Gość: mariomaryja IP: 212.33.82.* 23.09.04, 21:44 czy gazeta jest pewna ze mecz byl wczoraj (sroda)?? czy moze jednak dzisiaj (czwartek)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: solok6 Re: Białostockie siatkarki w Pucharze Polski poko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:52 Zespół z Jawora to Olimpia Jawor koło Legnicy anie jakiś tam Jawor Jaworzno.Kompletna nieznajomość tematu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppc Re: Białostockie siatkarki w Pucharze Polski poko IP: *.stnet.pl 24.09.04, 14:03 Mecz był w czwartek, Artur Wnuk już dawno pakazał że się nie orientuje....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebeka Re: Białostockie siatkarki w Pucharze Polski poko IP: 81.15.215.* 24.09.04, 15:24 A co tak słabo z Chodzieżą? Słyszałam, że niektóre zawodniczki okazały się nie warte zachodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASA Re: Białostockie siatkarki w Pucharze Polski poko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 20:29 Witam Rebeka. Możesz napisać o które zawodniczki chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Białostockie siatkarki w Pucharze Polski poko IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 01.10.04, 07:14 Jak tak możesz byc plotkarą???? Wiesz co ja słyszałem????? Nie powtorzę. Trzeba byc przy zawodniczkach żeby widzieć przyczyny słabszej gry! To są tylko wstępne gry. Nie mozna wszystkiego pokazywać przed liga, a trzeba poznac trochę przeciwniczki i się zgrać. Wynik nie jest najważniejszy, chociaż idzie " w świat ". Poczekajmy do soboty i zobaczymy jak zagrają w Jaworze! To bedzie wskazówka dla nas. A póżniej zobaczymy jak będzie w następnych spotkaniach Ib. Tylko spokojnie! Dodajmy naszemu zespołowi otuchy, będąc z nimi a nie przeciwko nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASA JAWOR POKONANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 21:00 Wiadomość z ostatniej chwili. AZS pokonał zespół Jawora 3-1 .Jutro mecz z Częstochową powinien być tylko formalnością,ale kobieta zmienną jest i moze być różnie.Pozdrowienia dla całej ekipy AZS-U i powodzenia w kolejnych potyczkach na parkiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: JAWOR POKONANY IP: *.ackwf.pcz.czest.pl 26.09.04, 15:31 a okazuje się ze Czestochowa jest za mocna dla Białegostoku, zrobiły z waszych dziewczyn mielonego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebeka Re: JAWOR POKONANY IP: 81.15.215.* 26.09.04, 20:52 Mielonego? A Częstochowa to przecież zaledwie ligowy średniak. Słyszałam, że Buzała zagrała w Chodzieży "niezłą" partię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASA Re: JAWOR POKONANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 21:15 Nie tylko Buzała. Odpowiedz Link Zgłoś