Dodaj do ulubionych

Życzenia dla CHATKI

14.06.02, 11:23
Chatka, przede wszystkim - dużo zdrowia.
A po za tym: miłości o jakiej śniłaś, sukcesów jakich pragniesz, podróży tam
gdzie marzysz.
Tego Ci życzy - Marat
Obserwuj wątek
    • sluggard Re: Życzenia dla CHATKI 14.06.02, 11:44
      Chatko, życzenia ode mnie pojawił się na innym wątku, tutaj tylko taki mały
      cytacik z imieninowym zapewnieniem, że my nie zawsze tacy prości:)

"Kobieta jest uzupełnieniem, dzieł Boga, stworzył ją po tym wszystkim, co
      istnieje, jakby chciał przez to wyrazić, że zamyka swe wzniosłe dzielo
      arcytworem stworzenia."
      Honore de Mirabeau
      • Gość: anka1 Re: Życzenia dla CHATKI IP: 212.33.74.* 14.06.02, 12:16
        Chatka dolaczam sie do zyczen i dwoch rzeczy oby Ci nigdy w zyciu nie zabraklo:
        zdrowia i swietego spokoju!
        • annabl Re: Życzenia dla CHATKI 14.06.02, 12:40
          aaaa, to ja juz teraz wiem o co chodzi Chatko, ... to zycze Ci przede wszystkim
          korzystania z zycia :), i przyjaciol :), zawsze i wszedzie.
          ania
          • Gość: sss Re: Życzenia dla CHATKI IP: *.tkb.pl / *.sav.tkb.net.pl 14.06.02, 13:04
            a ja zycze wielu wyppraw i podróży, i potem będziesz nam wszystko dokładnie
            opowiadać:)))
            • Gość: chatka Chatka dziekuje uprzejmie IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 19:32
              Gość portalu: sss napisał(a):

> a ja zycze wielu wyppraw i podróży, i potem będziesz nam wszystko dokładnie
              > opowiadać:)))
              Obiecuje w niedziele (?)napisac o Bajkale.
          • Gość: chatka Chatka dziekuje prawdziwie IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 19:31
            annabl napisał(a):

> aaaa, to ja juz teraz wiem o co chodzi Chatko, ... to zycze Ci przede wszystkim
            >
            > korzystania z zycia :), i przyjaciol :), zawsze i wszedzie.
            > ania

Trafilas Aniu bardzo gleboko. Ja tu a moja droga przyjaciolka w San Diego :(
        • Gość: chatka Chatka dziekuje zarliwie! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 19:26
          Gość portalu: anka1 napisał(a):

> Chatka dolaczam sie do zyczen i dwoch rzeczy oby Ci nigdy w zyciu nie zabraklo:
          >
          > zdrowia i swietego spokoju!
          Amen siostro!
      • Gość: chatka Chatka dziekuje pieknie IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 19:25
        sluggard napisał(a):

> Chatko, życzenia ode mnie pojawił się na innym wątku, tutaj tylko taki mały
        > cytacik z imieninowym zapewnieniem, że my nie zawsze tacy prości:)

Na Froum przynajmniej ich nie spotkalam! Bo czy prosi mezczyzni cytuja Honore de
        sth, czy mysla o kobietach w 96, 5% lirycznie, czy pisza wierszem, czy milcza
        inteligentnie, czy uzywaja slowa „wielkoduszna”????

> "Kobieta jest uzupełnieniem, dzieł Boga, stworzył ją po tym wszystkim, co
        > istnieje, jakby chciał przez to wyrazić, że zamyka swe wzniosłe dzielo
        > arcytworem stworzenia."
        > Honore de Mirabeau

• freewolf Re: Życzenia dla CHATKI 14.06.02, 14:05
      To i ja się dorzucę do życzeń:
      - zdrowia - to najważniejsze, gdyż w chorobie niełatwo cieszyć się życiem
      - radości życia i wiecznego szczęścia – z tego rodzą się nadzieje i marzenia, a
      także moc, pozwalająca nam je spełniać
      - wielu nowych podróży, tych wymarzonych, a także tych poza granice wyobraźni
      • Gość: chatka Chatka dziekuje bardzo IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 19:36
        freewolf napisał(a):

> To i ja się dorzucę do życzeń:
        > - zdrowia - to najważniejsze, gdyż w chorobie niełatwo cieszyć się życiem
        > - radości życia i wiecznego szczęścia – z tego rodzą się nadzieje i marze
        > nia, a
        > także moc, pozwalająca nam je spełniać
        > - wielu nowych podróży, tych wymarzonych,
        a także tych poza granice wyobraźni - odp:Come what may - uwielebiam
        niespodzianki!
        • freewolf Re: Chatka dziekuje bardzo 16.06.02, 12:02
          Gość portalu: chatka napisał(a):

> Come what may - uwielebiam
          > niespodzianki!

"Wiodą, wiodą drogi w świat,
          Wśród lesistych gór zieleni,
          W mrocznych grotach znacząc ślad,
          Wśród zbłąkanych mknąc strumieni.
          Poprzez zimny biały śnieg,
          Łąki kwietne i majowe,
          Omijając skalny brzeg
          I pagóry księżycowe.

Wiodą, wiodą drogi w świat,
          Pod gwiazdami mkną na niebie -
          Choć wędrować każdy rad,
          W końcu wraca w dom, do siebie.
          Oczy, które ognia dziw
          Oglądały - i pieczary,
          Patrzą czule w zieleń niw
          I kochany domek stary."
          Bilbo Baggins]

Ale, mimo swych podróży, nie zapomnij nasz dobry duchu o nas i o tym forum.
          Wracaj zawsze z nowymi opowieściami, które (wielu tu przyzna mi rację) czyta się
          z zapartym tchem i ciekawością przewyższającą nawet „Władcę Pierścieni”.
          freewolf
          (the One, the Only, forever)
    • poziomk Re: Z˙yczenia dla CHATKI 14.06.02, 15:05
      W takim razie:
      zdrowia i slodyczy
      poziomK Chatce zyczy
      • ralston Re: Z˙yczenia dla CHATKI 14.06.02, 16:22
        Co prawda już składałem - ale tuż przed egzaminem i w pośpiechu, więc teraz
        składam ponownie, bezstresowe i niepośpieszne życzenia wszystkiego co najlepsze!

Imieniny? Czyżby Jolka, Jolka pamiętasz?
        • Gość: chatka Chatka dziekuje wszystkim! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 19:41
          ralston napisał(a):

> Co prawda już składałem - ale tuż przed egzaminem i w pośpiechu, więc teraz
          > składam ponownie, bezstresowe i niepośpieszne życzenia wszystkiego co najlepsze
          > !
          >
          > Imieniny? Czyżby Jolka, Jolka pamiętasz?

Nie, nikt tak do mnie nie mowi,
          ale w podstawowce moze...:) nie pamietam:)
      • Gość: chatka Chatka dziekuje slodko IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 19:37

Slodyczy? Jestem pies (rodzaju zenskiego, ale nie będę się wyrazac) na slodycze!
    • Gość: chatka Chatka dziekuje slicznie IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 19:21
      marat_ napisał(a):

> Chatka, przede wszystkim - dużo zdrowia.
      > A po za tym: miłości o jakiej śniłaś,

czyli wielkiej i dorodnej ?:)!!!

sukcesów jakich pragniesz, podróży tam
      > gdzie marzysz.
      > Tego Ci życzy - Marat

• Gość: Art Re: Chatka dziekuje slicznie IP: *.man.bialystok.pl 14.06.02, 19:42
        Chatko Chatko wszystkiego wszystkiego naj naj. :))
        • Gość: chatka Re: Chatka dziekuje jeszcz raz! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 19:56
          Nie dosc ze niemrawo chodzi to krzywo a chcialam wam ladnie podziekowac, a
          wyszlo jak wyszlo w łaty! Dziekuje mialam cudowny dzien, milo zaczal sie na
          forum a pozniej moglo byc juz tylko lepiej i lepiej, duzo zyczliwosci, slow
          sympatii i kwiatow (cos jak obrazek: nauczycielka na zakonczenie roku!!!)Ale to
          nie koniec, zaraz biegne na imieniny mego taty, troche awansem, bo Jana dopiero
          za tydzien! Mam cos dla niego specjalnego, od lat uzywa tych samych perfum,
          ktore mu prezentuje Minotaur Palomy Picasso!. Ucieszy sie bardzo, dla mnie wiec
          jeszcze jeden prezent!
    • Gość: habitus Re: Życzenia dla CHATKI IP: *.zigzag.pl 14.06.02, 22:30
      Kochana Chatko,
      najserdeczniejsze życzenia śmiałych marzeń i odwagi do ich spełnienia. Jestem
      spokojna o to, że potrafisz. Ciepło, którym promieniujesz niech wróci do Ciebie
      jako miłość, życzliwość i dobroć ludzi, spotykanych przez Ciebie. Bądź sobą,
      jak zawsze.
      • Gość: koro Re: Życzenia dla CHATKI IP: 212.244.106.* 15.06.02, 10:40
        O choroba! Znowu się spóźniłem! Wszystkiego najlepszego chatko! Przepraszam,
        ale wcześniej nie mogłem, gdyż znalazłem nową pracę (zostałem barmanem) i przez
        cały dzień napełniałem ludziom kufle. kurcza nie mam też prezentu żadnego, ale
        jak wpadniesz do famy, piwo masz za friko. albo wino. ale nie fetesca. tylko
        komputrów ni ma tam niestedy.
        • Gość: chatka Re: Życzenia dla CHATKI IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 15.06.02, 15:48
          Koro wcale sie nie spozniles, bo wczoraj to byla wigilia moich imienin. Na
          piwko na pewno wpadne bo podajecie tam moje ulubione, barka czy jakos tak:)
          Dzieki! Slono sie za to odwdziecze przy okazji...sute czajem
        • Gość: chatka Re: Życzenia dla CHATKI IP: *.BIAWAR.COM.PL 20.06.02, 08:07
          Jak Koro powiedzial tak slowa dotrzymal! Rowny gosc! Juz mi piwko chcial
          nalewac ale podziekowalam bo rowerem bylam. Nie wiem czy bedzie spotkanie w
          redakcji z okazji 20000 postow i czy ktos przyjdzie ale to naprawde fajna rzecz
          spotkac sie w tzw. realu. Naprawde milo! TYlko troche tez śmiesznie mowic o tym
          co na forum, opowiadac co ty powiedziales co ktos odpowiedzial.:)
          • freewolf Re: Życzenia dla CHATKI 20.06.02, 16:43
            A propo spotkania w realu, to o której 28-go w "Famie" Twój show, bom
            zainteresowany?
            • Gość: chatka Re: Życzenia dla CHATKI IP: *.BIAWAR.COM.PL 21.06.02, 07:40
              Nie ja bede gwiazda tego "show" a Adam Pawlowski pokaze swoje slajdy i
              fantastycznie o niech opowie!Ja pokaze zdjecia ale pokaze sie tez, w stroju
              mongolskim, ktos bardzo spocony i przejety, w kapocie z wojloku to bede ja,...
              albo Adam :)!
              • freewolf Re: Życzenia dla CHATKI 21.06.02, 10:06
                Gość portalu: chatka napisał(a):

> Nie ja bede gwiazda tego "show" a Adam Pawlowski pokaze swoje slajdy i
                > fantastycznie o niech opowie!Ja pokaze zdjecia ale pokaze sie tez, w stroju
                > mongolskim, ktos bardzo spocony i przejety, w kapocie z wojloku to bede ja,...
                > albo Adam :)!

No dobra, ale O KTÓREEJ GODZINIE JEST POCZĄTEK!!! Mam 28 trochę do załatwienia i
                muszę wiedzieć jak grafik ułożyć.
              • sluggard Re: Życzenia dla CHATKI 21.06.02, 15:56
                > Nie ja bede gwiazda tego "show"

Dla mnie będziesz:)
                • Gość: Stanislaw Re: Życzenia dla CHATKI IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.03, 23:33
                  Najgoretsze zyczenia
                  ktorych zabraklo -
                  cierpliwosci i milosierdzia
                  wobec tego co
                  wtargnal, podeptal...
                  Juz ukarany Stanislaw.
                  • chatka_ Re: Życzenia dla CHATKI 18.02.03, 00:58
                    Gość portalu: Stanislaw napisał(a):

> Najgoretsze zyczenia
                    > ktorych zabraklo -
                    > cierpliwosci i milosierdzia
                    > wobec tego co
                    > wtargnal, podeptal...
                    > Juz ukarany Stanislaw.

Chyba domyslam sie o co Stanislawowi chodzi, ale przyznaje sie tylko do
                    jednego: do grzechu zaniedbania.... Niech mnie Stanislaw o pyche i proznosc nie
                    posadza! Za zyczenia dziekuje i za wyciagniecie watku, bardzo mi
                    milego.Pozdrawiam :)))))
                    • Gość: Stanislaw Re: Życzenia dla CHATKI IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.03, 06:27
                      No to dzieki Chatko - bo najgorsze co mogloby mnie spotkac
                      to banicja. Ale powiem Ci na usprawiedliwienie, ze swiat
                      nie jest taki zly byl autentycznie moim pierwszym krokiem
                      na forum. Wlazlam w brudnych butach, ani dzien dobry...
                      No a potem zorjetowalem sie, ze jest to klub pasjonatow
                      a nie komercja. A o Normandii cdn.:)
      • Gość: chatka Chatka jest wzruszona IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 15.06.02, 16:00
        Habi :)
        Juz wrociło.... dziekuje.
        • Gość: hmc Re: Chatka jest wzruszona IP: *.interserw.com 16.06.02, 03:25
          Bardzo mocno nocne życzenia przesyłam Ci.
          • annabl Re: Chatka jest wzruszona 16.06.02, 13:42
            uf, jak dobrze ze nie tylko ja pisze w nocy, uf::))
    • zaklinacz_koni Re: Życzenia dla CHATKI 17.02.03, 16:38
      No to skoro już wyciągnięto ten wątek:
      Chatko, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, wielu podróży, i tych
      bliskich, i tych dalekich (odwiedź kiedyś nas, warszawiaków w stolicy!),
      własnego gniazdka, do którego zawsze chętnie po podróżach się wraca, żeby
      zawsze ktoś ciepły, i przytulny, i kochający po powrocie na Ciebie czekał,
      oczywiście zdrowia i żelaznej kondycji. Generalnie: trzymaj się ciepło!!!
      Tak bez okazji, ze szczerego serca:
      Adam.
      • Gość: habitus Re: Życzenia dla CHATKI IP: *.zigzag.pl 17.02.03, 20:08
        Freewolf, przyjechałeś do Warszawy zaklinać konie!? Bardzo się cieszę!!!
        • Gość: Stanislaw Re: Życzenia dla CHATKI IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.03, 20:12
          Ja tez myslalem, ze zaklina W Ignatkach.
          • Gość: habitus Re: Życzenia dla CHATKI IP: *.zigzag.pl 17.02.03, 20:17
            Nie, przyjechał do stolicy. Zaklina stare konie, żeby odeszły od żłobu.
            Trzymajmy kciuki...
            • zaklinacz_koni Re: Życzenia dla CHATKI 19.02.03, 10:15
              Gość portalu: habitus napisał(a):

> Nie, przyjechał do stolicy. Zaklina stare konie, żeby odeszły od żłobu.
              > Trzymajmy kciuki...

Dzięki Habi!
              Przypomniałaś mi, że czas wrócić do pomysłu forumowej partii politycznej.
              Są chętni na udział w podobnym przedsięwzięciu?
              :)))
      • chatka_ Re: Życzenia dla CHATKI 18.02.03, 09:43
        zaklinacz_koni napisał:

> No to skoro już wyciągnięto ten wątek:
        > Chatko, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, wielu podróży, i tych
        > bliskich, i tych dalekich (odwiedź kiedyś nas, warszawiaków w stolicy!),
        > własnego gniazdka, do którego zawsze chętnie po podróżach się wraca, żeby
        > zawsze ktoś ciepły, i przytulny, i kochający po powrocie na Ciebie czekał,
        > oczywiście zdrowia i żelaznej kondycji. Generalnie: trzymaj się ciepło!!!
        > Tak bez okazji, ze szczerego serca:
        > Adam.

Adamie drogi kochany zyczliwy mi, dziekuje dziekuje odwiedze przy najblizszej
        okazji, gdybys dal znak zes juz w Warszawie moze zobaczylibysmy sie nie dalej
        jak dwa weekendy temu. Obiecalam sobie byc w Lazienkach jesienia, ale wiosna
        zdaje mi sie jeszcze bardziej na spacer stosowniejsza, znajdz jeszcze jakies
        male bistro albo mala restauracyjke indyjska najlepiej, przycupnieta gdzies na
        brzegu Wisly a przybede expressem jak tylko sniegi odejda. Twoja J. :))))))
        • zaklinacz_koni Re: Życzenia dla CHATKI 19.02.03, 10:23
          chatka_ napisała:

> Adamie drogi kochany zyczliwy mi, dziekuje dziekuje odwiedze przy
          najblizszej
          > okazji, gdybys dal znak zes juz w Warszawie moze zobaczylibysmy sie nie
          dalej
          > jak dwa weekendy temu.

Ależ ja tu siedzę dopiero od piątku (i, tak między nami, mam już dość i chcę
          wracać do Białegostoku, Warszawa jest po prostu za duża i za szara).

Obiecalam sobie byc w Lazienkach jesienia, ale wiosna
          > zdaje mi sie jeszcze bardziej na spacer stosowniejsza, znajdz jeszcze jakies
          > male bistro albo mala restauracyjke indyjska najlepiej, przycupnieta gdzies
          na
          > brzegu Wisly a przybede expressem jak tylko sniegi odejda. Twoja J. :))))))

Na razie [z racji wykonywanej profesji wysoko wykwalifikowanego studenta:))
          (czy ktoś mi może wyjaśnić, czy to normalne, że wykładowców nie można
          zrozumieć?) ] zlokalizowałem tylko bary mleczne, ale poszukam, może się coś
          znajdzie.
          • chatka_ Re: Życzenia dla CHATKI 19.02.03, 13:57
            zaklinacz_koni napisał:

> Na razie [z racji wykonywanej profesji wysoko wykwalifikowanego studenta:))
            > (czy ktoś mi może wyjaśnić, czy to normalne, że wykładowców nie można
            > zrozumieć?) ] zlokalizowałem tylko bary mleczne, ale poszukam, może się coś
            > znajdzie.

Adamie w tami razie, zdaj sie na mnie, chetnie oprowadze Cie po Warszawie :)))
            • zaklinacz_koni Re: Życzenia dla CHATKI 20.02.03, 19:23
              chatka_ napisała:

> Adamie w tami razie, zdaj sie na mnie, chetnie oprowadze Cie po
              Warszawie :)))

Chętnie skorzystam. choć w zasadzie drogę do Irish Pub'u (i oczywiście muzeum
              jeździectwa) znam, a więcej do szczęścia mi nie trzeba.
              :)))
    • alex.4 Re: Życzenia dla CHATKI 18.02.03, 19:18
      Ja nie wiem o co dokładnie chodzi, ale przyłaczam sie do życzeń ....:)
      Pozdr
      • chatka_ Re: Życzenia dla CHATKI 19.02.03, 14:01
        ja tez nie, bo do maja a tym bardziej czerwca jeszcze ho ho! Ale milo mi :)
        • aand Re: Życzylibysmy sobie... 19.02.03, 14:08
          ...bys nas warszawiakow odwiedzila z wiosna! A to juz niedlugo...:)
          • chatka_ Re: Życzylibysmy sobie... 19.02.03, 14:14
            chyba nie da sie, mowia ze lato znowu w tym roku ma przyjsc z pominieciem
            wiosny! :)
            • aand Re: Życzylibysmy sobie... 19.02.03, 14:17
              ...podobno jeden tygrys ma sie udac do B. w poszukiwaniu wiosny zima. Wiesz cos
              o tym? :)
              • chatka_ Re: Życzylibysmy sobie... 19.02.03, 14:25
                jak tygrys syberyjski to ma szanse przezyc, bo u nas zima trzyma! :)
                • aand Re: Życzylibysmy sobie... 19.02.03, 14:29
                  Ha! No wlasnie nie wiem, syberyjski czy bengalski? Po czym sie odroznia...:)?
                  • chatka_ Re: Życzylibysmy sobie... 19.02.03, 14:37
                    Aandzie, nie wiem, panienką jestem, nie znam sie na mężczyznach ;))))))
                    • aand Re: Życzylibysmy sobie... 19.02.03, 14:44
                      No to tygrys sam Cie znajdzie...Masz stracha? ;)
                      • chatka_ Re: Życzylibysmy sobie... 19.02.03, 14:57
                        powodzenia, bedziesz wszystkie chatki nadbiebrzanskie przeczesywal, czy na
                        egzminie w niedziele sie stawisz? Podpowiem Ci ze w Bialymstoku sa 3 takie
                        kolegia :))) papa
                        • aand Re: Życzylibysmy sobie... 19.02.03, 15:04
                          ...ale nie ma sie czego bac ;) To tylko taki duzy kot..Pa! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka