Dodaj do ulubionych

Żegnaj kiedyś kochana Trójko!

IP: *.duna.pl / 192.168.3.* 25.04.02, 18:33
Powszechnie obwieszczam swoj sprzeciw wobec popsucia nejlepszej stacji radiowej-
Trójki! Mam już dość nowej zetkowo-rmfowej ramówki, która jest tak
beznadziejna, że żal d... ściska. Od dziś już nie słucham Trójki(no może z
małymi wyjątkami! Jak znacie jakąś inną stację na poziomie to pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 25.04.02, 18:47
      Lebster - przyłączam się do Twojego protestu. Nowa trójka, to już nie jest to,
      co kiedyś. Odkryłem to po zmianie ramówki. Przedtem radio w samochodzie miałem
      zawsze ustawione na trójkę. Dzisiaj, jadąc kręcę gałą szukając tu i tam i póki
      co, nie znalazłem czegoś na czym mógłbym stale "zawiesić ucho"...
      Pozdrawiam,
      Ral
      • Gość: hmc Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! IP: *.interserw.com 25.04.02, 20:58
        Zgadza się tylko po co to zrobili ??? Przecież przeciętny słuchacz zetki czy
        rmf i tak nie będzie słuchał trójki, a jej dotychczasowi słuchacze w dużej
        części już nie będą jej słuchać. Jaki to ma sens. Czemu panuje takie
        przekonanie ze bardziej ambitna muzyka nie może być komercyjna. W Polsce jest
        chyba wystarczająco dużo ludzi czyt. zwolenników dobrego radia ( chociaż mogę
        się mylić) żeby jedna taka stacja mogła na siebie zarobić. Dla mnie i dla
        większości moich znajomych ta pop sieczka której pełno na innych stacjach
        jest „ nie właściwa” i powoduje ze ich nie słuchamy. Teraz zostaje nocne
        słuchanie. Tam jest nadal bez zmian.
        Pozdrawiam.
        • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 25.04.02, 22:42
          No tak, tylko w nocy to ja raczej śpię a nie słucham, no chyba, że tak jak
          teraz siedzę w necie...
    • Gość: lebster Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! IP: *.duna.pl / 192.168.3.* 26.04.02, 07:34
      Musze przyzanć, że takich jak my jest naprawde sporo! Poczytajcie na forum -
      rozglosnie radiowe i costam. Ralston, jestem w identycznej sytuacji jak ty, nie
      ma juz trojki w samochodzie, nie ma i nie bedzie! I tak zginelo ostatnie
      porzadne radio ogolnopolskie! pozdrowka!
      • bix1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 26.04.02, 07:59
        Gość portalu: lebster napisał(a):
        > Musze przyzanć, że takich jak my jest naprawde sporo! Poczytajcie na forum -
        > rozglosnie radiowe i costam. Ralston, jestem w identycznej sytuacji jak ty, nie
        > ma juz trojki w samochodzie, nie ma i nie bedzie! I tak zginelo ostatnie
        > porzadne radio ogolnopolskie! pozdrowka!

Chłopaki, nie przesadzajcie z tym zginęło, umarło, itd. Mi też te zmiany się nie
        podobają. Ale każda organizacja - czy to jest radio, telewizja, czy
        przedsiębiorstwo - musi się zmieniać, próbować nowych rozwiązań, bo to stagnacja
        prowadzi do śmierci. Zmiany wyzwalają inicjatywę i dają nowe doświadczenia, które
        wcześniej czy później zaprocentują. Zobaczcie co był z zetką jak zwolnili
        Skowrońskiego i resztę - wszyscy krzyczeli, że to koniec zetki, że nie będzie
        publicystyki, że straci słuchaczy, że ... I co ? I nic - zetka gra jak grała i
        radzi sobie całkiem dobrze a może lepiej. Tak samo będzie z trójką. To radio
        przetrzymało kilka ustrojów, kilkanaście zarządów, setki kierowników i
        dyrektorów - przeżyje i teraz. Trochę pobłądzi, a potem wróci na właściwe tory z
        nowymi doświadczeniami, podobnie jak słuchacze :)

• Gość: hmc Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! IP: *.interserw.com 26.04.02, 08:04
          miejmy nadzieję
        • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 26.04.02, 09:11
          bix1 napisał(a):

> Chłopaki, nie przesadzajcie z tym zginęło, umarło, itd. Mi też te zmiany się ni
          > e
          > podobają. Ale każda organizacja - czy to jest radio, telewizja, czy
          > przedsiębiorstwo - musi się zmieniać, próbować nowych rozwiązań, bo to stagnacj
          > a
          > prowadzi do śmierci. Zmiany wyzwalają inicjatywę i dają nowe doświadczenia, któ
          > re
          > wcześniej czy później zaprocentują. Zobaczcie co był z zetką jak zwolnili
          > Skowrońskiego i resztę - wszyscy krzyczeli, że to koniec zetki, że nie będzie
          > publicystyki, że straci słuchaczy, że ... I co ? I nic - zetka gra jak grała i
          >
          > radzi sobie całkiem dobrze a może lepiej. Tak samo będzie z trójką. To radio
          > przetrzymało kilka ustrojów, kilkanaście zarządów, setki kierowników i
          > dyrektorów - przeżyje i teraz. Trochę pobłądzi, a potem wróci na właściwe tory
          > z
          > nowymi doświadczeniami, podobnie jak słuchacze :)
          >

Bix, nie wątpię, że Trójka sobie poradzi. Tylko chcę powiedzieć, że to już nie
          jest moje radio... Ot, stało się jednym z wielu na skali mojego radioodbiornika.
          A kiedyś jak przejeżdżałem koło Piotrkowa, to dodawałem gazu, żeby szybciej
          wyjechać z dziury, w której nie było sygnału Trójki...
          • bix1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 26.04.02, 10:12
            > Bix, nie wątpię, że Trójka sobie poradzi. Tylko chcę powiedzieć, że to już nie
            > jest moje radio... Ot, stało się jednym z wielu na skali mojego radioodbiornika
            > .
            > A kiedyś jak przejeżdżałem koło Piotrkowa, to dodawałem gazu, żeby szybciej
            > wyjechać z dziury, w której nie było sygnału Trójki...

Kiedyś niedaleko mojego mieszkania miałem kawałek łąki, którą nazywałem moją
            łąką. A teraz wybudowali tu bloki.
            Pewnych rzeczy niestety zatrzymać się nie da...

• Gość: lebster Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! IP: *.duna.pl / 192.168.3.* 26.04.02, 10:09
          bix1 kochany!
          z pewnością nie umrze i jakoś sobie poradzi, ale trzeba pamiętać, że słuchacze
          jakich wykształciła i miała trójka nie są jak chorągiewki, to są ludzie którzy
          mieli swoje ukochane radio(tak jest w moim przypadku) i jak już od czegoś
          odejdą to trzeba będzie bardzo się starać aby wrócili. budowa inteligenckiego
          radia- bo tak można było nazwać trójkę, to nie chwila moment, to są lata
          ciężkiej pracy, aby przyciągnąć tak wymagających słuchaczy! owszem trójka
          mogła/powinna była się zmieniać i ewoluować ale w innym kierunku, nie popradia,
          można było przyciągnąć młodych słuchaczy w inny sposób. nie trzeba wszystkiego
          niszczyć aby coś zbyudować. pozdrowieńka!
          • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 26.04.02, 10:32
            Lebster,
            podpisuję się pod tym w stu dwudziestu procentach!
            • bix1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 26.04.02, 11:38
              Na pewno macie rację. Ale spróbujcie też wczuć się w sposób myślenia szefostwa
              Polskiego Radia: PR1 - program dla emerytów; PR2, bis - programy dla tzw.
              wąskich "elit"; trójka - radio "inteligenckie", ale z tzw. "słuchalnością"
              rzędu 8% i niestety tendencją spadkową (może inteligentów jednak w Polsce
              ubywa ?); który kanał PR miał przyciągnąć inteligentną młodzież i ruszyć
              na "wojnę" z zetką i rmf-ką, które razem mają ponad 50% rynku?
              Mi też wiele z tych zmian się nie podoba, ale rozumiem z czego one wynikają.
              Sądzę zresztą, że "klimat trójki" wcześniej czy później wyjdzie na wierzch mimo
              nowej oprawy. A trójki i tak będę często słuchał choćby z sentymentu
              (przypuszczam że wy zresztą też). pozdr :)
              • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 26.04.02, 11:57
                Problem chyba w tym, że nie ma sensu prowadzić wojny z Zetką, czy RMF-em, bo
                nie od tego jest publiczne radio. Nigdy zresztą z nimi nie wygra, wojując tą
                samą bronią, bo te prywatne rozgłośnie są w tym po prostu lepsze i pewnie
                lepsze pozostaną... Pytanie: czy więcej ludzi zacznie słuchać Trójki, czy
                więcej przestanie? Pewnie robiąc te zmiany spróbowali to sobie jakoś
                przekalkulować i wyszło im, że to się jednak opłaca... A to, że nie wiem czego
                mam teraz słuchać, to już tylko mój problem...
    • iwona07 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 26.04.02, 22:50
      Jeszcze jeza mi sie wloski na przedramionach jak slysze ta koszmarna
      przyspiewke"Trojka twoje pieeeeeeeerwsze radio".....,ale przyzwyczaje
      sie.Zawsze bede jej sluchala,to radio mojej mlodosci,matury...fascynacji
      polskim rockiem lat 80-tych.Inne radio nie daje mi takich wspomnien.Kiedys
      myslalam,ze bez P.Olejnik poranna rozmowa bedzie juz nie ta.I jest
      inna,ale .....Ludzie,przeciez MY TEZ SIE ZMIENIAMY !!!!! I tak jak nasi rodzice
      pewnie chcieliby abysmy zawsze byli ich "dzieciatkami ",jak kiedys, tak my
      wszyscy z czasem sie zmieniamy...czy zawsze na dobre ???
      Zeby tylko ..choc "powtorka z rozrywki " zostala taka jak kiedys...(przeciez
      jesli to "powtorka" to powinna byc jak kiedys,prawda ?? ).
      • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 26.04.02, 22:55
        Powtórka była O.K. Bardzo też lubiłem wieczornu "klub ludzi ciekawych
        wszystkiego" Hanny Marii Gizy - ale zniknął z anteny na dobre.
        A ten nowy jingiel też mi wywraca flaki... trudno się będzie przyzwyczaić, oj
        trudno...
        • bix1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 29.04.02, 07:40
          ralston napisał(a):
          > Powtórka była O.K. Bardzo też lubiłem wieczornu "klub ludzi ciekawych
          > wszystkiego" Hanny Marii Gizy - ale zniknął z anteny na dobre.
          > A ten nowy jingiel też mi wywraca flaki... trudno się będzie przyzwyczaić, oj
          > trudno...

Mi też trudno się było przełamać - po tych zmianach to na początku wogóle nie
          słuchałem trójki, później zacząłem ale w ograniczonych ilościach przy dżinglach
          wyciszając radio, a teraz doszedłem już do takiej wprawy, że tekst "trójka twoje
          pierwsze radio" podśpiewuję przy goleniu. Spróbujcie - naprawdę ciekawe
          doświadczenia można zdobyć ...
          • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 29.04.02, 08:58
            Co Ty, Bix - boję się spróbować. Dzisiaj w drodze do pracy "trójka twoje
            pierwsze radio" (na szczęście tylko w wersji instrumentalnej) jeszcze mnie
            otrząchała... Nie odważe się nucić przy goleniu - za duże ryzyko zacięcia :)))
            • Gość: lebster Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! IP: *.duna.pl / 192.168.3.* 29.04.02, 10:23
              musze przyznac tworcom tego jingla, ze wpada w ucho, ale nie wiem czy to
              dlatego, ze jest tak beznadziejny(pod wzgledem sformuowania), czy dlatego ze
              jest dzwieczny. doszlo do tego, ze nieswiadomie go nuce, ale na szczescie zaraz
              sie na tym lapie i walcze z tym!
              pozdrowka!
              • anka1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 29.04.02, 12:11
                eeech... lza sie w oku kreci za "stara Trojka". Hanny Marii Gizy zal, Grazyny
                Dobron podobno trzeba sluchac o barbarzynskiej porze kiedy wiekszosc normalnych
                ludzi spi. Markomania tez o dziwnej porze... lubie Troje, ale nie znosze nowych
                jingli, a do czkawki doprowadzaja mnie wypowiedzi znanych osob o misji
                publicznego radia, od takiego "dydaktycznego smrodku" robi sie niedobrze!!! to
                nie to co dawniej(((
                • bix1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 29.04.02, 13:11
                  anka1 napisał(a):
                  >... to nie to co dawniej(((

To samo mówi moja babcia wskazując palcem na dziadka :)
                  • anka1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 29.04.02, 14:24
                    a na co konkretnie ?:))))
                    • bix1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 29.04.02, 16:08
                      Trudno powiedzieć - przedramię idzie w kierunku twarzy, ale palec jest mocno
                      zakrzywiony i wskazuje na ... Oj, Anka, Anka ale z Ciebie niegrzeczna
                      dziewczynka...
                • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 29.04.02, 14:54
                  Łączę się w bólu...
                  • anka1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 29.04.02, 16:10
                    Bix z tego powodu juz Ralston napisal, ze Go cos boli:)))))
                    • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 29.04.02, 16:12
                      No, no - tylko bez zbyt daleko idących skojarzeń...
                      • anka1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 29.04.02, 17:51
                        ale Ralston my nic zlego nie mamy na mysli, niewinne stokrotki:)
                        • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 29.04.02, 18:10
                          Już ja Was znam stokrotka...
                          • anka1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 29.04.02, 18:16
                            to Ty jestes Ten Harcerz co wpadl w pokrzywy w tamtym gaju?:)))
                            • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 29.04.02, 18:19
                              Dosyć! Miało być o Trójce, a tam byliśmy we DWÓJKĘ...
                              • anka1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 29.04.02, 18:21
                                a nie jeszcze ptaszki byly, ale wysoko:)))
                                • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 29.04.02, 18:28
                                  ZA WYSOKO, żeby coś widzieć, stąd późniejsze przekłamania - pokrzywy etc.
                                  Wszystko, to brak wiarygodnych świadków. Dodam jeszcze, Wysoki Sądzie, że były
                                  to NIEBIESKIE PTAKI...
                                  • anka1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 29.04.02, 18:31
                                    ale Rajskie:)))
                                    a ja prosze Wysokiego Sadu prosze o odroczenie rozprawy, bo walcze z nalogiem
                                    netowym i musze sie wylaczyc z zwiazku z powyzszym!
                                    • Gość: lebster Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! IP: *.duna.pl / 192.168.3.* 30.04.02, 08:49
                                      wy tu gadu gadu, a ja (nie chwalac sie) dotrwalem do powtorki z rozrywki. musze
                                      przyznac, ze choc bylo milo to jednak nie to, definitywnie nie to!
                                      i tak sobie wlasnie pomyslalem, ze zamiast: trojka twoje.... to powinno byc:
                                      kurka kto mi spieprzyl radio!
                                      pozdrowionka!
                                      • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 08:52
                                        Gość portalu: lebster napisał(a):

> wy tu gadu gadu, a ja (nie chwalac sie) dotrwalem do powtorki z rozrywki. musze
                                        >
                                        > przyznac, ze choc bylo milo to jednak nie to, definitywnie nie to!
                                        > i tak sobie wlasnie pomyslalem, ze zamiast: trojka twoje.... to powinno byc:
                                        > kurka kto mi spieprzyl radio!
                                        > pozdrowionka!

Lebster, a to dobre. Chyba teraz zawsze jak będę to słyszał, to z nowymi
                                        słowami... :))))

• Gość: Viking20 Trójko! - wróć IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 30.04.02, 22:44
                                          OK
                                          Trójka - koszmar, ale małe podsumowanie 1-go dnia:
                                          Miałem okazje słuchac trójki przez parwie cłay dzień , podróż samochodem
                                          pozwala na to.
                                          I poranek "do po" 9. jest ok Pan Baron zdążył sięm już wyluzować i prowadzi z
                                          klasą.
                                          od 9. koszmar pani a może panieneczka prowadzi audycje w sytlu tiutiutiu
                                          przykład, może niedokaładnie cytuje ale mam nadzieje oddać klimat:
                                          Pani w Rozmowie z P. Sytnerem:
                                          Pani (P): Cześć , słuchałem twojej relacji z meczu Legii cieszę że
                                          wygrali,
                                          P. Sytner (S): ALe Legia zremisowała
                                          P: Acha, tak chciałam powiedzieć.potem informacja o tymjak się produkuje
                                          samochody (byłem kiedys w takiej fabryce i bałbym się opowiadać o tym w radio)
                                          Ogólnie banał i żenada, Czy radiem musi kierować zegarek.
                                          Zapraszam do Trójki - kto pozwolił temu gościowi prowadzić audycje - a może to
                                          komputer a nie człowiek ją prowadzi ?
                                          Kiedyś jak tylko miałem możliwośc posłuchania radia , a nie mam telewizora,
                                          więc prawie zawsze w wolnej chwili, włączałem trójkę , teraz w tygodniu
                                          zaczynam "kręcić gałką" i szukam intelientnego radia gdzie indziej.

Jestem przeciwko takiej trójce, stara Trójko wróć
                                          • ralston Re: Trójko! - wróć 01.05.02, 10:14
                                            Gość portalu: Viking20 napisał(a):

> OK
                                            > Trójka - koszmar, ale małe podsumowanie 1-go dnia:
                                            > Miałem okazje słuchac trójki przez parwie cłay dzień , podróż samochodem
                                            > pozwala na to.
                                            > I poranek "do po" 9. jest ok Pan Baron zdążył sięm już wyluzować i prowadzi z
                                            > klasą.

> od 9. koszmar pani a może panieneczka prowadzi audycje w sytlu tiutiutiu
                                            > przykład, może niedokaładnie cytuje ale mam nadzieje oddać klimat:
                                            > Pani w Rozmowie z P. Sytnerem:
                                            > Pani (P): Cześć , słuchałem twojej relacji z meczu Legii cieszę że
                                            > wygrali,
                                            > P. Sytner (S): ALe Legia zremisowała
                                            > P: Acha, tak chciałam powiedzieć.potem informacja o tymjak się produkuje
                                            > samochody (byłem kiedys w takiej fabryce i bałbym się opowiadać o tym w radio)
                                            > Ogólnie banał i żenada, Czy radiem musi kierować zegarek.
                                            > Zapraszam do Trójki - kto pozwolił temu gościowi prowadzić audycje - a może to
                                            > komputer a nie człowiek ją prowadzi ?
                                            > Kiedyś jak tylko miałem możliwośc posłuchania radia , a nie mam telewizora,
                                            > więc prawie zawsze w wolnej chwili, włączałem trójkę , teraz w tygodniu
                                            > zaczynam "kręcić gałką" i szukam intelientnego radia gdzie indziej.
                                            >
                                            > Jestem przeciwko takiej trójce, stara Trójko wróć

Na innych forach (czy to się aby w ogóle odmienia?) jest mnóstwo podobnych
                                            głosów. Nie wydaje mi się, żeby Trójkowe kierownictwo brało je sobie do serca.
                                            Sam jestem ciekaw wyniku tego eksperymentu. Próba wciskania się na siłę pomiędzy
                                            RMF i Radio Zet, podczas gdy te lepiej potrafią robić typowe radio pop, może mieć
                                            niewielki efekt wzrostu słuchaczy. Z drugiej strony z pewnością stracą pewną
                                            grupę dotychczasowych słuchaczy, takich jak choćby ja - którzy nie odejdą pewnie
                                            całkowicie, ale częściej będą "kręcić gałką w tygodniu"...
                                            Pozdrawiam,
                                            Ralston
    • ormond Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 08:48
      Wielokrotnie chcialem posluchac Trojki przez internet, ale podlaczyc sie do
      nich jest chyba trudniej niz wygrac w totolotka. Wiec przestalem probowac.
      Wczoraj probowalem znowu bo chcialem sam ocenic czy rzeczywiscie takie dno, ale
      jak piszesz... z podobnym rezultatem.
      Za to z polaczeniem sie do Radia Bialystok nie ma zadnych problem, no ale ci
      nadaja bez przerwy anglojezyczna rabanke, ze sie rzygac chce, a przeciez ja nie
      po to slucham polskiego radia zeby byc katowanym przez ten caly popowy chlam.
      • anka1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 13:26
        Ormond w takim razie trzeba pomyslec nad jakas akcja zebys mogl posluchac:)
        Lebster twoja wersje sie dobrze spiewa na melodie tego nowego jingla:)))
        • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 13:30
          anka1 napisał(a):

> Ormond w takim razie trzeba pomyslec nad jakas akcja zebys mogl posluchac:)
          > Lebster twoja wersje sie dobrze spiewa na melodie tego nowego jingla:)))

Tylko "dobrze"? Mi brzmi rewelacyjnie! Już nawet zapomniałem jak leciał
          oryginalny tekst...
          • anka1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 13:38
            oryginalny to jest ten tamten jest do... no truskawki nim mozna zasilac:)))
            • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 13:40
              słuszne spostrzeżenie...
              • anka1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 14:10
                chi, chi tylko ciekawe jak truskawki by smakowaly po czyms takim:)
                • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 14:14
                  Masz na myśli: po jinglu?
                  - nieszczególnie...
                  • anka1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 14:18
                    po jinglu i po zasilaniu:))))
                    • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 14:29
                      Obstawiam, że o ile zasilanie truskawki by zniosły, to jingla - niekoniecznie...
                      • anka1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 14:47
                        nie mowiac juz o naszych zoladkach po tych truskawkach:)
                        • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 14:48
                          Może zmienimy temat na bardziej apetyczny? Już mi się robi niedobrze...
                          • anka1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 15:11
                            mnie tez brzuch boli.
                            a lubisz pyzy?
                            • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 15:14
                              Uwielbiam, zwłaszcza z zasmażką...
                              • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 15:18
                                Zaraz, zaraz - przecież tu miało być o Trójce...
                              • anka1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 15:18
                                a byles w Bialym w takim niewielkim lokaliku na Mickiewicza? tam niezle daja.
                                • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 15:20
                                  Nie byłem. Jak pyzy w Białym, to tylko u mamy...
                                  A tak z ciekawości - to jaki lokalik masz na myśli?
                                  • anka1 Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 30.04.02, 15:26
                                    pewnie ze mamine najlepsze, ale te tez sa calkiem. ale moze nie bede pisac
                                    gdzie bo to kryptoreklama bedzie.
                                    • ralston Re: Żegnaj kiedyś kochana Trójko! 01.05.02, 10:07
                                      To napisz małymi literkami...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka