Dodaj do ulubionych

Jak zapamiętam prezydenta Tura?

IP: *.stnet.pl 15.04.05, 08:29
Przynajmniej Ja jako budowniczego kościołów.Bo w okresie w jakim sprawuje to nic innego nie zrobił,albo wykupywał za miejskie pieniądze ziemię i przekazywał Kościołowi i nie tylko.Jako prezydenta upadającego miasta bez lotniska,dziurawych dróg,bez planu,gdzie nie można nic budować itp.Można długo ymieniać,po prostu Białystok się stacza,niestety!
Obserwuj wątek
    • Gość: TeDe Re: Jak zapamiętam prezydenta Tura? IP: *.publikator.com.pl 15.04.05, 08:31
      rozmodlony urzędas
      • anka1 Re: Jak zapamiętam prezydenta Tura? 15.04.05, 12:39
        jako niszczyciela zieleni i zwolennika betonowych koszmarow
    • Gość: xxxxx Re: Jak zapamiętam prezydenta Tura? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:41
      A co sie stało? Czyzby zmarł?
    • koczisss Re: Jak zapamiętam prezydenta Tura? 15.04.05, 13:47
      Ja tego człeka wymażę z pamięci jak najszybciej, a raczej ta człeczyna dla mnie nie istnieje!!!!
      • Gość: Kuba [...] IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 15.04.05, 14:16
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • prawdziwy.www.zieloni.w.pl Dykta-TUR-a ? 16.04.05, 22:09
      Dykta-TUR-a ?
      • prawdziwy.www.zieloni.w.pl Re: Dykta-TUR-a ? 16.04.05, 22:10
        czy HaLa TURA ?
    • tomek_tomasz Re: Jak zapamiętam prezydenta Tura? 16.04.05, 23:23
      ja przyglądam się trochę z boku, nie pochodzę z Białegostoku więc na to patrzę
      troszkę inaczej. najpierw myślałem że jest to rejon po prostu zacofany i
      zaniedbany i za jakiś (krótki) czas będzie lepiej, tzn inwestycje, zakłady
      firmy produkcyjne, itp. Są przecież uczelnie, muszą być wykształceni ludzie itp.
      Później stwierdziłem że z tym zacofaniem coś nie jest tak, ono się po prostu
      pogłębia! nie rozumiem łatania dziur za pomocę jakiegoś lepiku, wysypywania
      grysu uszkadzającego inne samoichody itp. A TURA nie rozumiem nigdy bo ten
      człowiek przez ten czas jaki jestem tutaj nic KONKRETNEGO nie powiedział! I
      chyba żadnej decyzji zmierzającej do rozwoju regionu nie podjął. Nie mówię że
      gdzieś indziej mają lepszych prezydentów, jedno jest pewne gorszego JA nie
      znam. Mam to szczęście że nie muszę tutaj głosować.
    • alex.4 Re: Jak zapamiętam prezydenta Tura? 17.04.05, 09:05
      nieudolny prezydent który wstrzymywał rozwój Białegostoku
      • ogabignac Re: Jak zapamiętam prezydenta Tura? 17.04.05, 10:18
        Rozwój Białegostoku najbardziej został zastopowany upadkiem handlu z byłym ZSRR.
        Dokonał tego rząd z Buzkiem na czele bez wynegocjowania z Unią funduszy
        pomocowych dla całego wschodniego regionu.
        Jeżeli w ramach przygotowań do wstąpienia do Unii jakiś kraj lub region ponosi
        szczególne obciążenia przez utratę miejsc pracy i dopływu funduszy np. z handlu
        Unia jest władna to zrekompensować. Kto wtedy rządził Białymstokiem? Też Tur?
        To, że Tur (i radni miasta)dziś kiepsko rządzi to tylko półprawda.
        • alex.4 Re: Jak zapamiętam prezydenta Tura? 17.04.05, 14:51
          handel przygraniczny zaczął upadać znacznie wcześniej:)
    • Gość: kleryk Re:zostaw Tura w niepamieci.!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:40
      On nie jest wart wspomnienia nawet jednego.
    • prawdziwy.www.zieloni.w.pl SUBIEKTYWNY RANKING BŁĘDÓW.. 17.04.05, 22:09
      SUBIEKTYWNY RANKING BŁĘDÓW...

A WARTO UCZYĆ SIĘ NA CUDZYCH BŁĘDACH...

"ZASŁUGI":

Troche tego jest:

ZAŚCIANKOWOŚĆ=BIAŁOSTOCKIE BEZPRAWIE URZĘDOWE-DEPTAK ITP.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26773&w=21802306

Zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez Zarząd Miasta Białegostoku, Zarząd Województwa Podlaskiego, Wojewódzki Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Białymstoku, Wojewodę Podlaskiego, Generalną Dyrekcję Dróg Publicznych w Białymstoku i inne podmioty, dziennikarzy w latach 1998-2002
      www.zieloni.osiedle.net.pl/biurokracja-i-prokuratura.htm
      FAŁSZOWANIE DOKUMENTÓW PRZEZ PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ?
      zieloni.osiedle.net.pl/dzialkowcy.htm
      NIEBEZPIECZNA STACJA PALIW W MIEJSCU WYKOLEJENIA SIĘ KOLEJOWYCH CYSTERN Z CHLOREM (UL. POLESKA-JAGIENKI)
      www.zieloni.osiedle.net.pl/9marca.htm
      I WIELE INNYCH...
      www.zieloni.osiedle.net.pl/bialystok.htm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka