Gość: saunne IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 16:21 Pozdrowienia dla fanów Evy Cassidy :) saunne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona07 Re: Eva Cassidy - czy ktoś ją lubi? 04.05.02, 23:27 A czy mozna Jej nie lubic ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ormond Re: Eva Cassidy - czy ktoś ją lubi? IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 05.05.02, 10:33 A kto to jest Eva Cassidy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Eva Cassidy - czy ktoś ją lubi? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 20:42 Gość portalu: ormond napisał(a): > A kto to jest Eva Cassidy? Ormond - Eva to wspaniała wokalistka. Śpiewa w stylu smooth jazz, znajdziesz też u niej troszkę bluesa, odrobinkę popu (ale w najlepszym wydaniu). Można ją czasami usłyszeć w Trójce u Niedźwieckiego, np. w Markomanii, ale wiem, że teraz na liście jest jej utwór "Time after time". Eva niestety już nie żyje. Zmarła w wieku 33 lat, w 1996 r. chorując ciężko na raka. Jej muzyka doskonale odpręża i uspokaja. No, a przede wszystkim jest piękna :) Pozdrawiam ciepło :) saunne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ormond Re: Eva Cassidy - czy ktoś ją lubi? IP: 203.55.45.* 06.05.02, 05:34 Dzieki za taka piekna rekomendacje. Z pewnoscia poslucham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Ja! Ja! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 22:06 A jak sie namęczyłem, żeby jej płytę z juesej ściągnąć! Goście w sklepach muzycnych na ogół nie wiedzieli, o kogo chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Ja! Ja! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 22:40 Gość portalu: Acro napisał(a): > A jak sie namęczyłem, żeby jej płytę z juesej ściągnąć! Goście w sklepach > muzycnych na ogół nie wiedzieli, o kogo chodzi... Tak, niestety Jej płyt prawie nie ma w Polsce (kiedyś podobno były w warszawskim Empiku). A szkoda, wielka szkoda, bo to naprawdę perełka. Pozdrawiam :) saunne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmc Re: Eva Cassidy - czy ktoś ją lubi? IP: *.interserw.com 05.05.02, 23:12 cudowna muzyka republika.pl/evacassidy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Saunne IP: *.interserw.com 17.05.02, 21:07 Saunne, dzięki za ten wątek, zaraziłem się jej (Evy) muzyką. Jest w Polsce piosenkarka która ma troszeczkę podobny głos, może ją znasz. Śpiewa głównie jazz, nazywa się Ewa Uryga. Pozdrawiam Hmc. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Saunne 18.05.02, 11:18 Dzięki hmc :) Jeśli chodzi o Ewę Urygę to jeszcze nie znam, ale teraz to tylko kwestia czasu ;) Pozdrawiam (w tle "Emotional step"), saunne Odpowiedz Link Zgłoś