Dodaj do ulubionych

Fala w szkole

IP: *.ld.euro-net.pl 08.05.04, 10:29
Jestem przerażona!!!
I ciekawa, co dzieje się z tymi bandytkami.
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: Fala w szkole IP: *.ld.euro-net.pl 08.05.04, 12:22
      A jak się zachowała w tej sprawie szkoła?
    • alex.4 Re: Fala w szkole 08.05.04, 15:10
      z bandytyzmem w szkole trzeba ostro walczyć. To co się dzieci nauczą w szkole
      potem będzie procentować w ich życiu dorosłym
      pozdr
      • Gość: kazia Re: Fala w szkole IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 21:14
        A tak konkretnie to co radzisz?
        • Gość: matio Re: Fala w szkole IP: *.bsk.vectranet.pl 09.05.04, 00:31
          Bardzo dobrze zrobily!! Jak mozna byc takim sprzedawczykiem to ja nie wiem. Raz
          dostanie porzadnie to sie nauczy ze sie nie sprzedaje. Taka stara dziewczyna a
          zagania...
          • alex.4 Re: Fala w szkole 09.05.04, 16:50
            1 Trzeba walczyć z falą. Ucznió którzy zostali przyłąpani na kradzieży czy
            męczeniu innych usuwać ze szkół.
            pozdr
    • Gość: Z.P. Re: Rozboje w szkole IP: *.elpos.net 09.05.04, 20:34
      Według mnie fala polega na czym innym.
      Napisałaś marto:
      >... I ciekawa, co dzieje się z tymi bandytkami.
      ------
      Względem bandytów młodocianych stosuje się u nas zakrojoną na szeroką skalę
      tolerancję.
      • Gość: OFIARA SPRZED LAT Wszkole MUSI BYĆ BEZPIECZNIE IP: *.csk.pl 09.05.04, 21:02
        NALEZAŁOBY KARAĆ RODZICÓW ZA TO ZE NIE LECZĄ CHORE NA AGRESJĘ DZIECI I
        POZBAWIAĆ ICH PRAW RODZCIELSKICH A DZIECIAKI ZAMYKAĆ NA ODDZIAŁACH ZAMKNIĘTYCH
        PSYCHIATRYCZNYCH BY POKUTOWAŁY I WSPÓLNIE Z RODZICAMI ROZWIĄZYWAŁY SWOJE
        PROBLEMY .POZĄDNI LUDZIE I ICH DZIECI POWINNI CHRONIĆ SIĘ PRZED AGRESORAMI I
        OKAZYWAĆ IM ODRZUCENIE BO AGRESJA TO NIEWIEDZA ,TO CHOROBA ,TO TYRANIA ,TO
        ZAGRAŻANIE ,TO WYMUSZANIE ,TO ZMUSZANIE ,TO NIE FER WOBEC SZKOŁY TO NIE FER
        WOBEC LUDZI .IZOLOWAC I NIE WYPUSZCZAĆ AZ DO SKUTKU ,TACY NIE MUSZĄ BYĆ
        WYKSZTAŁCENI NIECH SPRZĄTAJJJJJJJĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ ULOCE I KOPIĄ ROWY .
        • Gość: Z.P. Re Agresywni do sprzątania ulic? IP: *.elpos.net 09.05.04, 21:23
          Nie polecałbym takiego rozwiązania
          • Gość: rex Re: Re Agresywni do sprzątania ulic? IP: *.grajewo.net 11.05.04, 16:33
            A mnie również interesuje, jaką karę wymyśliła szkoła. Czy czyta nas ktoś z
            Zielonych Wzgórz?
            • Gość: asesor Re: Re Agresywni do sprzątania ulic? IP: *.man.bialystok.pl 12.05.04, 17:27
              Eeeeee, najwyżej kazali poszkodowaną przeprosić, ale nie na apelu, żeby się
              panny nie zestresowały.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka