Gość: T. IP: *.publikator.com.pl 12.04.05, 11:02 Konkurencyjna do "Wyborczej" białostocka gazeta dziś o tym pisze. Ktoś zna szczegóły? O kogo chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saunne Re: Fałszerstwo na UwB 12.04.05, 12:18 Egzamin z teorii państwa i prawa jest na dziennych 4 roku, nie na 5... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Fałszerstwo na UwB 12.04.05, 16:14 chodzi zapewnie o ten tekst www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050412/WYDARZENIA/50411009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicenty Re: Fałszerstwo na UwB IP: 195.177.196.* 12.04.05, 17:38 To naprawde kretyn jakich malo - wpasc na ostatnim egzaminie i to w dodatku latwym! Ale swoja droga to dziwne ze na tak szacowenj uczelni jak UwB nie ma czegos takiego jak zbiorcze protokoly osob egzaminowanych, ktore egzaminujacy wypelnia po skonczonym egzaminie i zdaje do dziekanatu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Fałszerstwo na UwB 12.04.05, 22:51 Są na pewno i problem w tym że nikt w sekretariacie ich nie porównał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agta Re: Fałszerstwo na UwB IP: *.elpos.net / *.elpos.net 12.04.05, 21:10 ale ten egzamin wcale nie jest łatwy.Nie wie kto nie zdawał. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Fałszerstwo na UwB 12.04.05, 18:21 W zeszłym roku był na piątym, o ile mnie pamięć nie myli. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Fałszerstwo na UwB 12.04.05, 19:35 zewsi napisał: > W zeszłym roku był na piątym, o ile mnie pamięć nie myli. Jednak nie. Wiem z autopsji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Fałszerstwo na UwB 12.04.05, 22:05 Fakt. Sorki. W ósmym semestrze miałem z prof. Jamrozem, brrrr. Stary już jestem, to i pamięć płata figle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llk Re: Fałszerstwo na UwB IP: *.int.pl 13.04.05, 15:38 Teoria państwa i prawa jest na 4 roku studiów dziennych - to uwaga do pani Magdy Kleban. Niby drobiazg, ale jednak. Dobrze, że sprawa wyszła i zajmie się nią sąd. Przy okazji, to nie jest jedyna taka afera, jak mówi pani dziekan. W ubiegłym roku i dwa lata temu też niestety pojawiały się takie lub podobne (student podmienił pracę egzaminacyjną - podpisał się na pracy koleżanki, urywając jej nazwisko) przypadki. Jednak cieszy to, że są ujawniane. Odpowiedz Link Zgłoś