Gość: Karol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:48 Ciekaw jestem waszych opinii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: A może postudiować w Białymstoku??? 24.02.05, 15:01 Hmm. Pomyślmy. Uczelnie są? Są! Piwo jest? Jest! Dziewczyny są? Są! Znaczy, przybywaj. Wszystko, co jest niezbędne studentowi do życia juz czeka Tu na Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g-rat Re: A może postudiować w Białymstoku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:35 dodajmy, że piwo jest tańsze niż w innych ośrodkach "akademickich"... ;) a dziewczyny to już w ogóle miód... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: A może postudiować w Białymstoku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:20 spoko:) Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:Poczytaj rankingi 26.02.05, 18:53 wyższych uczelni i sam znajdziesz odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re:Poczytaj rankingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 19:22 Rankingi chyba wszystkiego nie mówią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa odradzam IP: *.elpos.net 28.02.05, 19:28 w Bialymstoku ludzie sa zawistni, przechwalaja sie, kazdy 1 jest lepszy od 2, wiekszosc sie chwali ze np. uczyl sie z jednym z bogatszych ludziw w Bialymstoku a 2 zaraz mu odpowie ze z jego corka chodzil i tak w kolko Macieju. wiekszosc rzeczy jest nie osiagalna w tym miescie. strasznie go nie lubie wiec sie przeprowadzam do Gdanska :D Odpowiedz Link Zgłoś
gryzwold1 Re: A może postudiować w Białymstoku??? 28.02.05, 19:46 Jeśli stoisz przed dylematem: studiować w białym albo nie studiowac wogole - oczywiscie studiuj tu; Jeśli masz komfort wyboru: studiowac w białym albo studiowac np. w wawie - oczywiscie wyjezdzaj stad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: A może postudiować w Białymstoku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:55 jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: A może postudiować w Białymstoku??? IP: *.szeptel.net.pl 28.02.05, 19:49 Powie mi ktos cos na temat Niepanstwowej Wyzszej Szkoły Pedagogicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Re: A może postudiować w Białymstoku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:10 Miała negatywną ocenę Państwowej Komisji Akredytacyjnej, więc nie powinna prowadzic naboru. Chyba że cos odkręcili, ale o tym nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: A może postudiować w Białymstoku??? 28.02.05, 20:14 Studiuj proszę bardzo. Tylko uważaj żebyś nie utknął tu na zawsze. Ja już 10 lat po studiach siedzę w Białymstoku. A pewnie tyle jest lepszych miejsc do mieszkania. Warto się więc zastanowić, gdzie chcesz spędzić resztę życia. Odpowiedz Link Zgłoś