Dodaj do ulubionych

JAGIELLONIA

10.04.02, 04:36
osbiście nie lubię rozmawiać o dupie Maryni - myślę, że większość internautów
też nie. W sytuacji gdy Jagiellonia walczy o utrzymanie w II lidze stawiam na
ten temat.
A za dwa miesiące Mistrzostwa Swiata to dopiero będzie wątek
P.S. do redakcji
nie bądźcie sknerami i taki kubek niech ma chociaż jakąś zawartość
( w tym miejscu mrugnięcie okiem) wtedy dopiero zrobi się ruch na forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: JAGIELLONIA IP: 203.55.45.* 10.04.02, 06:22
      Co za czarna niewdziecznosc. Wypadalo przynajmniej dolozyc sie do mojego watku O
      dupie Maryni (tak miedzy nami, to nie wiesz, ktora Marynie mam na mysli. Jakbys
      zobaczyl, to moze bys zmienil zdanie).

A propo's kubkow, to moze zaczniemu handlowac postami. Trzeba wyrwac tych kubkow
      od redakcji jak najwiecej. Nie?

> osbiście nie lubię rozmawiać o dupie Maryni - myślę, że większość internautów
      > też nie. W sytuacji gdy Jagiellonia walczy o utrzymanie w II lidze stawiam na
      > ten temat.
      • topten Re: JAGIELLONIA 10.04.02, 17:22
        przepraszam najmocniej, i już się zaraz dopiszę u Ciebie :)
    • Gość: Oka Do Toptena IP: *.17.79.204.lifespan.org 10.04.02, 23:22
      No, kochany, nie lubisz gadac o dupie Maryni? To moze wolisz chlopcow - co bys
      powiedzial na dupe Zenona?
      • Gość: Ces Walka o utrzymanie. IP: *.stok.bial.pl 11.04.02, 17:59
        Cześć.

No tak temat ciekawy , ale tez zchodzi na Dupe Maryni ;-( . Tutaj proponuje
        pisać o rozegranych meczach wyjazdowych , jak i tych naszych na Jutowieckiej.
        Jeżeli będziemy uważnie obserwować piłkarzy , jest szansa że trener Łazarek to
        przeczyta, zastanowi się czy mamy rację i wprowadzi potrzebne zmiany tak , aby
        za rok walczyc o najwyższe cele.

Uzdr.
        Ces
        • Gość: Oka Re: Walka o utrzymanie. IP: *.17.79.204.lifespan.org 12.04.02, 00:05
          Eee, nieeee! Jagiellonia jest nudna jak flaki z olejem.
          • Gość: Ces Re: Walka o utrzymanie. IP: *.stok.bial.pl 12.04.02, 23:06
            Cześć

Polar gra z naszą Jagą. Chłopaki pokażcie klase! wygrajcie skromnie, zasłużenie
            i bez pomocy sędziego np 0:1

Uzdr.
            • Gość: zenek Re: Walka o utrzymanie. IP: *.csk.pl 13.04.02, 13:59
              Jestem przekonany, że Jagiellonia pozostanie w II lidze na kolejny sezon.
              Nieistotne z pomocą sędziów, innych klubów czy niebios - II liga będzie w
              Białym.
    • Gość: bob Re: JAGIELLONIA IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 04:25
      proponuje głosowanie- kto stawia, że Jaga zostanie w lidze i które zajmie
      miejsce na koniec sezonu.
      mój typ-zostanie, a miejsce 13-szczęśliwe:)
      • Gość: Piter Re: JAGIELLONIA IP: *.piasta.pl 20.04.02, 14:08
        Huuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa.Jagiellonczycy dokopali
        Górnikowi.JAGA NA 14 MIEJSCU.
    • topten Re: JAGIELLONIA przegrywa z D... Maryni 21.04.02, 05:20
      Cóż to się porobiło na świecie, Jagiellonia która dzielnie walczy o utrzymanie
      w lidze dostaje tęgie baty od D... Maryni. Co się stało przez te kilkanaście
      lat z wszystkimi kibicami?. Pamiętam te tłumy na stadionie Gwardii (Hetmana
      obecnie) czy nikt z nich nie ma internetu?, a może wszyscy powyjeżdżali za
      chlebem i I ligą w innym miejscu? Tyle wyjazdów na mecze, tyle nerwów
      straconych i co - okazuje się, że nawet kubka nie dostanę żeby się upić w
      tęsknocie za dawnymi czasami. Dobrze, że chłopcy grają naprawdę dobrze w
      rundzie wiosennej i może Oni mają szanse na kubki od szefów "Wersalu".
      Należą im się!!!.
      • Gość: Ces Re: JAGIELLONIA przegrywa z D... Maryni IP: *.bial.pl / *.stok.bial.pl 21.04.02, 11:21
        Czesc
        Topten , nie graja rewelecyjnie, sam widzisz jak jest , jak strzelą bramkę to
        sie cofają do tyłu i bronia wyniku. Dla naszego oka to tragedia i ciągłe nerwy.
        Pod koniec meczu zaczynają grac , ale czasmi to może być za mało czasu. Wczoraj
        wystarczyło ale np z Radzionkowem nie... Mielibyśmy o 2 pkt wiecej .

P.S. W którym miejscu siedzisz na meczach ?

Uzdr.
        • Gość: canemuto utrzyma...nie utrzyma...utrzyma...nie utrzyma...:) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.04.02, 00:45
          witam ces:) to co w koncu - zjawisz sie na tym meczu? czy juz tylko na repre i
          zwykla druga liga to za niskie progi na cesowe nogi;)))))))))))))
          jak to ktos zwykl mawiac uzdrawiam:)))

PS ale ostrzegam Lech wygra - i to wygra 2:1 choc dlugo bedzie remis:)))
          • Gość: canemuto chyba jednak nie... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.04.02, 19:13
            no i zaczelo sie...
            z relacji live ze strony oficjalnej Lecha Poznan:

29 min. GOOOLLL!!!! RZUT WOLNY Z OK. 25 M Z PRAWEJ STRONY POLA KARNEGO
            JAGIELLONII. BEZPOŚREDNIM STRZAŁEM NA BRAMKĘ DYMKA POPISUJE SIĘ GOLIŃSKI I
            JEST 1:0!!!!

takie zycie:))) pozdro.
            • Gość: canemuto Re: chyba jednak nie... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.04.02, 19:25
              do przerwy 1:0...jaga nic nie gra.
              • Gość: canemuto wynik koncowy Lech Poznan1:0Jagiellonia Bialystok IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.04.02, 20:32
                wynik sie otrzymal. mam nadzieje, ze znajdziecie punkty i utrzymanie w innych
                meczach. pozdro.
                • Gość: nikt Re: wynik koncowy Lech Poznan1:0Jagiellonia Bialystok IP: *.tkb.pl / *.tkb.net.pl 24.04.02, 22:50
                  nie mogli kupic tego meczu?
                  Chyba wersal cienko z kasa stoi:)
                  • poziomk Re: wynik koncowy Lech Poznan1:0Jagiellonia Bialystok 24.04.02, 23:13
                    To już III liga
                    ale lepiej wygrywać w III lidze niż ciągle przegrywać w II
                    • Gość: kibic Re: wynik koncowy Lech Poznan1:0Jagiellonia Bialystok IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 02:29
                      a dziś 3:1-nie wszystko stracone

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka