Gość: maturzysta IP: 212.33.89.* 17.03.05, 13:08 Czy ktoś może mi powiedzieć którą uczelnię wybrać? Proszę o jakieś opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: WSFiZ czy WSAP ? 17.03.05, 14:11 to zalezy jaki kierunek chcesz wybrac, o ile mnie pamiec nie myli to w obu zaden kierunek sie nie pokrywa, kazda ma inne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO3c Re: WSFiZ czy WSAP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:59 ŻADNĄ, poszukaj dobrej państwowej .. no chyba że nauka sprawia ci cierpienia fizyczne i wolisz bulić i miec wzystko gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: WSFiZ czy WSAP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:13 To opinia z doświadczenia czy "sąsiadka powiedziała"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO3c Re: WSFiZ czy WSAP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:06 z doswiadczenia kilkuletniego zmarnowałem 2 lata w fabryce WSAP i iem że zmarnowałem jeśli kiedykolwiek moje dziecko pójdzie do takiej "szkoły" to bedzie dla mnie klęska jako rodzica. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.www.zieloni.w.pl PUBLICZNE SZKOŁY SĄ DLA NIEZARADNYCH I BIEDNYCH :) 17.03.05, 23:31 zacofane i nienowoczesne kierunki, programy, kucie zamiast myślenia = dogmatyzm i komuna totalitaryzm przeciwko nowoczesności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: PUBLICZNE SZKOŁY SĄ DLA NIEZARADNYCH I BIEDNY IP: *.bsk.vectranet.pl 18.03.05, 20:46 Niepubliczne nie są zaś dla idiotów. Studiując na nich można przy okazji studiowania pohandlować na kawaleryjskiej. I zarobić na czesne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: PUBLICZNE SZKOŁY SĄ DLA NIEZARADNYCH I BIEDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:35 Iluż to matołów wypuściły szkoły państwowe wtedy, gdy tylko takie były? I nic się w tym nie zmieniło. Teraz w tej pięknej misji dzielnie wspomagają je szkoły niepaństwowe. To, czy czegoś się nauczysz - zależy przede wszystkim od Twoich motywacji. Matoł może wyjśc z każdej szkoły - jeżeli takie będzie miał życzenie. I w każdej może się dużo nauczyć, jeżeli tego będzie chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do3c Re: PUBLICZNE SZKOŁY SĄ DLA NIEZARADNYCH I BIEDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:07 TY to jesteś po prywatnej to widać, zcisz troche to disco polo bo sasiedzi nie wyrabiaja ... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: PUBLICZNE SZKOŁY SĄ DLA NIEZARADNYCH I BIEDNY 19.03.05, 20:08 A ty to wyciągasz błędne wnioski z nieprawdziwych przesłanek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: PUBLICZNE SZKOŁY SĄ DLA NIEZARADNYCH I BIEDNY 19.03.05, 23:32 a ile matołó wypuszczają szkoły niepaństwowe dzis... Jak na arzie w Poslce brakuje szkół prywatnych o rzczeywiście wysokim poziomie, dobrej bazie... ale może kiedyś się dorobimy... Odpowiedz Link Zgłoś