Gość: saunne IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 11:45 Chatko o której dokładnie zaczyna się Twoja wystawa w Famie? Chętnie wpadnę, tym bardziej, że sama od czasu do czasu "pstrykam" (a jeszcze niedawno też wywoływałam...). Miłego dnia! saunne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chatka Re: do Chatki IP: *.BIAWAR.COM.PL 25.06.02, 11:56 szczegoly na stronie www.city.bialystok.pl.w Co nowego? Kochani zapraszam bardzo i prosze jak przyjdziecie ujawnijcie sie!liczba miejsc ograniczona radze byc przed 19! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: do Chatki IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 12:06 Dzięki! Postaram się być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Super zdjęcia! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 12:13 Chatko, właśnie obejrzałam stronkę, którą poleciłaś i... jestem pod wrażeniem! Jeśli reszta zdjęć jest jak te dwa to szykuje się wspaniała uczta duchowa :) Jakbyś kiedyś chciała kogoś pouczyć jak fotografować to ja jestem pierwsza chętna. saunne Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Super zdjęcia! 25.06.02, 12:56 Gość portalu: saunne napisał(a): > Chatko, właśnie obejrzałam stronkę, którą poleciłaś i... jestem pod wrażeniem! > Jeśli reszta zdjęć jest jak te dwa to szykuje się wspaniała uczta duchowa :) > > Jakbyś kiedyś chciała kogoś pouczyć jak fotografować to ja jestem pierwsza > chętna. Ja też lubię robić zdjęcia. Szczególnie te najbardziej efektowne: przyjęcie rodzinne z telewizorem w tle. Tylko nauka fotografowania nie jest mi potrzebna tak jak dla Saunne. Mam po prostu znakomity aparat! W sklepie mi powiedziano: nic się nie ustawia, wszystko będzie ostre, wystarczy tylko nacisnąć spust... Nowoczesna technika to jest to! PS. Chatka, a ten suteczaj to będzie z miętą, a nie z solą jak pisałaś wcześniej! Dobrze zgadłem, że chcesz mnie podtruć! No i w czym ja Tobie, biedny żuczek, podpadłem?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Smierc Marata! IP: *.BIAWAR.COM.PL 25.06.02, 13:21 marat_ napisał(a): > Gość portalu: saunne napisał(a): > > > Chatko, właśnie obejrzałam stronkę, którą poleciłaś i... jestem pod wrażen > iem! > > Jeśli reszta zdjęć jest jak te dwa to szykuje się wspaniała uczta duchowa > :) > > > > Jakbyś kiedyś chciała kogoś pouczyć jak fotografować to ja jestem pierwsza > > > chętna. > > Ja też lubię robić zdjęcia. Szczególnie te najbardziej efektowne: przyjęcie > rodzinne z telewizorem w tle. Tylko nauka fotografowania nie jest mi potrzebna > tak jak dla Saunne. Mam po prostu znakomity aparat! W sklepie mi powiedziano: n > ic > się nie ustawia, wszystko będzie ostre, wystarczy tylko nacisnąć spust... > Nowoczesna technika to jest to! > > PS. Chatka, a ten suteczaj to będzie z miętą, a nie z solą jak pisałaś wcześnie > j! > Dobrze zgadłem, że chcesz mnie podtruć! > No i w czym ja Tobie, biedny żuczek, podpadłem?.. > > > Ależ mi podsunales pomysl calkiem ja w obrazie Edwarda Muncha!Łoze sie znajdzie i nóż tez, ale skad by ty wziac gola kobite? Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Smierc Marata! 25.06.02, 13:30 Gość portalu: chatka napisał(a): > > Ależ mi podsunales pomysl calkiem ja w obrazie Edwarda Muncha!Łoze sie zna > jdzie > i nóż tez, ale skad by ty wziac gola kobite? No, Chatko droga, cóż za pytanie? Odpowiedź jest banalnie prosta! Wystarczy, że się rozbierzesz... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Smierc Marata! IP: *.BIAWAR.COM.PL 25.06.02, 13:33 marat_ napisał(a): > Gość portalu: chatka napisał(a): > > > Ależ mi podsunales pomysl calkiem ja w obrazie Edwarda Muncha!Łoze si > e zna > > jdzie > > i nóż tez, ale skad by ty wziac gola kobite? Rzeczywiscie chetnie zrzuce z siebie welniana mongolska kapote, ale o ile pamietam Marat na obrazie Mistrza Muncha jest rowniez,pardon,goly!!! > > > No, Chatko droga, cóż za pytanie? Odpowiedź jest banalnie prosta! > Wystarczy, że się rozbierzesz... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Smierc Marata! 25.06.02, 13:37 Gość portalu: chatka napisał(a): > Rzeczywiscie chetnie zrzuce z siebie welniana mongolska kapote, ale o ile > pamietam Marat na obrazie Mistrza Muncha jest rowniez,pardon,goly!!! > No to pełna kulturka! Wszystko pasuje! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka to była reklama IP: *.BIAWAR.COM.PL 25.06.02, 13:50 Dzieki Marat :)))Tylko gdzie my tych wsztskich ludzi pomiesciemy, chyba przeniesiemy sie do Forum! Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ TO NIE BYŁA REKLAMA! 25.06.02, 14:04 O jakich ludziach mówisz? I dlaczego mamy przenosić się na Forum, kiedy mamy możliwość obejrzeć siebie nawzajem? Chatko, proszę się nie wycofywać! Plan został ustalony: ja leżę goły w wannie, Ty zrzucasz ubranie! Reszta jest milczeniem... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: TO NIE BYŁA REKLAMA! IP: *.BIAWAR.COM.PL 25.06.02, 15:31 No dobrze zanim sie rozbierzesz (nie zapomnij zdjac z ramienia Brony!) powiedz prosze jak cie poznam, nie chcialabym sie pomylic! Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: TO NIE BYŁA REKLAMA! 25.06.02, 18:42 > No dobrze zanim sie rozbierzesz (nie zapomnij zdjac z ramienia Brony!) powiedz > prosze jak cie poznam, nie chcialabym sie pomylic! A ilu Ty tam golasów droga Chatko przewidujesz, że Marat Ci się ma z kimś mylić? To ja chyba nie wszystko wiem o tej imprezie... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: TO NIE BYŁA REKLAMA! 25.06.02, 18:50 sluggard napisał(a): > > A ilu Ty tam golasów droga Chatko przewidujesz, że Marat Ci się ma z kimś mylić > ? > To ja chyba nie wszystko wiem o tej imprezie... Widać takie teraz w Mongolii obyczaje. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: TO NIE BYŁA REKLAMA! 25.06.02, 18:57 > Widać takie teraz w Mongolii obyczaje. :))) Rals, to na co my jeszcze czekamy?! Chociaż po chwili zastanowienia stwierdzam, że nigdy nie widziałem Mongołki, więc może lepiej nie ryzykować... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: TO NIE BYŁA REKLAMA! 25.06.02, 19:07 sluggard napisał(a): > > Rals, to na co my jeszcze czekamy?! > Na dyliżans do Mongolii :) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: TO NIE BYŁA REKLAMA! 25.06.02, 19:16 > Na dyliżans do Mongolii :) Myślisz, że Mongołki są warte takiej wyprawy??? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: TO NIE BYŁA REKLAMA! 25.06.02, 19:20 sluggard napisał(a): > > Na dyliżans do Mongolii :) > > Myślisz, że Mongołki są warte takiej wyprawy??? Myślę, że nie - ale zawsze można zabrać nasze krajowe dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: TO NIE BYŁA REKLAMA! 25.06.02, 19:49 > Myślę, że nie - ale zawsze można zabrać nasze krajowe dziewczyny... Sorki, ale znam ciekawsze miejsca na wyprawę z dziwczyną niż Mongolia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Super zdjęcia! IP: *.BIAWAR.COM.PL 25.06.02, 13:04 Saunne ale to ja moglabym do ciebie zglosic sie na lekcje, juz kiedys wyjasnialm zdjecia sa ładne przyznaje :)tylko dlatego ze Mongolia jest piekna, jej egzotyka wyrazista, wysunieta na pierwszy plan na tle zielonego dosc jednostajnego stepu,wystarczy tylko dobry aparat i moze troche serca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Super zdjęcia! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 14:05 Gość portalu: chatka napisał(a): > Saunne ale to ja moglabym do ciebie zglosic sie na lekcje, juz kiedys > wyjasnialm zdjecia sa ładne przyznaje :)tylko dlatego ze Mongolia jest piekna, > jej egzotyka wyrazista, wysunieta na pierwszy plan na tle zielonego dosc > jednostajnego stepu,wystarczy tylko dobry aparat i moze troche serca! :) ale jesteś skromna :) a co do serca i aparatu - to rzeczywiście prawda (Marat ale to nie taki aparat jak Twój...). Biednym studentom pozostaje jednak tylko stary Zenit :) saunne ps. Marat zdjęcia rodzinne też mogą być "artystyczne" ;) jeśli tylko pobawisz się trochę ze światłem Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Super zdjęcia! 25.06.02, 14:10 Gość portalu: saunne napisał(a): ... jeśli tylko pobawisz się > trochę ze światłem No proszę. A myślałem, że znam już wszystkie perwersje... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne głodnemu chleb na myśli - Marat ;) 25.06.02, 14:20 > ... jeśli tylko pobawisz się > > trochę ze światłem > > No proszę. A myślałem, że znam już wszystkie perwersje... interesujące... ;) a jaka tu Ci się widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: do Chatki 25.06.02, 17:20 Gość portalu: chatka napisał(a): > szczegoly na stronie www.city.bialystok.pl.w Co nowego? > Kochani zapraszam bardzo i prosze jak przyjdziecie ujawnijcie sie!liczba miejsc > > ograniczona radze byc przed 19! Stronka www.city.bialystok.pl ma fatalna oprawę graficzną:). Ale zdjęcia fajne. Spróbuję wpaść do "Famy" ale niczego nie obiecuję. Odpowiedz Link Zgłoś