Gość: Adrian IP: *.bsk.vectranet.pl 19.02.05, 09:27 zwolnić gościa skoro ON WIE gdzie jest najwięcej śniegu, a nic nie robi-w moje okolice chyba nie zaglądają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Re: I stała się woda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 13:04 A gdzie mają ludzie usunąć snieg z chodników. Niech wskażą miejsce skoro ktoś jeat tak bardzo mądry Albo niech się nie odzywa Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: I stała się woda 21.02.05, 15:46 pan E. Łazewski przypomina mi taki dowcip : zona przylapuje meza na wiadomej zabawie z panienkami. a maz na to : nie wierz w to co widzisz, uwierz w to co mowie - tu nie ma zadnych dziewczyn, ja sie z nikim nie zabawiam. urzednicy wiedza lepiej gdzie lezy snieg, o ktorej trzeba wstac zeby odsniezyc, jak miasto jest zasypane to nie jest zasypane - tylko ludzie narzekaja, bo nie wierza urzednikom. niech sie tylko potem urzednicy nie zdziwia jak ludzie przy najblizszych wyborach powiedza wam : won ! Odpowiedz Link Zgłoś