Gość: borges IP: 193.0.117.* 10.05.01, 17:05 Czy są u nas kanary? Od 2 lat ich nie widziałem, a jeżdżę niemal codziennie. Statystycznie rzecz biorąc nie opłaca się bardziej płacić kary niż kupować miesięczne. Oczywiście nie przeszkadza mi to! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JUREK Re: CZY W BIAŁYMSTOKU SĄ KANARY?! IP: 212.160.236.* 16.05.01, 20:21 Dawno zlikwidowane. A moze wytrute? Jezdze autobusami kilka razy dziennie od dwoch lat, ale nie wiem po prostu jak wyglada taki kanar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: CZY W BIAŁYMSTOKU SĄ KANARY?! IP: *.*.*.* 16.05.01, 20:39 Nie jestem z BialegoStoku, ale kilka razy tam bylam i moze tez ze trzy razy jechalam autobusem, majac bilet, oczywiszcie, no i z tych trzech razy jeden raz trafilam na kanara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzi Re: CZY W BIAŁYMSTOKU SĄ KANARY?! IP: *.csk.pl 29.08.01, 12:43 cze wszystkim od 7 lat jezdze autobusami codziennie wiecej niz kilka razy dziennie i tylko raz na 3 miesiace moge ich spotkac ale byly takie dni ze widzialem ich 5 razy jednego dnia ale tylko raz sprawdzali obecnie od prawie roku KPKM ma ochrone i kanary jezdza z ochrona wiec latwiej ich zauwazyc przez 10 miesiecy w roku kupuje miesieczne bilety a przez 2 miesiace tzn wakacje kombinuje jak sie da to albo z jednorazowym w reku albo dekadowka i jezde ile chcem wiem ze Wam to nie przeszkadza ze ich nie ma i chciałbym zeby tak było dalej mam nadzieje ze sie ze mna zgodzicie cze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czapajew Re: CZY W BIAŁYMSTOKU SĄ KANARY?! IP: 212.33.78.* 06.09.01, 08:38 A są, są...siedzą w ukryciu i czyhają. Kiedyś jechałem autobusem 23 (bez biletu rzecz jasna), autobus zatrzymał się na pętli obok Petrochemii na Sikorskiego, a do środka wsiadło 5 (sic!) kanarów. Bogu dzięki, że wsiadali jednym wejściem bo żywy bym z tego nie wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: CZY W BIAŁYMSTOKU SĄ KANARY?! IP: *.z.bialystok.pl 07.09.01, 14:33 od 7 lat jezdze autobusami i... skasowalem bilet tylko kilka razy.Kanarow w ogole nie spotykam a jesli juz to latwo ich rozpoznac i wtedy po prostu sie wychodzi...Nie oplaca sie kupowac biletow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: CZY W BIAŁYMSTOKU SĄ KANARY?! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 22:37 Nie widziałam żadnego od 6 miesięcy. Dla porównania - mieszkałam na przełomie czerwca i lipca (około 2 tyg.) w Warszawie - spotykałam ich codziennie w metrze, autobusach i tramwajach (po kilka razy na dzień). Po prostu nie opłacało się nie mieć biletu. Białystok to naprawdę tańsze miasto - autobusy są za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
majkelm Re: CZY W BIAŁYMSTOKU SĄ KANARY?! 06.09.01, 11:06 Wczoraj postawiłem samochód do warsztatu, więc byłem dzisiaj zmuszony jechać do pracy autobusem i widziałem "ptaszyny" na końcowym 14 na Obwodówce jak kogoś spisywały - znaczy się że są. Pozdrawiam majkel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2li2a2na Re: CZY W BIAŁYMSTOKU SĄ KANARY?! IP: 10.0.52.* / *.tkb.net.pl 29.09.01, 01:17 jechalem sobie ostatnio 9 w kierunku pierasz. pierwszy przystanek na aleji. stoji sobie dwoch gosci i gada. przepuszczaja wszystki i wchoda ostatni. ba rozdzielaja sie, jeden wchodzi drzwiami u kierowcy a drugi drugimi drzwiami (autobus 3 drzwiowy). ten pierwszy odrazu do konsolet kierowcy i wyjmuje jakis notatnik. KTO TO MOGL BYC? do tej pory nie wiem.... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: CZY W BIAŁYMSTOKU SĄ KANARY?! 05.10.01, 23:08 Mialem podobny przypadek w 21, tylko że to byla grupa mieszana. Faceci sobie usiedli, a kobieta podeszla do kierowcy, wziela od niego jakies papiery i cos z nich spisala. Nie pofatygowali sie, zeby komukolwiek sprawdzic bilet. Ich strata, bo widzialem przerazenie w oczach chlopaka z siedzenia obok, gdy zorientowal sie, kogo goscimy w autobusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: CZY W BIAŁYMSTOKU SĄ KANARY?! IP: *.akson.kielce.pl 09.10.01, 16:53 Teraz mieszkam w Kielcach i tu canarinhos widuję prawie codziennie, mało tego, gdy sprawdzają bilety to wraz z dokumentem uprawniającym do zniżek. A tak na marginesie to białostska komunikacja jest najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pqr Re: CZY W BIAŁYMSTOKU SĄ KANARY?! IP: 193.0.117.* 09.10.01, 18:10 Lepsza sprawa: raz wsiedli do autobusu i po prostu sobie stali nie sprawdzając nikogo. Podchodzi babcia i bez słowa pokazuje im miesięczny. Kanary zbaranieli na to. A Skiba podobno za młodu nasikał (!) kanarowi do kieszeni w zatłoczonym autobusie. Wywalono go za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu Re: CZY W BIAŁYMSTOKU SĄ KANARY?! IP: *.csk.pl 10.11.01, 23:44 Są i to w dużych ilościach. Nie wiem jak to się dzieje, ale zawsze kiedy jestem w Białymstoku to na nich wpadam. I niestety to spostrzeżenie każe mi zawsze kupować bilet. Nad czy ogromnie ubolewam Odpowiedz Link Zgłoś
agro Re: CZY W BIAŁYMSTOKU SĄ KANARY?! 25.11.01, 19:47 Siema. Ja powiem tak: NIEMA KANARóW. Jeżdże do szkoły już 3 lata i ani razu nie widzialem kanara. Raz tylko sprawdzal mnie kanar jak jechalem 2 na piasta a tak to 0 zwierza a busach Odpowiedz Link Zgłoś