Dodaj do ulubionych

Precz z tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.elpos.net 11.05.04, 19:00

w bialymstoku jest straszne tabu jesli chodzi o sex .na szyldach klubow
nocnych
nie ma informacji o striptizie a w gazetach nie ma
ogloszen "towarzyskich"
cala branrza erotyczna dziala u nas w ukryciu.

Obserwuj wątek
    • habitus Re: Precz z tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.05.04, 20:27
      Ty nie jesteś Bezpruderyjny - tylko zwykły erotoman :))))))))))
      • jarek-ny Re: Precz z tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.05.04, 20:40
        Mysle, ze ten przemysl radzi sobie bez reklamy. Kazdy potencjalny klient nie ma
        trudnosci z dotarciem od uslugobiorcow.

A moze chodzi o to, zeby rozreklamowac takie uslugi wsrod mlodziezy?
        • Gość: konsument Re: Precz z tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.light.csk.pl 12.05.04, 21:51
          gwoli wyjaśnienia Panu - usługobiorca to znaczy właśnie klient
      • Gość: BEZPRUDERYJNY Re: Precz z tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elpos.net 12.05.04, 16:11
        Erotomanem nie jestem ja tylko lubie pojsc sobie do agencji od czasu do czasu
        Ja nie mysle o seksie przez 24 /h.Chcialbym tylko miec wiekszy wybor panienek
        choc juz mialem ich sporo.W seksie nie ma nic zlego to naturalna potrzeba
        czlowieka,a czlowiek ktory jest zaspokojony lepiej funkcjonuje.
        • habitus Re: Precz z tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.04, 23:09
          Erotoman i do tego chwalipięta.:)))))))))))))))))))))))))))0
    • oszolom.z.radia.maryja Niech zyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.05.04, 20:51
      Gość portalu: BEZPRUDERYJNY napisał(a):

>
      >
      > w bialymstoku jest straszne tabu jesli chodzi o sex .na szyldach klubow
      > nocnych
      > nie ma informacji o striptizie a w gazetach nie ma
      > ogloszen "towarzyskich"
      > cala branrza erotyczna dziala u nas w ukryciu.
      >
      >
      > - i bardzo dobrze! tak powinno być! Tak powinno być i w pozostałych miastach!
      Pruderia jest gwarancją łądu spolecznego i bezpieczeństwa publicznego.
      policyjne statystyki pokazują ze tam gdzie silna jest pruderia tam jest
      zdecydowanie mniej przestępstw. A gdzie jest ich najwięcej? a na tam gdzie
      lewactwo wykorzeniło wplywy kosciola czyli w takiej Łodzi Sosnowcu czy na
      ziemiach oddzyskanych ze szczeg uwzgl granicy z Niemcami...
      >
    • Gość: piecyk gazowy Re: Precz z tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 11.05.04, 20:58

> nie ma informacji o striptizie a w gazetach nie ma
      > ogloszen "towarzyskich"

W "Porannym" są ("dziennik niezależny" ROTFL!!!)
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Precz z tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.05.04, 21:49
        Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Gość portalu: BEZPRUDERYJNY napisał(a):
        >
        > > nie ma informacji o striptizie a w gazetach nie ma
        > > ogloszen "towarzyskich"
        >
        > W "Porannym" są ("dziennik niezależny" ROTFL!!!)

- Kurier Poranny to lewacka szmata więc nie dziwota że takie zbereźne
        ogłoszenia są
      • Gość: BEZPRUDERYJNY Re: Precz z tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elpos.net 13.05.04, 15:08
        W porannym teraz agencje sie nie oglaszaja. Jest taka gazeta kurier ogloszen i
        tylko tam sa ogloszenia .
    • Gość: piessek Re: Precz z tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 11.05.04, 21:30
      Mieszkałem cztery lata w Miami. NIGDZIE! nie spotkałem szyldu lub reklamy w
      bezpośredni sposób zachęcającej do wstąpienia do jakiegokolwiek przybytku z
      ucichami erotycznymi. Oczywiście gdybym szukał znalazłbym bez problemu takie
      coś, ale samo przed oczyma mi sie to nie pojawiło nigdy.
      Ależ zacofany stan ta Floryda....
      • oszolom.z.radia.maryja Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.05.04, 21:53
        Tu chodzi o to by maks utrudnic dostęp do takich przybytków by tylko ci
        najbardziej zdesperowani trafiali do tego typu obiektów a takich jest
        garstka...większosć prędzej czy później się zniechęca w obliczu pokonywania
        trudnosci w dotarciu do takiego miejsca i o to chodzi
        • jarek-ny Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.05.04, 22:37
          Ta Ameryka jest calkiem zacofana. Na ulicach stoja policjantki udajace
          prostytutki. Jesli taki delikwent wezmie ja do samochodu i zacznie sie
          targowac, skuwaja go i traci swoje auto, jako narzedzie przestepstwa. Mysle, ze
          Rydzyk, katolicy i Polacy maczali w tym palce.

Taki ciemnogrod! Wszyscy swiatli, postepowi - do broni! Na USA!
          • Gość: klerofaszysta Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.122.214.* 11.05.04, 22:56
            jeśli jesteś bezpruderyjny, to zacznij kopulować np na targowisku, chłopakiem
            najlpeiej gdyż zapewne w swej bezpruderyjności nie jesteś homofobem!
            pokaż swój brak tabu!
          • jarek-ny Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.05.04, 23:02
            Podejrzewam, ze on na to nie pojdzie.
            Zawsze jest tak, ze braki w rozmiarach przyrodzenia nadrabia sie mowa.
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.04, 15:07
              proponuję wszystkim wojownikom o wolnosć seksualną by wyszli nago na
              20stopniowy mróz w grudniu albo w styczniu
              • Gość: BEZPRUDERYJNY Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elpos.net 12.05.04, 16:16
                Odpowiadasz na :
                oszolom.z.radia.maryja napisał:

> proponuję wszystkim wojownikom o wolnosć seksualną by wyszli nago na
                > 20stopniowy mróz w grudniu albo w styczniu

To juz przesada .Oszolom ty nie lubisz seksu? Jak sam nie korzystasz to daj
                innym.
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.04, 16:32
                  jeśli muszisz to rób to ale w domu po kryjomu i nie obnoś sie sz tym publicznie!
                  • Gość: BEZPRUDERYJNY Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elpos.net 12.05.04, 16:44
                    Ja sie nie obnosze ,a ze zyjemy w wolnym kraju to co nie mozna porozmawiac o
                    agencjach a tak przy okazji ile kosztuje godzina w agencji w Poznaniu?
                    • oszolom.z.radia.maryja Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.04, 20:19
                      a skąd mam wiedzieć? porządny człowiek takie przybytki omija szerokim łukiem
                      • Gość: BEZPRUDERYJNY Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elpos.net 12.05.04, 22:59
                        Odpowiadasz na :

> a skąd mam wiedzieć? porządny człowiek takie przybytki omija szerokim łukiem

A jednak takie rzeczy wypada wiedziec ,nawet jesli sie nie korzysta.
                    • Gość: klerofaszysta Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.122.214.* 12.05.04, 20:56
                      pytasz się ile kosztuje? nie mam pojęcia...uważam się za zdrowego mężczyznę i
                      nie potrzebuję podnietze strony ladacznic...
                      a gaencji korzystają albo chorzy erotomani albo nieszczęśliwi, niewyzyci w
                      małeżeństwie ludzie...

i tyle...
                      • Gość: Z.P. Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elpos.net 12.05.04, 22:04
                        Pozwolę tylko sobie zauważyć, ze BEZPRUDERYJNY to nie ja.
                        • Gość: jarek-NY Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.phil.east.verizon.net 12.05.04, 22:18
                          1/. Nie wiem ile kosztuje, ale mysle ze moglbys za te pieniadze zrobic duza
                          frajde swoim dzieciom.

2/. Wiem, ze jak ci gumka peknie, to moze kosztowac cie to zycie.
                      • Gość: BEZPRUDERYJNY Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elpos.net 12.05.04, 23:18
                        Pytalem oszoloma ile to kosztuje w Poznaniu ceny w Bialym znam [godzina 150
                        zl]. Nie prawda ze korzystaja z agencji tylko chorzy ludzie .Ja np jestem
                        bardzo wygodny i leniwy i lubie miec ladne dziewczyny na wyciagniecie reki
                        • habitus Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.04, 23:36

> Pytalem oszoloma ile to kosztuje w Poznaniu ceny w Bialym znam [godzina 150
                          > zl]. Nie prawda ze korzystaja z agencji tylko chorzy ludzie .Ja np jestem
                          > bardzo wygodny i leniwy i lubie miec ladne dziewczyny na wyciagniecie reki

Sa tacy, którzy lubią używane rzeczy..... Bardzo używane. :))))))))))))))))))))
                          • 0szolom.z.radia.maryja Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.04, 23:42
                            habitus napisała:
                            > Sa tacy, którzy lubią używane rzeczy..... Bardzo używane. :))))))))))))))))))

używane i do tego z importu (jak zagraniczna odzież na wage)
              • Gość: Acro Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.158.197.* 12.05.04, 23:25

> proponuję wszystkim wojownikom o wolnosć seksualną by wyszli nago na
                > 20stopniowy mróz w grudniu albo w styczniu

Proponuję, aby wojownicy z bezwstydem chodzi non stop - także w upalne lata i
                na plaży - owinięci od stóp do głów w szaty i woalki. Oszołom, jak go nie
                będzie widać, może nawet zyskać na wyglądzie!
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.04, 11:34
                  w Tunezji i w Egipcie już takie obrazki widziałem...
                  • Gość: Acro Re: Niech żyje tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.158.197.* 13.05.04, 18:29
                    A ja na Sybierii nagusów biegających nago po sniegu.
                    To co Oszołom - od jutra owijasz sie w szaty aby widokiem nagiego ciała zmyzłów
                    nie gorszyć i na pokuszenie nie wodzić? Przyślij fotkę, please! Umieszczę ją w
                    swoim muzeum osobliwości.
    • Gość: wibrator Re: Precz z tabu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 19:22
      w podziemiu albo na emigracji wewnetrznej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka