Dodaj do ulubionych

A może postudiować w Białymstoku???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:48
Ciekaw jestem waszych opinii...
Obserwuj wątek
    • zewsi Re: A może postudiować w Białymstoku??? 24.02.05, 15:01
      Hmm. Pomyślmy.
      Uczelnie są? Są!
      Piwo jest? Jest!
      Dziewczyny są? Są!

Znaczy, przybywaj. Wszystko, co jest niezbędne studentowi do życia juz czeka Tu
      na Ciebie.
      • Gość: g-rat Re: A może postudiować w Białymstoku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:35
        dodajmy, że piwo jest tańsze niż w innych ośrodkach "akademickich"... ;) a
        dziewczyny to już w ogóle miód... :)
        • Gość: Karol Re: A może postudiować w Białymstoku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:20
          spoko:)
    • ossey Re:Poczytaj rankingi 26.02.05, 18:53
      wyższych uczelni i sam znajdziesz odpowiedz.
      • Gość: Karol Re:Poczytaj rankingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 19:22
        Rankingi chyba wszystkiego nie mówią
    • Gość: ewa odradzam IP: *.elpos.net 28.02.05, 19:28
      w Bialymstoku ludzie sa zawistni, przechwalaja sie, kazdy 1 jest lepszy od 2, wiekszosc sie chwali ze np. uczyl sie z jednym z bogatszych ludziw w Bialymstoku a 2 zaraz mu odpowie ze z jego corka chodzil i tak w kolko Macieju. wiekszosc rzeczy jest nie osiagalna w tym miescie. strasznie go nie lubie wiec sie przeprowadzam do Gdanska :D
    • gryzwold1 Re: A może postudiować w Białymstoku??? 28.02.05, 19:46
      Jeśli stoisz przed dylematem:
      studiować w białym albo nie studiowac wogole - oczywiscie studiuj tu;

Jeśli masz komfort wyboru:
      studiowac w białym albo studiowac np. w wawie - oczywiscie wyjezdzaj stad.
      • Gość: Karol Re: A może postudiować w Białymstoku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:55
        jasne
    • Gość: On Re: A może postudiować w Białymstoku??? IP: *.szeptel.net.pl 28.02.05, 19:49
      Powie mi ktos cos na temat Niepanstwowej Wyzszej Szkoły Pedagogicznej?
      • Gość: all Re: A może postudiować w Białymstoku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:10
        Miała negatywną ocenę Państwowej Komisji Akredytacyjnej, więc nie powinna
        prowadzic naboru. Chyba że cos odkręcili, ale o tym nie wiem.
    • maurus Re: A może postudiować w Białymstoku??? 28.02.05, 20:14
      Studiuj proszę bardzo. Tylko uważaj żebyś nie utknął tu na zawsze. Ja już 10 lat
      po studiach siedzę w Białymstoku. A pewnie tyle jest lepszych miejsc do
      mieszkania. Warto się więc zastanowić, gdzie chcesz spędzić resztę życia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka