Dodaj do ulubionych

Oceńcie sami

03.03.12, 10:20
Białostocki Obiektyw przekazał relacje z uroczystości składania kwiatów pod pomnikiem AK z okazji Święta Żołnierzy Wyklętych. Patrz 12 min.

www.tvp.pl/bialystok/informacje/obiektyw/wideo/01032012-godz-1830/6647224
Relacja oczywiście prawdziwa, ale jakże niepełna. Oceńcie to sami. Oto film na którym widzimy, jak mieszkańcy miasta składają kwiaty pod tym pomnikiem.
Wypada też zwrócić uwagę, że nie wyrzucili kwiatów wcześniej złożonych przez prezydenta

www.youtube.com/watch?v=kQUGFor5GgY
Obserwuj wątek
    • Gość: lucjusz_lulejko Re: Oceńcie sami IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 03.03.12, 17:43
      Dzieki "Azp".
      Taki maly filmik a pokazuje tyle piekna, zwyklego, ludzkiego odruchu by podziekowac wszystkim tym niezwykle wielkich duchem, postaciom - Polkom i Polakom, ktorzy swoje zycie rzucili na szaniec w walce o ojczyzne niezalezna.
      Z najezdzca uzywajacym na ich sztandarach koloru czerwono-czarnego (hitlerowskich), Niemcow i koloru czerwonego (sowieckich) Rosjan.
      Takie zwykle.
      Takie wielkie.
      Takie piekne.
      To takze pokazuje raz jeszcze w ktorym miejscu bije serce normalnych Polakow, dzisiaj.
      Czy przy pomniku pelnym pychy i zadecia tuz pod dawnym Komitetem Wojewodzkim PZPR, gloryfikujacym skarlalych Polakow, ktorzy sluzyli sowieckiemu najezdzcy?
      Czy przy tym niezwykle skromnym pipenku postawionym ze skladek zabiedzonych weteranow walki o Polske niezawisla?
      Dla mnie odpowiedz jest prosta...

• 141288bs Re: Oceńcie sami 03.03.12, 18:54
        zaraz pojawia sie,cory i synowie utrwalaczy wladzy demokratycznej,narzuconej nam silami NKWD.
    • bogo2 Re: Oceńcie sami 03.03.12, 17:51

a sa tacy....?

azp11 napisał:

> Białostocki Obiektyw przekazał relacje z uroczystości składania kwiatów pod pom
      > nikiem AK z okazji Święta Żołnierzy Wyklętych(...)
    • wwredny Oceńcie sami ... do kogo wam jest blizej 04.03.12, 08:24
      www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120303/BIALYSTOK/120309950
      • 141288bs Re: Oceńcie sami ... do kogo wam jest blizej 05.03.12, 19:36
        tobie jest blizej do NKWD - ocena samodzielna
        • wwredny Re: Oceńcie sami ... do kogo wam jest blizej 05.03.12, 21:15
          Ocena samodzielna - czyli ty oceniasz mnie i wmawiasz ze to ja ocenilem sam siebie - genialne
          • 141288bs Re: Oceńcie sami ... do kogo wam jest blizej 05.03.12, 22:47
            Nkwdzisci,nastepnie pzprowcy glosili;kto nie jest z nami ten jest przeciwko nam
            • wwredny Re: Oceńcie sami ... do kogo wam jest blizej 05.03.12, 23:19
              Czyli kto nie jest z wami w NOP ten jest przeciw wam czy w NKWD? - haha twoja glupota wzlatuje w niebiosa.
              • 141288bs Re: Oceńcie sami ... do kogo wam jest blizej 05.03.12, 23:35
                aparatczykiem zalecialo
                • wwredny Re: Oceńcie sami ... do kogo wam jest blizej 06.03.12, 09:12
                  Tobie pewnie nawet twoje nogi aparatczykiem zalatuja.
                  • 141288bs Re: Oceńcie sami ... do kogo wam jest blizej 06.03.12, 18:10
                    Nie mieliscie czasu na mycie nog,czy nie nauczono was?
          • bratanek2012 ocena wwrednego 06.03.12, 02:10
            wwredny napisał:

> Ocena samodzielna - czyli ty oceniasz mnie i wmawiasz ze to ja ocenilem sam sie
            > bie - genialne
            Jest coś patologicznego w jego osobowości, jest jakby na granicy równowagi psychicznej. Obawia sie, że może kompletnie odjechać.
            Ma się wrażenie, że jest uzależniony od narkotyków, że jest zwyczajnie naćpany,co nie wyklucza naduzywania alkoholu.
            • 141288bs Re: ocena wwrednego 06.03.12, 09:05
              Podzielam Twoje spostrzezenie,bratanku,on juz w drodze bez powrotu.
              - Ciekawe,czy trolle oglosza zalobe?
              • wwredny ocena trolli 06.03.12, 09:14
                Jak milusio - spotkaly sie dwa trolle i ciesza sie ze maja o czym pogadac.
                • bratanek2012 Re: ocena trolli 06.03.12, 10:40
                  wwredny napisał:

> Jak milusio - spotkaly sie dwa trolle i ciesza sie ze maja o czym pogadac.
                  To nie radosc ,to smutek(cos w rodzaju zaloby w zwiazku z twoja osoba)
                  Zauwazylem ,ze poprawnie nuczyles sie pisac slowo troll,czyli moje wpisy juz czegos ciebie nauczyly,ale pozostalych odchylen od normy juz sie nia da naprawic.
                  Prawidlowego porzadku myslenia nie da sie nauczyc ,co z wielkim ubolewaniem i wielkim smutkim autorytatywnie stwierdzam.
                  Badz uprzejmy mi powiedziec wwredny,czy ty byles szeregowym przestepca esbeckim,czy miales w SB jakis cieply stoleczek?

• ksiundzluzak Re: ocena trolli 06.03.12, 10:51
                    Następny pojechany z ubekami, sbkami, czerwonymi i innymi określeniami jak z muzeum. Bratanek to taka dama z kaplicy, nie wie co się wokół niej dzieje. Mamy XXI wiek, a nie lata 60-te XX wieku. Prawdopodobieństwo, że na tym forum napisze ktoś mający 60 lat jest takie jak to, że ziutek z numerkiem spędzają wspólnie czas w go-go przy piwie. Nie ma więc raczej szans na to, że te wtręty rodem z PRL-u zrobią tu karierę.
                    • wwredny Re: ocena trolli 06.03.12, 11:12
                      Sądzisz ze te tlumaczenia dotrą do niego?
                      By tak sie stalo on musialby chciec/byc otwarty na argumenty.
                      A po jego wypocinach i belkocie o SB wyraznie widac ze tak nie jest, ze umysl ma zamkniety na cokolwiek innego.
                    • bratanek2012 prostacki system obrony przyjales...... 06.03.12, 12:17
                      wwredny (ksiadzluzak) .logujac sie na 2 nickach.
                      A tak abstrachujac,ile masz emerytury z SB?
                      • wwredny sam jestes prostak z klapkami na umysle 06.03.12, 12:22
                        hahahaha o litosci, szkoda ze samoloty latach na paliwie a nie na glupocie
                        • wwredny Re: sam jestes prostak z klapkami na umysle 06.03.12, 12:23
                          lataja - mialo byc
                          • 141288bs Re: sam jestes prostak z klapkami na umysle 06.03.12, 18:17
                            denerwujesz sie sb-ku - masz ku temu powod,dopadniemy cie juz niedlugo
                      • ksiundzluzak Re: prostacki system obrony przyjales...... 06.03.12, 13:04
                        bratanek2012 napisał:

> wwredny (ksiadzluzak) .logujac sie na 2 nickach.
                        > A tak abstrachujac,ile masz emerytury z SB?

Ty chyba taki psi detektyw jesteś, ale z zerowym węchem, za to z następnymi urojeniami. Odrobinę poświęconego czasu i łatwo zweryfikowałbyś te swoje bzzzzddddduuuury. Węsz dalej, nie zaśniesz dzisiaj.
                    • 141288bs Re: ocena trolli 06.03.12, 18:14
                      Emerytury esbeckie i partyjne jeszcze sa.
    • wwredny Andrzej, jestes katolem? 06.03.12, 12:24
      zgadlem,prawda?
    • ksiundzluzak Re: ksiundzluzak,jestes zydkiem? 06.03.12, 13:01
      Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> zgadlem,prawda?

Pewnie ucieszyłaby cię jakaś zgodna z twoją teorią wiadomość, ale niestety muszę cię rozczarować. Chociaż nie mam pojęcia co tam w genach przodków latało, podobnie pewnie jak i ty nie wiesz czy jakiś czarny trans nie popchnie cie jutro w soho, hehe. Wracaj ze swojego lunchu na schodkach pod pubem do kąta ze zmywakiem. Ehhh, macie wy się z tymi shizami. Jak nie ubek, to pewnie żyd, a już na pewno esbek. Przejdzie wam chyba dopiero jak pikawa wysiądzie....
    • azp11 Re: Oceńcie sami 06.03.12, 21:27
      Chodziło mi o to:
      forum.gazeta.pl/forum/w,52,133903122,133903122,Ocencie_sami.html
      • Gość: stach.konwa Re: Oceńcie sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 11:58
        Mam wrażenie, że to "dyskutujących" wcale nie obchodzi.
        • 141288bs Re: Oceńcie sami 17.03.12, 20:31
          Gość portalu: stach.konwa napisał(a):

> Mam wrażenie, że to "dyskutujących" wcale nie obchodzi.
          ---------------------
          to tylko wrazenie
        • azp11 Re: Oceńcie sami 17.03.12, 20:37
          Hmm ... to może to:

forum.gazeta.pl/forum/w,52,133985172,133985172,Znowu_sie_zacznie_lament_nad_proba_wyjasnienia_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka