Dodaj do ulubionych

WSFiZ czy WSAP ?

IP: 212.33.89.* 17.03.05, 13:08
Czy ktoś może mi powiedzieć którą uczelnię wybrać?
Proszę o jakieś opinie
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: WSFiZ czy WSAP ? 17.03.05, 14:11
      to zalezy jaki kierunek chcesz wybrac, o ile mnie pamiec nie myli to w obu
      zaden kierunek sie nie pokrywa, kazda ma inne ;]
    • Gość: DO3c Re: WSFiZ czy WSAP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:59
      ŻADNĄ, poszukaj dobrej państwowej .. no chyba że nauka sprawia ci cierpienia
      fizyczne i wolisz bulić i miec wzystko gdzieś.
      • Gość: szok Re: WSFiZ czy WSAP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:13
        To opinia z doświadczenia czy "sąsiadka powiedziała"?
        • Gość: DO3c Re: WSFiZ czy WSAP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:06
          z doswiadczenia kilkuletniego zmarnowałem 2 lata w fabryce WSAP i iem że
          zmarnowałem jeśli kiedykolwiek moje dziecko pójdzie do takiej "szkoły" to
          bedzie dla mnie klęska jako rodzica.
      • prawdziwy.www.zieloni.w.pl PUBLICZNE SZKOŁY SĄ DLA NIEZARADNYCH I BIEDNYCH :) 17.03.05, 23:31
        zacofane i nienowoczesne kierunki, programy, kucie zamiast myślenia = dogmatyzm
        i komuna totalitaryzm przeciwko nowoczesności :)
        • Gość: Jack Re: PUBLICZNE SZKOŁY SĄ DLA NIEZARADNYCH I BIEDNY IP: *.bsk.vectranet.pl 18.03.05, 20:46
          Niepubliczne nie są zaś dla idiotów.
          Studiując na nich można przy okazji studiowania pohandlować na kawaleryjskiej.
          I zarobić na czesne.
          • Gość: szok Re: PUBLICZNE SZKOŁY SĄ DLA NIEZARADNYCH I BIEDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:35
            Iluż to matołów wypuściły szkoły państwowe wtedy, gdy tylko takie były? I nic
            się w tym nie zmieniło. Teraz w tej pięknej misji dzielnie wspomagają je szkoły
            niepaństwowe. To, czy czegoś się nauczysz - zależy przede wszystkim od Twoich
            motywacji. Matoł może wyjśc z każdej szkoły - jeżeli takie będzie miał życzenie.
            I w każdej może się dużo nauczyć, jeżeli tego będzie chciał.
        • Gość: Do3c Re: PUBLICZNE SZKOŁY SĄ DLA NIEZARADNYCH I BIEDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:07
          TY to jesteś po prywatnej to widać, zcisz troche to disco polo bo sasiedzi nie
          wyrabiaja ...
          • habitus Re: PUBLICZNE SZKOŁY SĄ DLA NIEZARADNYCH I BIEDNY 19.03.05, 20:08
            A ty to wyciągasz błędne wnioski z nieprawdziwych przesłanek.
            :)
          • alex.4 Re: PUBLICZNE SZKOŁY SĄ DLA NIEZARADNYCH I BIEDNY 19.03.05, 23:32
            a ile matołó wypuszczają szkoły niepaństwowe dzis...
            Jak na arzie w Poslce brakuje szkół prywatnych o rzczeywiście wysokim poziomie,
            dobrej bazie... ale może kiedyś się dorobimy...
    • Gość: olga Re: WSFiZ czy WSAP ? IP: 81.15.254.* 19.03.05, 23:20
      WSAP:)
      • alex.4 Re: WSFiZ czy WSAP ? 19.03.05, 23:30
        WSAP to szkoła dla idiotów:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka