Dodaj do ulubionych

Pietrasze las..znowu

20.04.13, 11:09
Jak zwykle przyszła wiosna i cała hołota wciągnęła swoje quady i motocrossy i niszczy las. Czemu straż miejska nie reaguje? Tak ciężko przyjechać jak się zadzwoni(2 razy dzwoniłem). Wczoraj o mały włos nie potrącił mnie jeden jebak na czerwonym motocrossie (bez tablic) i jeszcze miał pretensje czemu jestem na ścieżce. Od dzisiaj chodzę do lasu uzbrojony i bez ostrzeżenia będę atakował tych sku...synów jak państwo nie może zrobić z nimi porządku... to ktoś musi..

Następnie weźmiemy się za sku...synów z domków na przeciwko lasu(ul. Batorego) co wywalają śmieci, ścięte gałęzie, trawę do lasu(np. koleś na rogu Batorego, biały dom z huśtawką na podwórku, poprzycinał drzewka i co... 50m dalej już leżą na stosie w lesie.)

Jak się poucina łapska to może się nauczą....
Obserwuj wątek
    • Gość: hnidziejko42 Re: Pietrasze las..znowu IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 22.04.13, 07:36
      A to ciekawe.
      Wladze rezydujace w bialostockim magistracie pogluchly?
      Oto obywatel wkurzony ponad wszelka miare (rzecz jasna), chamskim i aspolecznym zachowaniem jakichs lewusow zasmiecajacych miasto i otoczenie - naglasnia sprawe.
      Tak jak moze i gdzie moze, bez rozpoczynania sprawy sadownie (pewnie dlatego, ze sady w Polsce maja dosc slaba opinie ze wzgledu na slynny slimaczy tok zalatwiania czegokolwiek).
      I co?
      - I nico.
      Magistrat milczy, sluzba ochrony miejskiej - milczy.
      A tu co rusz artykuly w gazetach jakie to cuda niewidy pod wodza szefa magistratu bialostockiego odchodza.
      A ja, biedny obserwator zaczynam cierpiec na rozdwojenie jazni; czy jest tak dobrze jak to w artykulach panegirycznych? Czy moze jednak magistrat cierpi na syndrom oblezonej twierdzy?
      Zamyka sie w sobie, nie odpowiada na telefony, nie ingeruje w sprawy jakosci zycia mieszczan.
      - Natretni mieszkancy ciagle czegos chca np., tutaj by wylapywac chamskich smieciarzy niszczacych przestrzen komunalna (a wiec nalezaca do wszystich mieszczan).
      Potrzebny szeryf, ktory sie nie obcyngala?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka