IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 11:45
Chatko o której dokładnie zaczyna się Twoja wystawa w Famie? Chętnie wpadnę,
tym bardziej, że sama od czasu do czasu "pstrykam" (a jeszcze niedawno też
wywoływałam...).

Miłego dnia!
saunne
Obserwuj wątek
    • Gość: chatka Re: do Chatki IP: *.BIAWAR.COM.PL 25.06.02, 11:56
      szczegoly na stronie www.city.bialystok.pl.w Co nowego?
      Kochani zapraszam bardzo i prosze jak przyjdziecie ujawnijcie sie!liczba miejsc
      ograniczona radze byc przed 19!
      • Gość: saunne Re: do Chatki IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 12:06
        Dzięki! Postaram się być.
        • Gość: saunne Super zdjęcia! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 12:13
          Chatko, właśnie obejrzałam stronkę, którą poleciłaś i... jestem pod wrażeniem!
          Jeśli reszta zdjęć jest jak te dwa to szykuje się wspaniała uczta duchowa :)

Jakbyś kiedyś chciała kogoś pouczyć jak fotografować to ja jestem pierwsza
          chętna.

saunne
          • marat_ Re: Super zdjęcia! 25.06.02, 12:56
            Gość portalu: saunne napisał(a):

> Chatko, właśnie obejrzałam stronkę, którą poleciłaś i... jestem pod wrażeniem!
            > Jeśli reszta zdjęć jest jak te dwa to szykuje się wspaniała uczta duchowa :)
            >
            > Jakbyś kiedyś chciała kogoś pouczyć jak fotografować to ja jestem pierwsza
            > chętna.

Ja też lubię robić zdjęcia. Szczególnie te najbardziej efektowne: przyjęcie
            rodzinne z telewizorem w tle. Tylko nauka fotografowania nie jest mi potrzebna
            tak jak dla Saunne. Mam po prostu znakomity aparat! W sklepie mi powiedziano: nic
            się nie ustawia, wszystko będzie ostre, wystarczy tylko nacisnąć spust...
            Nowoczesna technika to jest to!

PS. Chatka, a ten suteczaj to będzie z miętą, a nie z solą jak pisałaś wcześniej!
            Dobrze zgadłem, że chcesz mnie podtruć!
            No i w czym ja Tobie, biedny żuczek, podpadłem?..

• Gość: chatka Smierc Marata! IP: *.BIAWAR.COM.PL 25.06.02, 13:21
              marat_ napisał(a):

> Gość portalu: saunne napisał(a):
              >
              > > Chatko, właśnie obejrzałam stronkę, którą poleciłaś i... jestem pod wrażen
              > iem!
              > > Jeśli reszta zdjęć jest jak te dwa to szykuje się wspaniała uczta duchowa
              > :)
              > >
              > > Jakbyś kiedyś chciała kogoś pouczyć jak fotografować to ja jestem pierwsza
              >
              > > chętna.
              >
              > Ja też lubię robić zdjęcia. Szczególnie te najbardziej efektowne: przyjęcie
              > rodzinne z telewizorem w tle. Tylko nauka fotografowania nie jest mi potrzebna
              > tak jak dla Saunne. Mam po prostu znakomity aparat! W sklepie mi powiedziano: n
              > ic
              > się nie ustawia, wszystko będzie ostre, wystarczy tylko nacisnąć spust...
              > Nowoczesna technika to jest to!
              >
              > PS. Chatka, a ten suteczaj to będzie z miętą, a nie z solą jak pisałaś wcześnie
              > j!
              > Dobrze zgadłem, że chcesz mnie podtruć!
              > No i w czym ja Tobie, biedny żuczek, podpadłem?..
              >
              >
              > Ależ mi podsunales pomysl calkiem ja w obrazie Edwarda Muncha!Łoze sie znajdzie
              i nóż tez, ale skad by ty wziac gola kobite?

• marat_ Re: Smierc Marata! 25.06.02, 13:30
                Gość portalu: chatka napisał(a):
                > > Ależ mi podsunales pomysl calkiem ja w obrazie Edwarda Muncha!Łoze sie zna
                > jdzie
                > i nóż tez, ale skad by ty wziac gola kobite?

No, Chatko droga, cóż za pytanie? Odpowiedź jest banalnie prosta!
                Wystarczy, że się rozbierzesz... :)))
                • Gość: chatka Re: Smierc Marata! IP: *.BIAWAR.COM.PL 25.06.02, 13:33
                  marat_ napisał(a):

> Gość portalu: chatka napisał(a):
                  > > > Ależ mi podsunales pomysl calkiem ja w obrazie Edwarda Muncha!Łoze si
                  > e zna
                  > > jdzie
                  > > i nóż tez, ale skad by ty wziac gola kobite?

Rzeczywiscie chetnie zrzuce z siebie welniana mongolska kapote, ale o ile
                  pamietam Marat na obrazie Mistrza Muncha jest rowniez,pardon,goly!!!

>
                  >
                  > No, Chatko droga, cóż za pytanie? Odpowiedź jest banalnie prosta!
                  > Wystarczy, że się rozbierzesz... :)))

• marat_ Re: Smierc Marata! 25.06.02, 13:37

> Rzeczywiscie chetnie zrzuce z siebie welniana mongolska kapote, ale o ile
                    > pamietam Marat na obrazie Mistrza Muncha jest rowniez,pardon,goly!!!
                    >

No to pełna kulturka! Wszystko pasuje! :)))
                    • Gość: chatka to była reklama IP: *.BIAWAR.COM.PL 25.06.02, 13:50
                      Dzieki Marat :)))Tylko gdzie my tych wsztskich ludzi pomiesciemy, chyba
                      przeniesiemy sie do Forum!

• marat_ TO NIE BYŁA REKLAMA! 25.06.02, 14:04
                        O jakich ludziach mówisz? I dlaczego mamy przenosić się na Forum, kiedy mamy
                        możliwość obejrzeć siebie nawzajem?
                        Chatko, proszę się nie wycofywać! Plan został ustalony: ja leżę goły w wannie,
                        Ty zrzucasz ubranie!
                        Reszta jest milczeniem... :))
                        • Gość: chatka Re: TO NIE BYŁA REKLAMA! IP: *.BIAWAR.COM.PL 25.06.02, 15:31
                          No dobrze zanim sie rozbierzesz (nie zapomnij zdjac z ramienia Brony!) powiedz
                          prosze jak cie poznam, nie chcialabym sie pomylic!
                          • sluggard Re: TO NIE BYŁA REKLAMA! 25.06.02, 18:42
                            > No dobrze zanim sie rozbierzesz (nie zapomnij zdjac z ramienia Brony!) powiedz
                            > prosze jak cie poznam, nie chcialabym sie pomylic!

A ilu Ty tam golasów droga Chatko przewidujesz, że Marat Ci się ma z kimś mylić?
                            To ja chyba nie wszystko wiem o tej imprezie...
                            • ralston Re: TO NIE BYŁA REKLAMA! 25.06.02, 18:50
                              sluggard napisał(a):

>
                              > A ilu Ty tam golasów droga Chatko przewidujesz, że Marat Ci się ma z kimś mylić
                              > ?
                              > To ja chyba nie wszystko wiem o tej imprezie...

Widać takie teraz w Mongolii obyczaje. :)))
                              • sluggard Re: TO NIE BYŁA REKLAMA! 25.06.02, 18:57
                                > Widać takie teraz w Mongolii obyczaje. :)))

Rals, to na co my jeszcze czekamy?!

Chociaż po chwili zastanowienia stwierdzam, że nigdy nie widziałem Mongołki,
                                więc może lepiej nie ryzykować...
                                • ralston Re: TO NIE BYŁA REKLAMA! 25.06.02, 19:07
                                  sluggard napisał(a):

>
                                  > Rals, to na co my jeszcze czekamy?!
                                  >

Na dyliżans do Mongolii :)
                                  • sluggard Re: TO NIE BYŁA REKLAMA! 25.06.02, 19:16
                                    > Na dyliżans do Mongolii :)

Myślisz, że Mongołki są warte takiej wyprawy???
                                    • ralston Re: TO NIE BYŁA REKLAMA! 25.06.02, 19:20
                                      sluggard napisał(a):

> > Na dyliżans do Mongolii :)
                                      >
                                      > Myślisz, że Mongołki są warte takiej wyprawy???

Myślę, że nie - ale zawsze można zabrać nasze krajowe dziewczyny...
                                      • sluggard Re: TO NIE BYŁA REKLAMA! 25.06.02, 19:49
                                        > Myślę, że nie - ale zawsze można zabrać nasze krajowe dziewczyny...

Sorki, ale znam ciekawsze miejsca na wyprawę z dziwczyną niż Mongolia!
          • Gość: chatka Re: Super zdjęcia! IP: *.BIAWAR.COM.PL 25.06.02, 13:04
            Saunne ale to ja moglabym do ciebie zglosic sie na lekcje, juz kiedys
            wyjasnialm zdjecia sa ładne przyznaje :)tylko dlatego ze Mongolia jest piekna,
            jej egzotyka wyrazista, wysunieta na pierwszy plan na tle zielonego dosc
            jednostajnego stepu,wystarczy tylko dobry aparat i moze troche serca!
            • Gość: saunne Re: Super zdjęcia! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 14:05

> Saunne ale to ja moglabym do ciebie zglosic sie na lekcje, juz kiedys
              > wyjasnialm zdjecia sa ładne przyznaje :)tylko dlatego ze Mongolia jest piekna,
              > jej egzotyka wyrazista, wysunieta na pierwszy plan na tle zielonego dosc
              > jednostajnego stepu,wystarczy tylko dobry aparat i moze troche serca!

:) ale jesteś skromna :)
              a co do serca i aparatu - to rzeczywiście prawda (Marat ale to nie taki aparat
              jak Twój...). Biednym studentom pozostaje jednak tylko stary Zenit :)

saunne

ps. Marat zdjęcia rodzinne też mogą być "artystyczne" ;) jeśli tylko pobawisz się
              trochę ze światłem
              • marat_ Re: Super zdjęcia! 25.06.02, 14:10
                Gość portalu: saunne napisał(a):

... jeśli tylko pobawisz się
                > trochę ze światłem

No proszę. A myślałem, że znam już wszystkie perwersje...

• saunne głodnemu chleb na myśli - Marat ;) 25.06.02, 14:20
                  > ... jeśli tylko pobawisz się
                  > > trochę ze światłem
                  >
                  > No proszę. A myślałem, że znam już wszystkie perwersje...

interesujące... ;) a jaka tu Ci się widzi?

• freewolf Re: do Chatki 25.06.02, 17:20

> szczegoly na stronie www.city.bialystok.pl.w Co nowego?
        > Kochani zapraszam bardzo i prosze jak przyjdziecie ujawnijcie sie!liczba miejsc
        >
        > ograniczona radze byc przed 19!

Stronka www.city.bialystok.pl ma fatalna oprawę graficzną:). Ale zdjęcia fajne.
        Spróbuję wpaść do "Famy" ale niczego nie obiecuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka