Dodaj do ulubionych

Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny

25.05.02, 16:10
Oglądaliście wczoraj wieczór z Jagielskim? Co sądzicie o wypowiedzi Izy
Trojanowskiej, że mając super bieliznę czuje się dużo bardziej kobieca? Czy
dziewczyny w koronkach na ciałku są częstym gościem w waszej wyobraźni? A może
nawet spotykacie je na jawie?
Może ktoś rozrusza to ospałe forum? W gorącą, parną sobotę????????
Obserwuj wątek
    • ivan.lukov Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 25.05.02, 16:31
      ja tam wole kobietki bez bielizny:)
      • ormond Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 25.05.02, 16:36
        O Iwanie, jeszcze sie ksiadz Boruch dowie i co bedzie!

> ja tam wole kobietki bez bielizny:)

• annabl Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 25.05.02, 18:51
      majtek1 napisał(a):

> mając super bieliznę czuje się dużo bardziej kobieca?

oj, czlowieeeeku, to jest naturalne, to jedna z rzeczy, ktore uwielbiaja kobiety:)

• Gość: bartek Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 19:07
      jasne, uwilebiam widok zajebistej bielizny odznaczającej się na przewiewnej,
      ewentualnie obcisłej spodnicy/ sukience, pozdrawiam
      • Gość: fujek Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 20:34
        najlepsze są czerwone "ciuszki" pod obcisłą dzianinką....... ale się
        rozmarzyłem.............
    • sluggard Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 25.05.02, 20:42
      A ja akurat odwrotnie - bielizna odciskająca się pod obcisłymi spodniami -
      straszne (zwłaszcza takie wielkie majtasy).

Natomiast dla tej najbliższej... coś małego, koronkowego, zdarza mi się kupić:)
      • majtek1 Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 25.05.02, 20:48
        sluggard napisał(a):

> A ja akurat odwrotnie - bielizna odciskająca się pod obcisłymi spodniami -
        > straszne (zwłaszcza takie wielkie majtasy).
        >
        > Natomiast dla tej najbliższej... coś małego, koronkowego, zdarza mi się kupić:)

Rozumiem że bardzo małego i głównie koronkowego hehe.....
        A już myślałem że wszsycy śpią w mieście z upału
        • sluggard Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 25.05.02, 20:57
          > A już myślałem że wszyscy śpią w mieście z upału

Śpią i śnią:)

A Ty co, rzuciłeś wątek - a gdzie opinia autora?

• Gość: Redi Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: *.man.bialystok.pl 26.05.02, 00:29
            na mnie bardziej działa kobieta w bieliźnie niż bez niej, bo bez bielizny to
            facet nie musi czynić strań aby ją zdjąc a tak to powoli może ją zdjąć i to
            jest z tego wszystkiego najciekawsze :-)
            • Gość: chatka Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: *.BIAWAR.COM.PL 26.05.02, 13:33
              Gość portalu: Redi napisał(a):

> na mnie bardziej działa kobieta w bieliźnie niż bez niej, bo bez bielizny to
              > facet nie musi czynić strań aby ją zdjąc a tak to powoli może ją zdjąć i to
              > jest z tego wszystkiego najciekawsze :-)

potwierdzacie fakt ze mezczyzne podnieca nie to co odkryte ale to co
              nieumiejetnie zakryte
              • ralston Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 26.05.02, 16:27
                Gość portalu: chatka napisał(a):

>
                > potwierdzacie fakt ze mezczyzne podnieca nie to co odkryte ale to co
                > nieumiejetnie zakryte

Niekoniecznie nawet nieumiejętnie. Wyobraźnia też jest ważna...

• Gość: spider Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 01:59
                  Dziewczyny a co wy na to? Lubicie jakies szczególne.................. ubranka,
                  na wybitne okazje? Co podpowiadają dyktatorzy mody na gorące lato?
                  • Gość: anka1 Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: 212.33.74.* 01.06.02, 14:26
                    dyktatorzy ostatnio zajeli sie kostiumami kapielowymi i maja one odslaniac
                    miejsca zgola zaskakujace:)))
                    • ralston Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 02.06.02, 18:19
                      Aniu, poproszę o więcej szczegółow...
                      • anka1 Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 03.06.02, 10:37
                        proponuje na plaze pojechac, przekonasz sie naocznie:)))
                        • ralston Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 03.06.02, 10:47
                          No tak, tylko że na plażę pewnie nieprędko mi się uda zawitać...
                          • anka1 Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 03.06.02, 10:48
                            a nad jakas inna wode?:)
                            • ralston Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 03.06.02, 11:15
                              Hmmm - czas się wybrać na basen. Ale wolałbym być uprzedzony czego się mam tam
                              spodziewać... :)
                              • Gość: anka1 Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: 212.33.74.* 03.06.02, 13:48
                                niewatpliwie uczty dla meskich oczu:)))
                                • Gość: annabl Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: *.bwk.tue.nl 03.06.02, 14:16
                                  no to szorujemy na basen...!
                                  • Gość: anka1 Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: 212.33.74.* 03.06.02, 16:43
                                    a mi sie wydawalo ze Annabl to Dziewczynka:)))))
                                    • ralston Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 03.06.02, 16:58
                                      Ale przecież na basen nie tylko dziewczynki chodzą... Chłopcy też. A nuż jakaś
                                      ciekawa moda w męskiej bieliźnie?
                                    • Gość: annabl Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: *.bwk.tue.nl 03.06.02, 17:09
                                      Gość portalu: anka1 napisał(a):

> a mi sie wydawalo ze Annabl to Dziewczynka:)))))
                                      to z pewnoscia prawda, ale ja dzis malo spalam, chyba z godzine...
                                      pozdr. anka

• ralston Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 03.06.02, 17:14
                                        A jak mało śpisz, to się zmieniasz w chłopczyka? :))
                                        • Gość: anka1 Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: 212.33.74.* 03.06.02, 17:18
                                          a moze tylko gust sie zmienia i preferujesz mode meska w ubiorze?:)))))))000
                                          • Gość: annabl Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: *.bwk.tue.nl 03.06.02, 17:23
                                            eeej, no przestancie,
                                            przyznam sie: nie czytalam wczesniejszych postow
                                            tylko bez zmiany plci, no ludzie
                                            (juz jest na swiecie taka jedna(jedny) Dana International, czy cos tam, i
                                            wystarczy)
                                            anka
                                            • Gość: annabl Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: *.bwk.tue.nl 03.06.02, 17:26
                                              :)))))))))))))))))))
                                              aha
                                              teraz juz wiem o co chodzi
                                              • Gość: anka1 Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: 212.33.74.* 03.06.02, 17:28
                                                obudzilas sie? a moze kawki?:))))
                                                • Gość: annabl Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: *.bwk.tue.nl 03.06.02, 17:36
                                                  > obudzilas sie? a moze kawki?:))))

kawa bedzie po 20.
                                                  pozdr.

• Gość: anka1 Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: 212.33.74.* 03.06.02, 17:39
                                                    lepiej sie po niej spi?:)))
                                                  • Gość: annabl Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: *.bwk.tue.nl 03.06.02, 17:48
                                                    moj sen nie zaczyna sie o 20, nawet nie przed 12.
                                                    tak teraz mam.
                                                    pozdrawiam
                                                    ania
                                                  • ralston Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 03.06.02, 17:50
                                                    Uważaj - długo się tak nie da funkcjonować po godzinie snu na dobę...
                                                  • Gość: annabl Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: *.bwk.tue.nl 03.06.02, 17:51
                                                    oki
                                                  • ralston Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 03.06.02, 17:52
                                                    Gość portalu: annabl napisał(a):

> oki

OKI do tego nie mieszaj. O Tobie mówię, żebyś nie przesadzała...
                                                  • Gość: anka1 Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: 212.33.74.* 03.06.02, 17:53
                                                    a propos cos Oki nie widzialam dawno, albo nie bylam na watkach gdzie Ona
                                                    bywa...
                                                  • ralston Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 03.06.02, 17:55

> a propos cos Oki nie widzialam dawno, albo nie bylam na watkach gdzie Ona
                                                    > bywa...

No właśnie. OKA, czy mnie słyszysz?, ja Grab3, ja Grab3...
                                                  • Gość: Oka Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: *.17.79.204.lifespan.org 03.06.02, 21:31
                                                    Jestem! Myslalam, ze u Was dzis dlugi weekend!
                                                  • Gość: annabl Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: *.bwk.tue.nl 03.06.02, 17:54
                                                    proponuje zejsc z tego tematu:)
                                                    bowiem jest to forum publiczne:)
                                                    anka
                                                    musze leciec, pozdr.
                                                  • ralston Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 03.06.02, 17:55
                                                    Gość portalu: annabl napisał(a):

> proponuje zejsc z tego tematu:)
                                                    > bowiem jest to forum publiczne:)
                                                    > anka
                                                    > musze leciec, pozdr.

Tylko lataj nisko!!!
                                                  • Gość: anka1 Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: 212.33.74.* 03.06.02, 18:09
                                                    wysoko, bo deszcz bedzie!:))) do jutra Annabl!
                                                  • ralston Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny 03.06.02, 18:10
                                                    No co Ty? Jak wysoko, kiedy spała dziś tylko godzinę - to niebezpieczne wysoko
                                                    latać w takim stanie...
                                                  • Gość: annabl Re: Bielizna - intymne ciuchy Twojej dziewczyny IP: *.athome.tue.nl 03.06.02, 21:08
                                                    bede latac ile wlezie
                                                    pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka