tani_dran 23.02.13, 19:15 Z całym szacunkiem. On jeden ma takie kłopoty? Mój brat umiera i nikogo to nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dodeni Dziennikarz w śpiączce. Potrzebne pieniądze na ... 24.02.13, 08:10 Przecież Typek opłacał miesięcznie NFZ to niech go teraz go leczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Dziennikarz w śpiączce. Potrzebne pieniądze n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 10:45 Dziwnie meandruje twoja logika. Najpierw domagasz się, by pieniądze wydawać na szlachetne cele, a gdy ktoś chce to zrobić, to sobie z niego kpisz. Nie twoje pieniądze i nie twój interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodeni Re: Dziennikarz w śpiączce. Potrzebne pieniądze n IP: *.elpos.net 24.02.13, 18:30 To gdzie znalazły się jego składki NFZ ? Gdzie znikają składki płatników NFZ i dlaczego ta instytucja nie pokryje leczenia ludzi którzy płacą składki. Konwa nie dyskutuje z osobami które plują jadem na ludzi którzy mają inne zdanie, są innego wyznania lub koloru skóry. Żegnaj konwuś pluć jadem gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Dziennikarz w śpiączce. Potrzebne pieniądze n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 19:16 Możesz mi wyjaśnić, dlaczego ci przeszkadza to, że przyjaciele chcą wesprzeć przyjaciela, który znalazł się w dramatycznej sytuacji życiowej? A nie przyszło ci do głowy, że tu nie tylko o pieniądze chodzi, ale o pokazanie "jesteśmy z Tobą"? Dlaczego ci to przeszkadza? Czyżby okruch z pękniętego lustra Królowej Śniegu w ciebie trafił? Równie dobrze mógłbym ciebie zapytać- dlaczego chcesz zbierać na głodne dzieci? Przecież państwo z naszych podatków podobno realizuje politykę socjalną. Gdzie są te pieniądze, żeby je nakarmić? Dlaczego ze środków na te politykę nie sfinansuje się jedzenia dla tych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Dziennikarz w śpiączce. Potrzebne pieniądze n IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.13, 19:37 myślałem, że po wyroku sadu pan stach.konwa czyli profesor UwB Dariusz Kiełczewski przynajmniej zmieni nick bo ten jest już dokumentnie spalony, skompromitowany a tu nic, słaba resocjalizacja słaba ale poza tym z samym wpisem (tym konkretnym ) się zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Dziennikarz w śpiączce. Potrzebne pieniądze n 24.02.13, 21:11 O! Skazali Dd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Dziennikarz w śpiączce. Potrzebne pieniądze n IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.13, 21:30 tak skazali, kilka miesięcy temu Dariusz Kiełczewski alias stach.konwa przepraszał na łamach GW obrażanych przez siebie forumowiczów, jeden z nich poczuł sie dotknięty, wniósł sprawę, policja po IP ustaliła kto pisał i profesor musiał przepraszać, taka żenująca sprawa, profesor po nocach na forum nie przebierając w słowach wylewał swoje żale... kuriozum szkoda, że to odciąga od tematu, pan Szymański po ponad 30 latach rzetelnej i potrzebnej roboty zostaje na lodzie, Polska nie szanuje zasłużonych dla niej ludzi, w tym kraju bądź gnidą to sobie poradzisz, pan Szymański gnidą nie jest i pokutuje za wiarę w ludzi i system Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodeni Re: Dziennikarz w śpiączce. Potrzebne pieniądze n IP: *.elpos.net 24.02.13, 21:36 Konwuś został skazany ? Ale jaja. Czyżbym miał do czynienia z degeneratem i kryminalistą ? Może pewne jednostki nauczą się nie pluć jadem nienawiści do innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Dziennikarz w śpiączce. Potrzebne pieniądze n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 21:41 szkoda, że to odciąga od tematu No właśnie, ale to ty odciągnąłeś temat w dodatku pisząc prawdę taką cokolwiek inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodeni Re: Dziennikarz w śpiączce. Potrzebne pieniądze n IP: *.elpos.net 24.02.13, 21:04 A gdzie ja napisałem że mi się nie podoba że "przyjaciele" chcą pomóc dla swojego kolegi. Taki z Ciebie wykształcony człowiek a nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Potrafisz tylko przekręcać słowa, treści jak propagandowy politruk. Jednak nie potrafisz odpowiedzieć dla czego płacąc składki NFZ ludzie nie są finansowani leczeni przez tą instytucje. Czyżbyś popierał i przyklaskiwał które oszukują i okradają z godności ludzi płacących składki na NFZ ? Myślę że Radio Białystok powinno zrobić taką imprezę nie tylko dla swojego kolegi czy przyjaciela ale także dla innych ludzi olanych przez NFZ i potrzebujących pomocy w leczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Dziennikarz w śpiączce. Potrzebne pieniądze n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 21:29 Ale jak to się ma do Wiesława Szymańskiego? I czy jakikolwiek znasz kraj, który z budżetu kasy chorych czy NFZ (czy jak tam się nazywają) leczy wszystkich? Jeśli znasz, to wskaż, proszę. Myśle, że deliberowanie o nfz przy okazji artykułu o człowieku leżącym w śpiączce, który sporo zrobił dla tego miasta jest mało stosowne. I to mnie zirytowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodeni Re: Dziennikarz w śpiączce. Potrzebne pieniądze n IP: *.elpos.net 24.02.13, 21:39 Znowu zbaczasz na inny temat i nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie dotyczącego NFZ i składek. Idź do łazienki, zmocz głowę zimną wodą to może Ci pomoże w myśleniu i odpisać konkretnie na temat NFZ i płacenia składek bo jak do tej pory bredzisz woglę na inny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Dziennikarz w śpiączce. Potrzebne pieniądze n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 21:43 Ależ przecież niewydolność NFZ to sprawa oczywista i to dziwne, że o tym piszesz i to przy okazji szlachetnej inicjatywy. Pan Szymański naprawdę wart jest tej akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodeni Re: Dziennikarz w śpiączce. Potrzebne pieniądze n IP: *.elpos.net 24.02.13, 21:57 Jeżeli NFZ jak mówisz jest niewydolna i latami pochłania miliony zł ze składek podatników to czemu Radio Białystok nie ma na tyle odwagi aby zając się sprawą NFZ. ? Ładny absurd. Na to wychodzi że lepiej żyć w absurdzie płacąc składni na NFZ, nie mieć pieniędzy na leczenie i organizować zbiórki pieniędzy na ciężko chorych płatników NFZ. Amoże Radio Białystok stanełoby na wysokości zadania i nagrało ciekawy dokument na temat NFZ i pacjentach ? Warto nagłaśniac prawdę o absurdach życia. Życzę powrotu do zdrowia dla Pana Szymańskiego. Liczę także na więcej takich akcji ( raz na dwa miesiące) pod patronatem tak wielkich instytucji ale nie tylko dla jednej wybranej osoby a dla wielu chorych potrzebujących ludzi oszukanych przez system. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Dziennikarz w śpiączce. Potrzebne pieniądze n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 22:02 Może dlatego, że to chyba jest państwowe radio? Nie wiem, zapytaj głównych zainteresowanych.Ja tę inicjatywę popieram i wspieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Niestety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.13, 12:11 Wiesław Szymański zmarł dziś w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hnidziejko42 Re: Niestety IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 28.02.13, 05:20 - Sympatyczna twarz. Wiek, akurat chyba najlepszy na etap rozwoju osobowosci gdy mogl sie dzielic wlasnymi przemysleniami. Nie znalem a zaluje , ze odszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodeni Re: Niestety IP: *.elpos.net 28.02.13, 23:37 Niech mu ziemia lekką będzie. Odpowiedz Link Zgłoś