Gość: audio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:17 Schwytać i wychłostać... albo wystawić w klatce przed kościołem, albo przbaczyć... , albo porozmawiać i nawrócić... albo .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DEATH I bardzo dobrze!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:57 Utarli nosa KATolickiej hołocie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: I bardzo dobrze!!!!!!! IP: *.elpos.net 16.01.05, 01:18 Tolerancyjny napisał: Utarli nosa KATolickiej hołocie!!! ___________________ Więcej praw dla mniejszości w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: I bardzo dobrze!!!!!!! 16.01.05, 10:19 głosy są dosyć dosyć absurdalne. Kościoły tak jak inne miejsca zasługują na ochrone i złodzieje powinny być schwytani. Ale rónież kościoły powinny mieć taką sama ochronę jak INNE miejsca. Kradzież z domu prywatnego nie jest większym złem niż kradzież w kosciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Kradzieze w kosciolach IP: *.cable.mindspring.com 16.01.05, 20:53 Czytajac odpowiedz jakiegos pana zapewnie wielkiego madrali, bo znawca angielskiego, podpisujacego sie jako "death", nie moge wyjsc z podziwu gdy pomysle o Jego konstrukcji psychicznej - jak wiele mozna w sobie pomiescic nienawisci zanim szala normalnosci nie zalamie sie a osobnika zabieraja do zakladu zamknietego bo staje sie niebezpiecznym dla otoczenia. Probuje sobie wyobrazic dyskusje owego Pana "death'a" gdy pospolity rabus zamiast do kosciola wlamie sie mu do domu: "...hej, u mnie to ty kradnij bo to jestem ja ten slynny death co to zywcem by grzebal tych cholernych katolikow...". Odpowedzi na to bandyty - rabusia to juz nawet niechce tu wymyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: I bardzo dobrze!!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.01.05, 20:59 alex.4 napisał: > głosy są dosyć dosyć absurdalne. Kościoły tak jak inne miejsca zasługują na > ochrone i złodzieje powinny być schwytani. Ale rónież kościoły powinny mieć tak > ą > sama ochronę jak INNE miejsca. Kradzież z domu prywatnego nie jest większym złe > m > niż kradzież w kosciele Czytałeś to, co napisałeś, zanim wysłałeś posta? Odpowiedz Link Zgłoś