Gość: a IP: *.bwk.tue.nl 26.06.02, 14:27 a teraz cos z zupelnie innej beczki: THE LARCH!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: A TERAZ... 26.06.02, 15:30 spac mi sie straszliwie chce wiec nie wiem o co chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: A TERAZ... IP: *.BIAWAR.COM.PL 26.06.02, 15:33 Aniu ja jestem po kawie i nic nie rozumiem, choc jezyki znam, chyba pojde zapalic :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A TERAZ... 26.06.02, 15:41 Gość portalu: chatka napisał(a): > Aniu ja jestem po kawie i nic nie rozumiem, choc jezyki znam, chyba pojde > zapalic :) Chatka a mowiłaś że fakturki przerzucasz, a tu wygląda na to, że w kotłowni pracujesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A TERAZ... 26.06.02, 15:42 moze w kotlowni tez sa fakturki, za opal np.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A TERAZ... 26.06.02, 15:44 ralston napisał(a): > Gość portalu: chatka napisał(a): > > > Aniu ja jestem po kawie i nic nie rozumiem, choc jezyki znam, chyba pojde > > zapalic :) > > Chatka a mowiłaś że fakturki przerzucasz, a tu wygląda na to, że w kotłowni > pracujesz :))) Chatka jak najbardziej przerzuca fakturki. Łopatą. Do pieca. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A TERAZ... 26.06.02, 15:47 No jak wróci z tego kurzenia i przeczyta, to nam da popalić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: A TERAZ... IP: *.BIAWAR.COM.PL 26.06.02, 15:51 te fakturki to ja mam teraz w nosie apsik aaaaapsik skonczylam prace!!!! zaraz lece jagniecine przerzucac! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A TERAZ... 26.06.02, 15:53 Chatka pssssst, bo zaraz Ormond tu wpadnie i zacznie Ci makabreski opowiadac, wczoraj przez to na obiad tylko pyrki jadlam(((( ps. zaproszenie aktualne. tylko napisz jak Cie powiadamiac o braku s-fa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A TERAZ... 26.06.02, 15:54 Gość portalu: chatka napisał(a): > te fakturki to ja mam teraz w nosie apsik aaaaapsik skonczylam prace!!!! zaraz > lece jagniecine przerzucac! Fakturki w nosie? A mi lekarz mówił, że na katar najlepszy Nasivin... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A TERAZ... 26.06.02, 15:56 ralston napisał(a): > Fakturki w nosie? A mi lekarz mówił, że na katar najlepszy Nasivin... Ja na katar polecam zielona herbatkę. Nie pomoże ale i nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: A TERAZ... IP: *.BIAWAR.COM.PL 26.06.02, 15:58 herbatke do nosa? to chyba ja zemlec najpierw trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:01 Gość portalu: chatka napisał(a): > herbatke do nosa? to chyba ja zemlec najpierw trzeba? Nie, wsypuje się ją do ucha. A potem trzeba stanąć na głowie i podskakiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:02 freewolf napisał(a): > Gość portalu: chatka napisał(a): > > > herbatke do nosa? to chyba ja zemlec najpierw trzeba? > > Nie, wsypuje się ją do ucha. A potem trzeba stanąć na głowie i podskakiwać. A poważnie to moja babunia zawsze powtarza, że na katar najlepsze jest gorące mleko z miodem i herbatka z duuuuuuuurzą dolewką soku malinowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:03 freewolf napisał(a): > Gość portalu: chatka napisał(a): > > > herbatke do nosa? to chyba ja zemlec najpierw trzeba? > > Nie, wsypuje się ją do ucha. A potem trzeba stanąć na głowie i podskakiwać. A wrzątek wlewamy do tego samego ucha, co herbatę, czy drugim uchem? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A TERAZ... 26.06.02, 15:55 Gość portalu: chatka napisał(a): > te fakturki to ja mam teraz w nosie apsik aaaaapsik skonczylam prace!!!! zaraz > lece jagniecine przerzucac! I kobyłkę doić żeby mleko na "suteczaj" było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: A TERAZ... IP: *.BIAWAR.COM.PL 26.06.02, 16:05 Ze tez na to wczesniej nie wpadlam, szukam i szukam kobyly zamiast ciebie prosic! Ty przeciez ,przepraszam, masz kontakt z kobylkami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: A TERAZ... IP: *.BIAWAR.COM.PL 26.06.02, 16:06 Aniu ciebie nie podejrzewam, to byl post do Wolfa Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:08 Gość portalu: chatka napisał(a): > Aniu ciebie nie podejrzewam, to byl post do Wolfa Ja się obrażam i nie odpowiem. Takie perwersje mi się zarzuca;). Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:08 aha to mnie podejrzewasz o kontakty z ogierkami?:))))) a Wolf to nie z waderami?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:10 anka1 napisał(a): > aha to mnie podejrzewasz o kontakty z ogierkami?:))))) > a Wolf to nie z waderami?:)))) Na razie (jak sama nazwa wskazuje) jestem wolnym wilkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:10 anka1 napisał(a): > aha to mnie podejrzewasz o kontakty z ogierkami?:))))) > a Wolf to nie z waderami?:)))) Z Vaderami - to Imperium... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:12 anka1 napisał(a): > Wolf jest na dodatek Lordem? Lordem Volfdemortem? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:14 chociazby! cos sie nie odzywa, moze sie obrazil?:) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:14 anka1 napisał(a): > Wolf jest na dodatek Lordem? I jeszcze mnie z Sithami utorzsamiają:P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: A TERAZ... IP: *.BIAWAR.COM.PL 26.06.02, 16:13 O nic nikogo sie podejrzewm, niech mi faktura w nosie stanie gdybym smiala i prosze sie nie obrazac, Wolfie sam pisalaes w ulubionaych rzeczach! to co macie tam kobyly w stadninie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:16 Gość portalu: chatka napisał(a): > O nic nikogo sie podejrzewm, niech mi faktura w nosie stanie gdybym smiala i > prosze sie nie obrazac, Wolfie sam pisalaes w ulubionaych rzeczach! > to co macie tam kobyly w stadninie czy nie? Jeśli chodzi o kobyłę do dojenia to (o ile się orientuję) może w Jurowcach się znajdzie ale głowy nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: A TERAZ... IP: *.BIAWAR.COM.PL 26.06.02, 16:20 freewolf napisał(a): > Gość portalu: chatka napisał(a): > > > O nic nikogo sie podejrzewm, niech mi faktura w nosie stanie gdybym smiala > i > > prosze sie nie obrazac, Wolfie sam pisalaes w ulubionaych rzeczach! > > to co macie tam kobyly w stadninie czy nie? > > Jeśli chodzi o kobyłę do dojenia to (o ile się orientuję) może w Jurowcach się > znajdzie ale głowy nie dam. Glowa a nawet i skorke mozesz sobie zatrzymac, mnie potrzebne wymie (?), kurcze w MOngolii bylam i nie wiem za co doi sie kobyle? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:21 Gość portalu: chatka napisał(a): > freewolf napisał(a): > > > Gość portalu: chatka napisał(a): > > > > > O nic nikogo sie podejrzewm, niech mi faktura w nosie stanie gdybym s > miala > > i > > > prosze sie nie obrazac, Wolfie sam pisalaes w ulubionaych rzeczach! > > > to co macie tam kobyly w stadninie czy nie? > > > > Jeśli chodzi o kobyłę do dojenia to (o ile się orientuję) może w Jurowcach > się > > znajdzie ale głowy nie dam. > Glowa a nawet i skorke mozesz sobie zatrzymac, mnie potrzebne wymie (?), kurcze > w > MOngolii bylam i nie wiem za co doi sie kobyle? Za to samo, za co noworodek "doi" mamę. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:23 freewolf napisał(a): > Gość portalu: chatka napisał(a): > > > freewolf napisał(a): > > > > > Gość portalu: chatka napisał(a): > > > > > > > O nic nikogo sie podejrzewm, niech mi faktura w nosie stanie gdy > bym s > > miala > > > i > > > > prosze sie nie obrazac, Wolfie sam pisalaes w ulubionaych rzecza > ch! > > > > to co macie tam kobyly w stadninie czy nie? > > > > > > Jeśli chodzi o kobyłę do dojenia to (o ile się orientuję) może w Juro > wcach > > się > > > znajdzie ale głowy nie dam. > > Glowa a nawet i skorke mozesz sobie zatrzymac, mnie potrzebne wymie (?), k > urcze > > w > > MOngolii bylam i nie wiem za co doi sie kobyle? > > Za to samo, za co noworodek "doi" mamę. Ze swej strony pragnę dodać, że Ralston wygrał dojenie kbyły w konkursie, więc jak znajdziesz kobyłę, to możesz się do niego zgłosić. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:27 To ja chcę przekazać nagrodę na rzecz Domu Dziecka w Suchowoli.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: A TERAZ... IP: *.BIAWAR.COM.PL 26.06.02, 16:28 A moze by na tej kobyle do nas zjechal? Blokady latwo mu bedzie ominac! I Kobyla bedzie szybciej niz na rolkach prawda Rals? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A TERAZ... 26.06.02, 23:42 Gość portalu: chatka napisał(a): > A moze by na tej kobyle do nas zjechal? Blokady latwo mu bedzie ominac! I > Kobyla bedzie szybciej niz na rolkach prawda Rals? Kobyły na rolkach jeszcze nie widziałem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:16 coraz fajniejszy ten watek sie robi:)))))))))000 Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:27 anka1 napisał(a): > coraz fajniejszy ten watek sie robi:)))))))))000 A tak na marginesie, to ludzie, powiedzcie jak was w piątek rozpoznać. Chatka to wiem, że będzie chodzić w worku, ale reszta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: A TERAZ... IP: *.BIAWAR.COM.PL 26.06.02, 16:38 Milcza, chyba nie przyjda...:( Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A TERAZ... 26.06.02, 16:54 Gość portalu: chatka napisał(a): > Milcza, chyba nie przyjda...:( Pewnie są BARDZO nieśmiali i wstydzą się siebie, więc przyjdą ale się nie ujawnią:). Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A TERAZ... 26.06.02, 23:45 Nie ma innej metody, jak przyjść samemu i sprawdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a AND NOW... IP: *.bwk.tue.nl 26.06.02, 17:16 something completely different: THE LARCH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: AND NOW... 26.06.02, 18:53 Aniu, Ty jak Kilroy:) "The larch" to zdaje się "modrzew" - niestety na drzewach się nie znam, więc nie zabiorę głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: AND NOW... IP: *.bwk.tue.nl 26.06.02, 19:23 no dobrze, to chodzi o taki jeden hmm serial;) naogladalam sie tego w dziecinstwie i powtarzam (niektorzy mowia, ze to monty python;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: AND NOW... 26.06.02, 19:32 Przepraszam za głupie pytanie, ale gdzie Ty to dzieciństwo spędzałaś? Bo ja takiego serialu nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: AND NOW... IP: *.athome.tue.nl 26.06.02, 20:14 "Monty Python and the flying circus" a dziecinstwo... no coz... ciut na Sienkiewicza, a ciut na Zielonych:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamG NOBODY... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.06.02, 20:27 ... suspects Spanish inquisition!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: NOBODY... IP: *.athome.tue.nl 26.06.02, 21:07 aaaaa ha! czy swiadek to potwierdza??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamG - Żaba.... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.06.02, 21:13 - S. Żaba. - Zamknij się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a parrot IP: *.athome.tue.nl 27.06.02, 05:39 so, you think, this parrot is dead? no, it is only sleeping it is sleeping??? yes, it is but it is sleeping god f.king eternal dream!!! no.. she will wake up in a moment, you`ll see bullshit this is the blue norwegian one, one of it`s kind but it is dead for god sake!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: A TERAZ... IP: *.bwk.tue.nl 27.06.02, 16:51 wojna z Turcja: cos mnie ugryzlo gdzie? a.. to nie wazne.. tu. tu? tak.. wlasnie tam... oo. rzeczywiscie. obudzilem sie .. patrze.. a cos mnie ugryzlo, Johnie, herbaty. czy to pana boli? nie, wlasciwie nic nie czuje. aha. ale to chyba wskoczylo tedy. a, faktycznie. no wlasnie, przez moskitiere. hm, ale to byl chyba tygrys. tygrys? nieee, to chyba cos mniejszego. ale nie ma pan nogi. hm? odgryzl panu noge. a, faktycznie, nie zauwazylem. ale chyba wskoczyl przez moskitiere, jest wielka dziura o, rzeczywiscie., tygrys, mowi pan? to kiedy go zlapiecie? nie wiemy, mamy zaraz z Jonsem partyjke, to na razie! o! kto prowadzi? do polowy Jones, ale ma silne wsparcie. ach, tak, wczoraj dobrze mu szlo. to ja tu sobie poleze. niech pan zaszyje ta dziure w siatce, kto wie, moze tygrys bedzie chcial wskoczyc jeszcze raz? o! sluszna uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś