Dodaj do ulubionych

Dogrzej się sam

IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 09:30
Przecież chłodne noce o tej porze roku to w naszym regionie taka rzadkość jak
opady śniegu w grudniu, które co roku zaskakują drogowców. Wynika z tego, że
mamy kolejnych "zaskoczonych" warunkami naszego klimatu. Niestety wszystko
odbija się na ludziach tak na drogach jak i (już!) w mieszkaniach. Co prawda
15 st. to nie jest tak mało i niektórzy dobrze się czują w niższych
temperaturach, ale ludzie muszą mieć możliwość wyboru, bo nie wszyscy
są "morsami".
Obserwuj wątek
    • Gość: Na Pohybel BSM- ha ha ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 14:13
      Panie Prezesie- niech pan sam sie dogrzewa- pewnie w spółdzielni nieźle tam sie
      dogrzewacie - w dupę ciepło od posadki a w śrdoku wiadomo od czego.
      Zawsze i wszędzie powtarzałem, powtarzam i będę powtarzał:
      BSM to struktura niereformowalna ze stadem eks-komuchów przy korycie nie
      mających pojęcia o tym czym się zajmują (vide były v-ce prezes d/s technicznych
      przez którego BSM musiała golnąć z kasy członków kilkaset tysięcy złotych
      odszkodowania za po pierwsze: niechlujstwo po drugie: chamstwo i prostactwo i
      po trzecie: megalomanię prezesów, v-ce prezesów, kierowników administracji itd
      itp.
      Pojęcie demokracji, które pan prezesik zademonstrował mówi chyba wszystko o
      tych ludziach. Mam nadzieję że kres tych molochów spółdzielczych jest coraz
      bliżej a te pasibrzuchy z czołowych stanowisk będą mogli się dogrzewać sami
      kopiąc rowy i doły.
      • Gość: bebe BSM- ha ha ha IP: 212.33.81.* 28.04.04, 08:23
        Dobrze gadasz. Czas wysłać Prezesa i jego całą świtę na zieloną trawkę. Niech
        zaczną żyć jak większość lokatorów BSM - w zimnych mieszkaniach, w
        rozsypujących się budynkach. Zapraszam do zwiedzenia ich siedziby na ul. Św.
        Rocha - cieplutko, ładnie odmalowane, nowiutkie mebelki.... Żyć nie umierać, no
        i jeszcze ten Egipt. Po co grzać lokatorów, jak można ogrzać się lepiej samemu
        pod upalnym, zagranicznym niebem? Ciekawe za co on pojechał na tę wycieczkę?
        Ach, już wiem - za zeszłoroczny sezon grzewczy naliczyli mi ponad 4000 zł.
        Akurat starczyło na wycieczkę. Pozdro
    • Gość: zmarznieta Re: Dogrzej się sam IP: *.elpos.net 28.04.04, 19:30
      mieszkam na ulicy wyszynskiego os.przydworcowe i niestey tez kaloryfery juz od
      3 dni nie grzeja!mam malutkie dziecko jak je kapac?pizdzi jak za cara!na nowe
      okna mnie nie stac!ale coz moze zakupie zamiast paczki pieluch i mleka malutkie
      cieplutkie sloneczko grzewcze!!!!cholera zacznijcie grzac bo mojemu dziecku
      kapie z nosa i ma juz katar!!!po tych zimnych zerowych nocach!
      • Gość: Na Pohybel Re: Dogrzej się sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 21:31
        Zanieś tym frajerom rachunki z apteki i wizyty u specjalisty- prywatnej rzecz
        jasna bo na państwową masz szansę około listopada (taka zreformowana służba
        zdrowia).
        A tak na marginesie zapomniałem dodać, że w każdym normalnym kraju czy też
        instytucji po takiej wypowiedzi osoba ze stanowiska kierowniczego byłaby na
        bruku.
        Jazda do roboty jebane nieroby (zBSM)- jak śpiewa Kazik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka