Dodaj do ulubionych

poziomK dziekuje...

10.06.02, 10:22
... za zyczenia. Kontuzjowana PoziomK nie mogla wczesniej podziekowac, gdyz
byla poza internetem. Jakby kto nie wiedzial a i byl ciekawy , nie ma co
ukrywac to wkroczylem w wiek chrystusowy :))
- pozdrawiam Wojtek
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: poziomK dziekuje... 10.06.02, 10:24
      a kontuzje juz wyleczyles?
      to jeszcze raz zycze Ci 100x33 co najmniej, w dobrym zdrowiu i humorze!
      • poziomk Re: poziomK dziekuje... 10.06.02, 10:26
        kontuzja bedzie widoczna jakis czas. ale jak mowi sie do wesela sie zagoi
        dzieki
        • anka1 Re: poziomK dziekuje... 10.06.02, 10:27
          w takim razie trzeba jakies wesele na forum zrobic!:)
          • marat_ Re: poziomK dziekuje... 10.06.02, 10:33
            Otóż to, otóż to...
            • anka1 Re: poziomK dziekuje... 10.06.02, 10:35
              to co zakladamy watek weselny?:) ja moge torta zrobic:)
              • poziomk Re: poziomK dziekuje... 10.06.02, 10:39
                nie mam nic przeciwko temu, tylko kto z kim i dla kogo ten tort
                • anka1 Re: poziomK dziekuje... 10.06.02, 10:41
                  tort moze byc i bez okazji, a wesele mozna zrobic zeby sie poweselic,
                  niekoniecznie pare mloda tworzyc:)))
                  • marat_ Re: poziomK dziekuje... 10.06.02, 10:47
                    Otóż to, otóż to...
                    • anka1 Re: poziomK dziekuje... 10.06.02, 10:52
                      Maracik dzis refrenem mowi:)))
                      • marat_ Re: poziomK dziekuje... 10.06.02, 11:00
                        Pomimo tego, że tak fajnie mi się na tym wątku rozmawia, muszę niestety
                        uciekać :(

Życzę Ci, Aniu, miłego dnia i przyjemnego głaskania (kaktusów też) :)))))))))))

Twój Forumowy wielbiciel...
                        • Gość: anka1 Re: poziomK dziekuje... IP: 212.33.74.* 10.06.02, 13:08
                          ojej szkoda! to tez Ci wszystkiego milego zycze i z wyrazami uwielbienia
                          pisze:)))
                    • Gość: koro Re: poziomK dziekuje... IP: 212.244.106.* 10.06.02, 10:54
                      przekonany byłem, że poziomK jest śliczną panną, no cóż. ale ja tez mam na imię
                      Wojtek i lat 33. zdrowia życzę.
                      • poziomk Re: poziomK dziekuje... 10.06.02, 10:57
                        tak jest -33 piekny wiek :)) lecz wszyscy uwazaja, jak mnie nie znaja .... daja
                        mi 24-25
                        • Gość: koro Re: poziomK dziekuje... IP: 212.244.106.* 10.06.02, 11:00
                          złotych?
                          • poziomk Re: poziomK dziekuje... 10.06.02, 11:05
                            :)) lat, lat....
                            ale nie do odsiadki :))
                        • Gość: chatka Re: poziomK dziekuje... IP: *.BIAWAR.COM.PL 10.06.02, 11:01
                          Najwyzej 26!
                          • Gość: Oka Re: poziomK dziekuje... IP: *.17.79.204.lifespan.org 10.06.02, 18:57
                            Zahoduj sumiaste wasy, od razu beda Ci dawali o 10 lat wiecej, gwarantuje!
                            • poziomk Re: poziomK dziekuje... 11.06.02, 11:40
                              Wasy nosilem przez 10 lat, znudzilo mi sie :))
                              • Gość: anka1 Re: poziomK dziekuje... IP: 212.33.74.* 11.06.02, 12:38
                                to brode!:)
                                • marat_ Re: poziomK dziekuje... 11.06.02, 12:45
                                  Dobra broda nie jest zła, zawsze to człowiek dłużej pożyje...
                                  • Gość: anka1 Re: poziomK dziekuje... IP: 212.33.74.* 11.06.02, 12:48
                                    chyba sobie zapuszcze!:)
                                    • marat_ Re: poziomK dziekuje... 11.06.02, 12:52
                                      Nie wiedziałem, że gospodarka hormonalna Twego organizmu wykazuje takie
                                      predyspozycje... :)

PS. Nie spodziewałem się, że zrozumiesz co mam na myśli, mówiąc o długości
                                      życia. Pogratulować domyślności :)
                                      • Gość: anka1 Re: poziomK dziekuje... IP: 212.33.74.* 11.06.02, 12:53
                                        a dziekuje bardzo! a brode sobie w kubek z herbata zapuszcze bo wlasnie pije,
                                        chcesz troche?:)
                                        • marat_ Re: poziomK dziekuje... 11.06.02, 12:59
                                          Dziękuję bardzo!
                                          Poproszę mailem :)
                                          • Gość: anka1 Re: poziomK dziekuje... IP: 212.33.74.* 11.06.02, 13:00
                                            przesle Ci jeszcze dzis ale troszke pozniej, bo musze znikac. ale bede sie
                                            starac zeby ciepla byla!:)
                                            • Gość: chatka Re: poziomK dziekuje... IP: *.BIAWAR.COM.PL 11.06.02, 14:44
                                              Aniu przelej na konto :)
                                              • Gość: anka1 Re: poziomK dziekuje... IP: 212.33.74.* 11.06.02, 15:33
                                                zeby herbate tam mozna bylo trzymac na % nie martwilabym sie o swoja
                                                emeryture:)
                                                • marat_ Do Ani1 12.06.02, 07:48
                                                  Herbata może być na procent. Jak jest z rumem... :)
                                                  • marat_ Re: Do Chatki 12.06.02, 07:50
                                                    Chatka, mam pół słoika ślimaków - chcesz trochę?

PS. Ale sos to mam tylko koperkowy...
                                                  • Gość: chatka Re: Prawda o sloiku. IP: *.BIAWAR.COM.PL 12.06.02, 08:06
                                                    Jesli swieze, dzis rano zbierane to bardzo prosze!
                                                  • marat_ Re: Prawda o sloiku. 12.06.02, 08:12
                                                    A wydłubać je ze skorupek, czy sama to zrobisz?
                                                  • Gość: chatka Re: Prawda o sloiku. IP: *.BIAWAR.COM.PL 12.06.02, 08:23
                                                    Prawdopodobnie trzeba je wrzucic do garnka z sola i wtedy ...same wyjda z bolu
                                                    tj, z garnka... I mamy juz slimaki na winie... chlip chlip
                                                  • marat_ Re: Prawda o sloiku. 12.06.02, 08:32
                                                    Żadne tam chlip, chlip, tylko za widelec i do dzieła!
                                                  • Gość: chatka Re: Prawda o sloiku. IP: *.BIAWAR.COM.PL 12.06.02, 09:01
                                                    marat_ napisał(a):

> Żadne tam chlip, chlip, tylko za widelec i do dzieła!

Moze Ania sie skusi, bo ona jak pisze na forum to je :)
                                                    A ja chyba zadowole sie koperkiem i salatka

• ralston Re: Prawda o sloiku. 12.06.02, 09:03
                                                    Wy tu od samego rana o jedzeniu, a ja bez śniadania dzisiaj :(((
                                                  • Gość: chatka Re: Prawda o sloiku. IP: *.BIAWAR.COM.PL 12.06.02, 09:13
                                                    Ciesze sie ze przerwales milczenie... zalozyles sie z kims, ze jak zdasz
                                                    egzamin to bedziesz o tym milczal!!!
                                                    Ja tez bez sniadania, bo w przeciwienstwie do Ani nie umiem pisac i jesc,
                                                    wystarczy ze pracuje i pisze, w miedzy czasie jakis telefon, sorry odbiore...
                                                    jakas fakturka, ups prezes przyjechal ide robic kawe :)
                                                    Oh Ale nie znikam, lubie Ralsa! Raalsa przez dwa a!!!
                                                  • ralston Re: Prawda o sloiku. 12.06.02, 09:15
                                                    O nie - milczeć to dla mnie zbyt ciężka sprawa. Ja nie przerwałem milczenia. Ja
                                                    tylko na czas egzaminu przerwałem gadanie :)))
                                                  • Gość: chatka Re: Prawda o sloiku. IP: *.BIAWAR.COM.PL 12.06.02, 09:18
                                                    to gadaj jak ci poszlo!Zdales?
                                                  • ralston Re: Prawda o sloiku. 12.06.02, 09:41
                                                    Już pisałem - wyniki będą w sierpniu...
                                                  • Gość: chatka Re: Prawda o sloiku. IP: *.BIAWAR.COM.PL 12.06.02, 09:59
                                                    Do sierpnia obiecuje wiec milczec (na ten temat :))
                                                    To co juz wakacje? Chyba bedziesz mial, zostalo ci pewnie pare dni urlopu: 3 w
                                                    Afryce, z podroza to 5 ;)
                                                  • ralston Re: Prawda o sloiku. 12.06.02, 10:03
                                                    Gość portalu: chatka napisał(a):

> Do sierpnia obiecuje wiec milczec (na ten temat :))
                                                    > To co juz wakacje? Chyba bedziesz mial, zostalo ci pewnie pare dni urlopu: 3 w
                                                    > Afryce, z podroza to 5 ;)

Jeszcze nie wakacje. W piątek następny egzamin. Trzymaj kciuki. Urlop w lipcu,
                                                    ale nie 3 dni, tylko 3 tygodnie i nie w Afryce a na polskim pogórzu :) Namioty,
                                                    gotowanie na ognisku, mycie się w strumieniu (temp. od 6 do max 14-15 st.) Same
                                                    atrakcje. A do tego straszy w okolicy!
                                                  • anka1 Re: Prawda o sloiku. 12.06.02, 10:19
                                                    zaznaczam na poczatek ze koperku nie cierpie!
                                                    Rals kto straszy?
                                                  • ralston Re: Prawda o sloiku. 12.06.02, 10:41
                                                    anka1 napisał(a):

> zaznaczam na poczatek ze koperku nie cierpie!
                                                    > Rals kto straszy?

Czasami duch, a czasami tylko ja... w ramach pomocy, bo ja generalnie pomocny
                                                    staram się być...
                                                  • Gość: chatka Re: Znow beda wakacje IP: *.BIAWAR.COM.PL 12.06.02, 10:19
                                                    Rals mialm na mysli trzy dni w Afryce, ktore opisales na innym watku ;)
                                                    Pogorze, namioty, ognisko komary ach...., moje wakcje w sferze marzen, ciagle
                                                    nie wiem czy je bede miala, przy odrobinie nieszczescia bede mial 3 miesiace ;(
                                                  • ralston Re: Znow beda wakacje 12.06.02, 10:42
                                                    Gość portalu: chatka napisał(a):

> Rals mialm na mysli trzy dni w Afryce, ktore opisales na innym watku ;)
                                                    > Pogorze, namioty, ognisko komary ach...., moje wakcje w sferze marzen, ciagle
                                                    > nie wiem czy je bede miala, przy odrobinie nieszczescia bede mial 3 miesiace ;(

To ja trzymam kciuki, coby nieszczęścia omijały...
                                                    A z drugiej strony 3 miesiące wakacji hmmm...
                                                  • anka1 Re: Do Marata 12.06.02, 10:38
                                                    ale spirytus ma ich wiecej chyba?:)
                                                  • anka1 Re: Rals 12.06.02, 10:42
                                                    a czyjemu duchowi starasz sie byc pomocny?:)
                                                  • ralston Re: Rals 12.06.02, 10:56
                                                    anka1 napisał(a):

> a czyjemu duchowi starasz sie byc pomocny?:)

Tego do końca nie wiadomo. Niektórzy mówią, że to duch Michała Kopystyńskiego
                                                    inni twierdzą, że ubrany był raczej jak żyd...
                                                  • anka1 Re: Rals 12.06.02, 10:58
                                                    duchy chyba tez moga jak zydzi sie ubierac?:)
                                                    no dobra Rals musze znikac, na razie!
                                                  • ralston Re: Rals 12.06.02, 11:07
                                                    anka1 napisał(a):

> duchy chyba tez moga jak zydzi sie ubierac?:)
                                                    > no dobra Rals musze znikac, na razie!

No tak, tylko wtedy raczej nie moga byc duchami Kopystyńskiego, bo ten był
                                                    biskupem prawosławnym...
                                                  • anka1 Re: Rals 12.06.02, 15:40
                                                    a jak sie duch- zartownic trafil?:)
                                                  • ralston Re: Duch 13.06.02, 09:04
                                                    On jest raczej typ ducha pokutującego, tacy się na żartach nie znają...
    • Gość: k. sio do czata.....sio IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 10:50
      • anka1 Re: sio do czata.....sio 12.06.02, 10:52
        czy to a propos duchow?:)
        • ormond Re: sio do czata.....sio 12.06.02, 15:41
          Bylem, nikogo tam nie ma (by sie zgadzalo duchy(.
          • annabl Re: sio do czata.....sio 12.06.02, 15:47
            ormond napisał(a):

> Bylem, nikogo tam nie ma (by sie zgadzalo duchy(.

tez tam mpadam i nigdy nikogo nie widzialam.. :((

• ralston Re: sio do czata.....sio 13.06.02, 09:33
              Mnie się zdarzyło spotkać jakieś dwie osoby, ale nie chciały ze mną gadać... :
              (((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka