Dodaj do ulubionych

Białostockie siatkarki w Pucharze Polski pokona...

IP: 212.33.82.* 23.09.04, 21:44
czy gazeta jest pewna ze mecz byl wczoraj (sroda)??
czy moze jednak dzisiaj (czwartek)?
Obserwuj wątek
    • Gość: solok6 Re: Białostockie siatkarki w Pucharze Polski poko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:52
      Zespół z Jawora to Olimpia Jawor koło Legnicy anie jakiś tam Jawor
      Jaworzno.Kompletna nieznajomość tematu!!!!
      • Gość: ppc Re: Białostockie siatkarki w Pucharze Polski poko IP: *.stnet.pl 24.09.04, 14:03
        Mecz był w czwartek, Artur Wnuk już dawno pakazał że się nie orientuje.......
        • Gość: Rebeka Re: Białostockie siatkarki w Pucharze Polski poko IP: 81.15.215.* 24.09.04, 15:24
          A co tak słabo z Chodzieżą? Słyszałam, że niektóre zawodniczki okazały się nie warte zachodu?
          • Gość: KASA Re: Białostockie siatkarki w Pucharze Polski poko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 20:29
            Witam Rebeka. Możesz napisać o które zawodniczki chodzi??
          • Gość: misiek Re: Białostockie siatkarki w Pucharze Polski poko IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 01.10.04, 07:14
            Jak tak możesz byc plotkarą???? Wiesz co ja słyszałem????? Nie powtorzę.
            Trzeba byc przy zawodniczkach żeby widzieć przyczyny słabszej gry! To są
            tylko wstępne gry. Nie mozna wszystkiego pokazywać przed liga, a trzeba poznac
            trochę przeciwniczki i się zgrać. Wynik nie jest najważniejszy, chociaż
            idzie " w świat ". Poczekajmy do soboty i zobaczymy jak zagrają w Jaworze! To
            bedzie wskazówka dla nas. A póżniej zobaczymy jak będzie w następnych
            spotkaniach Ib. Tylko spokojnie! Dodajmy naszemu zespołowi otuchy, będąc z
            nimi a nie przeciwko nim.
    • Gość: KASA JAWOR POKONANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 21:00
      Wiadomość z ostatniej chwili. AZS pokonał zespół Jawora 3-1 .Jutro mecz z
      Częstochową powinien być tylko formalnością,ale kobieta zmienną jest i moze być
      różnie.Pozdrowienia dla całej ekipy AZS-U i powodzenia w kolejnych potyczkach
      na parkiecie.
      • Gość: kibic Re: JAWOR POKONANY IP: *.ackwf.pcz.czest.pl 26.09.04, 15:31
        a okazuje się ze Czestochowa jest za mocna dla Białegostoku, zrobiły z waszych
        dziewczyn mielonego
        • Gość: Rebeka Re: JAWOR POKONANY IP: 81.15.215.* 26.09.04, 20:52
          Mielonego? A Częstochowa to przecież zaledwie ligowy średniak.
          Słyszałam, że Buzała zagrała w Chodzieży "niezłą" partię.
          • Gość: KASA Re: JAWOR POKONANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 21:15
            Nie tylko Buzała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka