alex.4 14.03.05, 23:35 jak widać w Białymstoku najbardziej widoczna jest partia ludzi którzy mówią nie każdej inicjatywie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: steffan Debata w Klubie "Cabret" IP: *.toya.net.pl 15.03.05, 02:20 ksenofobiczne to będzie - u mnie debaty o przyszłości deptaku odbywają sie w klubie Cabaret co 2 tyg. Jestem z Łodzi. nieliczni pojeli? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Debata o deptaku IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 15.03.05, 07:53 a jeszcze sie wachalem czy pozostac w Bialymstoku, teraz wiem, ze wszelkie ambicje i zaangazowanie byloby stlumione przez jego mieszkancow. "BO NIE" Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Debata o deptaku 15.03.05, 08:38 niestety partia bo nie jest najsilniejsza w Białymstoku. Ręcę opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konopielka Re: Debata o deptaku IP: *.csk.pl 15.03.05, 09:00 Pamiętacie Konopielkę, małego chłopca Ziutka i jego ojca Kaziuka Bartosiewicza. Nic sie nie zmieniło. Podobnie jak mieszkańcy Taplar byli przeciwko melioracji i elektryfikacji tak dalej są przeciwko deptakowi i lotnisku, tylko przenieśli się z Taplar do Białegostoku. A mały Ziutek dorósł i jest już kims ważnym np. radnym, posłem, profesorem, marszałkiem lub prezydentem miasta tylko dalej się dziwi jak mała wsza może iść dookoła głowy i nie spaść w momencie kiedy znajdzie się na brodzie i ciągle wierzy w złotego konia zakopanego pod dębem. Czas zatrzymał się, bo już jesteśmy jak podtopione Taplary odcięci od cywilizowanego świata......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cha-cha Re: Debata o deptaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:35 To miasto w przyszłości będzie atrakcja turystyczną a właściwie mieszkańcy tego miasta, jako ciekawostka antropologiczna - zywe muzeum! I zarabiać na tym będą ludzie z zupełnie innego regionu Polski-uwierzcie mi! "Popatrz na tego pana on nie wie co to radość z życia..." cyk! i pieniążek do puszki. Ludzie! nie zamykajmy się!...no chyba, że ktoś ze swoją zaściankowością chce być tą atrakcją turystyczna. Pzdrawiam tych co mają zamiar wyjechac z tej dziupli i otworzyć szerzej oczy i nastawić uszy. Moze w przyszłości przywiozą ziarno doświadczenia i zasieją tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Debata o deptaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 10:27 eeee to moze by jakis pomnik postawic??? Sledzia,kartofla(uppps- ziemniaka) albo chociaz Konopielki ? Zwiedzajacy by sie cieszyli i fotografowali przy nim?.. Albo Pielgrzyma na deptaku co by sie posuwal od Fary do Rocha o 1cm w ciagu roku? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radecki I mają rację - NIE nieprzemyślanym inwestycjom IP: *.elpos.net / *.elpos.net 15.03.05, 10:33 Jak narazie wszyscy trąbią o zamknięciu Rynku Kościuszki, a władze miasta milczą jak zaklęte na temat przebudowy ulic, skrzyżowań itp. Żadna z ulic nie jest w stanie przejąć ruchu po zamknięciu Rynku Kościuszki, a miasto napewno nie posiada środków na przeprowadzenie takich modernizacji. Najpierw modernizacja ulic a dopiero potem tworzenie deptaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: I mają rację - NIE nieprzemyślanym inwestycjo IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 15.03.05, 11:43 tak racja,ja bym poszedl dalej, zrownac z ziemia Bialystok, potem zrobic plany a pozniej odbudowac miasto od podstaw(oczywiscie w centrum stworzyc puszcze). mieszkam w Bialym od niedawna i zastanawialo mnie dlaczego tu tyle pesymizmu ale juz wiem: bo niemozna byc optymista bo otoczenie cie zgnoi. wiem tylk, ze niedlugo wyjade stad jak najdalej ale czasem odwiedze miasto - skansen. powodzenia tym, ktorzy zostana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radecki Depresję czy może jakiś niedobór witamin macie ? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 15.03.05, 12:03 Nikt nie zabrania tworzenia deptaka !! Ale jak coś robić, to robić to z głową a nie na hurrrraaaaaaaa. Więc skończcie z tym pitoleniem o skansench, wiosce bo to już się powoli zaczyna robić śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Depresję czy może jakiś niedobór witamin maci 15.03.05, 22:41 jak na arzie na każdy pomysł jest jedna odpowiedź - NIE. Dlatego Białystok tonie w swojej mało miasteczkowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Depresję czy może jakiś niedobór witamin maci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 23:30 jak ci zle w malym miescie to sie przeprowadz do wiekszego, kompleksy masz facet i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Depresję czy może jakiś niedobór witamin maci 16.03.05, 08:27 Z miastami jest w Polsce jak z Alicją w krainie czarów... trzeba biec aby stać w miejscu... jeśli sie stoi to się cofa.... Odpowiedz Link Zgłoś