Dodaj do ulubionych

Jestem potworną sierotą

IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 19:47
Pomyliły mi się daty i juz dziś poleciałem do GW na spotaknie. Hmm, właściwie
to i tak postęp, byłem na tydzień przed czasem, na ogół spóźniam się o
tydzień...
Obserwuj wątek
    • Gość: chatka Re: Jestem potworną sierotą IP: *.ids.pl / *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 19:55
      Naprawde wybieracie sie na to spotkanie?
      • Gość: Acro Re: Jestem potworną sierotą IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 23:57
        No, nie wiem, czy drugi raz mi się uda:)
        • ralston Re: Jestem potworną sierotą 19.05.02, 22:07
          K sażaleniu będę wtedy w drodze z Bydgoszczy do Warszawy i nawet do chata nie
          będę się mógł podłączyć... :((((
          • ormond Re: Jestem potworną sierotą 20.05.02, 03:29
            A przypomnijcie mi prosze kiedy to bedzie. Podlacze sie moze do czata.
            • ralston Re: Jestem potworną sierotą 20.05.02, 08:42
              W piątek 24 maja, godz. 19.00. Nie wiem która będzie wtedy w Melbourne...
              • ormond Re: Jestem potworną sierotą 20.05.02, 11:12
                ...u mnie bedzie sobota, ok 5 nad ranem . Co mam zrobic, nie klasc sie spac czy
                wstac wczesnie?

> W piątek 24 maja, godz. 19.00. Nie wiem która będzie wtedy w Melbourne...

• ralston Re: Jestem potworną sierotą 20.05.02, 11:18
                  Proponuję nie kłaść się spać. Zawsze można w tym czasie pobuszować na forum. A
                  potem jest sobota - więc (mam nadzieję) będzie kiedy odespać :)))
                • bix1 Re: Jestem potworną sierotą 20.05.02, 11:25
                  Proponuję wstać wcześnie. Będzie to próba silnego charakteru. Poza tym całą
                  sobotę będziesz miał na buszowanie w necie z w miarę trzeźwym umysłem - no,
                  chyba że chlapniesz sobie whysky lub coś innego co wy tam za oceanem
                  popijacie :)
                  • korni Re: Jestem potworną sierotą 20.05.02, 12:11
                    hmmm , mam dylemat , o 19 w piatki jest moja ulubiona dobranocka
                    • ralston Re: Jestem potworną sierotą 20.05.02, 12:13
                      Nagraj na video...
                      • korni Re: Jestem potworną sierotą 20.05.02, 12:17
                        zepsulo mi sie , buuuuuuu
                        • ralston Re: Jestem potworną sierotą 20.05.02, 12:35
                          No to rzeczywiście katastrofa. poproś kogoś, kto będzie oglądał, żeby Ci
                          opowiedział... :)))
                          • Gość: chatka Re: Jestem potworną sierotą IP: *.BIAWAR.COM.PL 20.05.02, 12:46
                            Tylko nie o Murzynko Bambo, bo Korni Murzynow nie lubi i w nocy bedzie mial
                            koszmary :)
          • Gość: chatka Re: Jestem potworną sierotą IP: *.BIAWAR.COM.PL 20.05.02, 13:32
            ralston napisał(a):

> K sażaleniu będę wtedy w drodze z Bydgoszczy do Warszawy i nawet do chata nie
            > będę się mógł podłączyć... :((((

A u mnie chata wolna wiec zostaje w domu!
            • ralston Re: Jestem potworną sierotą 20.05.02, 13:49
              To nie zostawaj w domu, tylko wal do Redakcji...
              • Gość: abloy Re: Jestem potworną sierotą IP: *.zigzag.pl 20.05.02, 16:31
                A jeszcze lepiej do Ubikacji...he, he..
                • Gość: chatka Re: Jestem potworną sierotą IP: *.BIAWAR.COM.PL 20.05.02, 17:13
                  Gość portalu: abloy napisał(a):

> A jeszcze lepiej do Ubikacji...he, he..

Raals witaj,ha! udalo sie przeskoczyc ten placek co to ktos tu wyzej fuuuu,
                  narobil. Taka sierota to ja nie jestem.:)
                  Do redkacji nie wybieram sie, bo nie widze powodu.Nie bedzie tam ludzi ktorzy
                  naprawde tworza to forum! Lacze sie z wami emigrantami!

• ralston Re: Jestem potworną sierotą 20.05.02, 17:20
                    Gość portalu: chatka napisał(a):

> Raals witaj,ha! udalo sie przeskoczyc ten placek co to ktos tu wyzej fuuuu,
                    > narobil. Taka sierota to ja nie jestem.:)
                    > Do redkacji nie wybieram sie, bo nie widze powodu.Nie bedzie tam ludzi ktorzy
                    > naprawde tworza to forum! Lacze sie z wami emigrantami!
                    >

Chatko,
                    nie bądź ogrodnikiem (nie przesadzaj!) Nie zapominaj o całej rzeszy, tych
                    białostocczan, którzy nie przebywają na zesłaniu i bez których nie byłoby tego
                    forum. Z nazwiska nie będę wymieniał, bo się boję, że mógłbym kogoś pominąć - ale
                    poczytaj uważnie... :)
                    • Gość: chatka Re: Jestem potworną sierotą IP: *.BIAWAR.COM.PL 20.05.02, 17:51
                      No to moze zajrze na czat, ale korki bym znowu musiala odwolac...
                      Poza tym moze sie okaze ze kogos uczylam, zaczna do mnie mowic per Pani hihihi
                      • ralston Re: Jestem potworną sierotą 20.05.02, 17:54
                        Ja na szczęście uczyłem nie w Białymstoku - więc nie ma ryzyka, że spotkałbym
                        swego ucznia. Chociaż - kto wie, ludzie przecież migrują...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka