEM! Jesteś PEWNOŚCIĄ!
      Pozdrawiam
      • Gość: anka Re: psycholog w bialym IP: *.elpos.net 19.04.04, 21:16
        dzieki, ale mam powazny problem i chyba sama sobie z nim nie poradze.
        milo, ze ktos wierzy w moje mozliwosci.
        • Gość: piecyk gazowy Re: psycholog w bialym IP: *.visp.energis.pl 19.04.04, 21:24
          Zgadzam się z Rowerzykiem.

Tutaj jest wyszukiwarka poradni, tyle że... nie działa.
          213.76.161.254/informator/index.php

Może ruszy np. jutro?
        • Gość: rowerzyk Re: psycholog w bialym IP: *.euro-net.pl 19.04.04, 21:38
          Powazny problem? To powaznie do niego podejdz. Kazdy na poczatku wydaje sie
          powazny, a jak juz go rozwiazemy to smiejemy sie bo okazal sie banalny. ;)
          Poradzisz sobie!
          Powodzenia!
          • Gość: anka Re: psycholog w bialym IP: *.elpos.net 19.04.04, 21:51
            rowerzyk, zycie nie jest az takie proste. czasami bez pomocy psychologa lub
            psychiatry mozna tylko pograzyc sie w problemach. a wizyta u psychologa to dla
            mnie ostateznosc (no moze jednak ostatecznosc to zglosze sie do psychiatry).
            wierz mi gdybym sama mogla rozwiazac swoje problemy to nie szukalabym pomocy u
            lekarzy.
            pozdr
            • Gość: rowerzyk Re: psycholog w bialym IP: *.euro-net.pl 19.04.04, 22:43
              > wierz mi gdybym sama mogla rozwiazac swoje problemy to nie szukalabym pomocy
              > u lekarzy.

A moze zbyt pochopnie zakladasz ze nie dasz rady i zamiast podjac wyzwanie cala
              swoja energie tracisz na szukanie kogos kto problem rozwiaze za ciebie?
              Serdecznosci
          • Gość: żagielek Re: psycholog w bialym IP: *.elpos.net 19.04.04, 21:56
            Posiedź z nami na forum. Tylko nie bierz wszystkich postów na poważnie.
            • ralston Re: psycholog w bialym 19.04.04, 22:10
              Gość portalu: żagielek napisał(a):

> Posiedź z nami na forum. Tylko nie bierz wszystkich postów na poważnie.

Oooo - zdecydowanie wszystkiego nie można tu brać poważnie. Ale co do
              posiedzenia, to i tak warto się nad tym zastanowić :)
              • Gość: anka Re: psycholog w bialym IP: *.elpos.net 19.04.04, 22:19
                dzieki.
                czytanie waszych postow napewno jezeli nie pomoze to nie zaszkodzi.
                (bed je czytala z przymruzeniem oka;)
                • ralston Re: psycholog w bialym 19.04.04, 22:36
                  Gość portalu: anka napisał(a):

> dzieki.
                  > czytanie waszych postow napewno jezeli nie pomoze to nie zaszkodzi.
                  > (bed je czytala z przymruzeniem oka;)

Hmmm... Oka też tutaj pisuje. A z mrużeniem lepiej uważać, bo zamiast
                  psychologa, okulista będzie potrzebny ;)
                  • Gość: anka Re: psycholog w bialym IP: *.elpos.net 19.04.04, 22:39
                    tym sie nie przejmuje, okulary juz nosze.
                    slyszeliscie moze kiedys "jesienna depreche" zespolu kury??? swiatna, polecam.
                    pozdr
                    • Gość: habitus Re: psycholog w bialym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 07:50
                      Jeżeli ktoś poszukuje pomocy to tylko świadczy o ego dojrzałości. Ośrodek przy
                      ul. Włościańskiej 101, numer 653 88 86 lub 653 99 02 Zadzwoń i umów się na
                      spotkanie. Powodzenia, Aniu.
                      • Gość: Anka Re: psycholog w bialym IP: *.elpos.net 20.04.04, 08:44
                        dziekuje.
                        pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka