Dodaj do ulubionych

Kradzieże w kościołach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:17
Schwytać i wychłostać... albo wystawić w klatce przed kościołem, albo
przbaczyć... , albo porozmawiać i nawrócić... albo ....
Obserwuj wątek
    • Gość: DEATH I bardzo dobrze!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:57
      Utarli nosa KATolickiej hołocie!!!
      • Gość: Z.P. Re: I bardzo dobrze!!!!!!! IP: *.elpos.net 16.01.05, 01:18
        Tolerancyjny napisał:
        Utarli nosa KATolickiej hołocie!!!
        • alex.4 Re: I bardzo dobrze!!!!!!! 16.01.05, 10:19
          głosy są dosyć dosyć absurdalne. Kościoły tak jak inne miejsca zasługują na
          ochrone i złodzieje powinny być schwytani. Ale rónież kościoły powinny mieć taką
          sama ochronę jak INNE miejsca. Kradzież z domu prywatnego nie jest większym złem
          niż kradzież w kosciele
          • Gość: idzikczortu Re: Kradzieze w kosciolach IP: *.cable.mindspring.com 16.01.05, 20:53
            Czytajac odpowiedz jakiegos pana zapewnie wielkiego madrali,
            bo znawca angielskiego, podpisujacego sie jako "death", nie moge wyjsc z podziwu
            gdy pomysle o Jego konstrukcji psychicznej - jak wiele mozna w sobie pomiescic
            nienawisci zanim szala normalnosci nie zalamie sie a osobnika zabieraja do
            zakladu zamknietego bo staje sie niebezpiecznym dla otoczenia.
            Probuje sobie wyobrazic dyskusje owego Pana "death'a" gdy pospolity rabus
            zamiast do kosciola wlamie sie mu do domu: "...hej, u mnie to ty kradnij bo to
            jestem ja ten slynny death co to zywcem by grzebal tych cholernych katolikow...".
            Odpowedzi na to bandyty - rabusia to juz nawet niechce tu wymyslac.
          • Gość: piecyk gazowy Re: I bardzo dobrze!!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.01.05, 20:59
            alex.4 napisał:

> głosy są dosyć dosyć absurdalne. Kościoły tak jak inne miejsca zasługują na
            > ochrone i złodzieje powinny być schwytani. Ale rónież kościoły powinny mieć
            tak
            > ą
            > sama ochronę jak INNE miejsca. Kradzież z domu prywatnego nie jest większym
            złe
            > m
            > niż kradzież w kosciele

Czytałeś to, co napisałeś, zanim wysłałeś posta?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka