Gość: marta IP: *.ld.euro-net.pl 08.05.04, 10:29 Jestem przerażona!!! I ciekawa, co dzieje się z tymi bandytkami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Fala w szkole IP: *.ld.euro-net.pl 08.05.04, 12:22 A jak się zachowała w tej sprawie szkoła? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Fala w szkole 08.05.04, 15:10 z bandytyzmem w szkole trzeba ostro walczyć. To co się dzieci nauczą w szkole potem będzie procentować w ich życiu dorosłym pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazia Re: Fala w szkole IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 21:14 A tak konkretnie to co radzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matio Re: Fala w szkole IP: *.bsk.vectranet.pl 09.05.04, 00:31 Bardzo dobrze zrobily!! Jak mozna byc takim sprzedawczykiem to ja nie wiem. Raz dostanie porzadnie to sie nauczy ze sie nie sprzedaje. Taka stara dziewczyna a zagania... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Fala w szkole 09.05.04, 16:50 1 Trzeba walczyć z falą. Ucznió którzy zostali przyłąpani na kradzieży czy męczeniu innych usuwać ze szkół. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Rozboje w szkole IP: *.elpos.net 09.05.04, 20:34 Według mnie fala polega na czym innym. Napisałaś marto: >... I ciekawa, co dzieje się z tymi bandytkami. ------ Względem bandytów młodocianych stosuje się u nas zakrojoną na szeroką skalę tolerancję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OFIARA SPRZED LAT Wszkole MUSI BYĆ BEZPIECZNIE IP: *.csk.pl 09.05.04, 21:02 NALEZAŁOBY KARAĆ RODZICÓW ZA TO ZE NIE LECZĄ CHORE NA AGRESJĘ DZIECI I POZBAWIAĆ ICH PRAW RODZCIELSKICH A DZIECIAKI ZAMYKAĆ NA ODDZIAŁACH ZAMKNIĘTYCH PSYCHIATRYCZNYCH BY POKUTOWAŁY I WSPÓLNIE Z RODZICAMI ROZWIĄZYWAŁY SWOJE PROBLEMY .POZĄDNI LUDZIE I ICH DZIECI POWINNI CHRONIĆ SIĘ PRZED AGRESORAMI I OKAZYWAĆ IM ODRZUCENIE BO AGRESJA TO NIEWIEDZA ,TO CHOROBA ,TO TYRANIA ,TO ZAGRAŻANIE ,TO WYMUSZANIE ,TO ZMUSZANIE ,TO NIE FER WOBEC SZKOŁY TO NIE FER WOBEC LUDZI .IZOLOWAC I NIE WYPUSZCZAĆ AZ DO SKUTKU ,TACY NIE MUSZĄ BYĆ WYKSZTAŁCENI NIECH SPRZĄTAJJJJJJJĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ ULOCE I KOPIĄ ROWY . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re Agresywni do sprzątania ulic? IP: *.elpos.net 09.05.04, 21:23 Nie polecałbym takiego rozwiązania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Re Agresywni do sprzątania ulic? IP: *.grajewo.net 11.05.04, 16:33 A mnie również interesuje, jaką karę wymyśliła szkoła. Czy czyta nas ktoś z Zielonych Wzgórz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asesor Re: Re Agresywni do sprzątania ulic? IP: *.man.bialystok.pl 12.05.04, 17:27 Eeeeee, najwyżej kazali poszkodowaną przeprosić, ale nie na apelu, żeby się panny nie zestresowały. Odpowiedz Link Zgłoś