alex.4 15.03.05, 19:25 skandal. W Polske bedzie źle sie działo, dokad nie będzie przestrzegane prawo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kosynier Re: Problem z burmistrzem Jedwabnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:49 uwaga wszystkie buraki i pro-polityczne ciecie! radni jedwabnego dają wzorcowy przyklad tego jak funkcjonują uklady "kolesi". -- marzy mi się legalizacja spolecznego samosądu na nieudolnie sprawujących wladzę Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Problem z burmistrzem Jedwabnego 15.03.05, 22:13 i znowu GW uczepiła sie Jedwabnego...jesli faktycznie burmistrz był pijany powinien zlecieć ze stołka i tyle...w wielu gminach byli pijani radni ale wtedy GW rwetesu nie robiła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Problem z burmistrzem Jedwabnego IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.03.05, 22:17 Kwaśniewski w Charkowie podczas oficjalnych uroczystości był pijany i nic, w siedzibie ONZ pijany owijał się polską flagą i nic, w Białorusi pijany wsiadał do bagażnika i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Problem z burmistrzem Jedwabnego 15.03.05, 22:35 Jazda po pijanemu to zagrożenie dla życia ludzi na drogach. To przestępstwo. Jak najbardziej powinien zostać odwołany. Miejsce przestępców jest w więzieniu, a nie u władzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Problem z burmistrzem Jedwabnego IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.03.05, 22:42 alex.4 napisał: > Jazda po pijanemu to zagrożenie dla życia ludzi na drogach. Kwaśniewski nie przywiązuje do tego wagi (vide: Ungier). Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Problem z burmistrzem Jedwabnego 15.03.05, 22:45 Każdy kto łamie prawo powinien być wykopany. Niezaleznie z jakiej jest partii Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.czosnek Re: Problem z burmistrzem Jedwabnego 15.03.05, 23:33 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Kwaśniewski w Charkowie podczas oficjalnych uroczystości był pijany i nic, w > siedzibie ONZ pijany owijał się polską flagą i nic, w Białorusi pijany > wsiadał do bagażnika i nic... Jak to nic,zmiescil sie przynajmniej :) Jak to bylo z ta Bialorusia i tym bagaznikiem. Mozesz cos wiecej na ten temat, bo o tym nie slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Problem z burmistrzem Jedwabnego IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.03.05, 23:56 Teraz sam nie wiem. Na pewno wsiadał pijany do bagażnika, tylko już nie jestem pewien, czy akurat na Białorusi, bo tutaj fakty.interia.pl/news?inf=466571 Wrzodak mówi o Stanach Zjednoczonych. Może Alex.4 (on zna się na LPR i Wrzodaku pewnie też) mógłby się do tego jakoś ustosunkować?... Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo Re: Problem z burmistrzem Jedwabnego 16.03.05, 03:42 Jak to jest? Linku o pijanym Kwasniewskim w bagazniku na portalu wyborczej nie ma a o jakims pijanym burmistrzu - owszem. Ciekawi mnie, ktory temat bardziej ciekawi forumowiczow? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Problem z burmistrzem Jedwabnego 16.03.05, 08:20 Mieszkaców Jedwabnego i okolic ich własna włądza... mamy sytuacje gdy ewidentnie burmistrz Jedwabnego złamał prawo. kazde złamanie prawa powinno skońzcyć się utratą stanowiska Odpowiedz Link Zgłoś