Dodaj do ulubionych

Michał Piekarek - antyczłowiek

IP: *.wse.edu.pl 27.06.02, 08:08
Nieszanowny Pan Michał Piekarek został wreszcie doceniony za jego wkład
(antyintelektualny) w rozwój (raczej destrukcje) mediów w Białymstoku. Po raz
kolejny wywalono do z pracy. Niech żyje sprawiedliwość. Chociaż za swoje obelgi
powinien trafić do więzienia jako kategoria "N" i zrobić to co uczynił
domniemany zabójca byłego ministra sportu...
Obserwuj wątek
    • Gość: kopwee Re: Michał Piekarek - antyczłowiek IP: *.wse.edu.pl 27.06.02, 08:50
      Popieram popieram... niech się w końcu weźmie za prawdziwą robotę
      • papa11 Re: Do Petelskiego 23.07.02, 12:28
        Gość portalu: kopwee napisał(a):

> Popieram popieram... niech się w końcu weźmie za prawdziwą robotę
        Pieprzysz, Petelski! Jak już chcecie z koronkiewiczem robić podsrywania w miarę
        inteligentnie, to piszcie przynajmniej z dwóch różnych kompów!
        • Gość: Andrzej "Petel"Pet Re: Do Petelskiego IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.1.* 22.08.02, 23:27
          Ze wzruszeniem odnalazłem swoje nazwisko wśród szanownych Forumowiczów. Z
          przykrością muszę jednak zaprzeczyć, jakobym to ja był autorem któregokolwiek z
          listów. Postanowiłem nie brać udziału w dyskusjach, w których autorzy nie mają
          odwagi podpisać się imieniem i nazwiskiem. Pozostaję w należnym szacunku -
          Andrzej "Petel" Petelski
    • ormond Re: Michał Piekarek - antyczłowiek 27.06.02, 09:27
      Gość portalu: Sprawie. napisał(a):

> Nieszanowny Pan Michał Piekarek został wreszcie doceniony za jego wkład
      > (antyintelektualny) w rozwój (raczej destrukcje) mediów w Białymstoku. Po raz
      > kolejny wywalono do z pracy. Niech żyje sprawiedliwość. Chociaż za swoje obelgi
      >
      > powinien trafić do więzienia jako kategoria "N" i zrobić to co uczynił
      > domniemany zabójca byłego ministra sportu...

Nie znam Michala Piekarka ani "jego zaslug", ale powyzszy tekst daje swiadectwo o
      klasie jego autora (a raczej o jej braku).
      • bix1 Re: Michał Piekarek - antyczłowiek 27.06.02, 09:31
        ormond napisał(a):
        > Nie znam Michala Piekarka ani "jego zaslug", ale powyzszy tekst daje swiadectwo
        > o
        > klasie jego autora (a raczej o jej braku).

Nie wiem czy zwróciłeś uwagę ale podobny ton wypowiedzi utrzymuje się na
        wszystkich wątkach dotyczących naszych mediów... Czyżby choroba zawodowa ?

• ormond Re: Michał Piekarek - antyczłowiek 27.06.02, 09:35
          Prawdopodobnie dlatego sa one takie jakie sa...
        • Gość: Andi Re: Michał Piekarek - antyczłowiek IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 27.06.02, 09:40
          Czy zawodowa to nie wiem, ale rozdwojenie jaźni to może być, sam sobie chłopak
          odpowiada i to pod dwoma różnymi nickami :)
          • ormond Re: Michał Piekarek - antyczłowiek 27.06.02, 09:45
            > Czy zawodowa to nie wiem, ale rozdwojenie jaźni to może być, sam sobie chłopak
            > odpowiada i to pod dwoma różnymi nickami :)

Zwroc uwage na adres: Wyzsza Szkola Ekonomiczna w Bialymstoku...?

• Gość: Andi Re: Michał Piekarek - antyczłowiek IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 27.06.02, 09:48
              ormond napisał(a):

> > Czy zawodowa to nie wiem, ale rozdwojenie jaźni to może być, sam sobie chł
              > opak
              > > odpowiada i to pod dwoma różnymi nickami :)
              >
              > Zwroc uwage na adres: Wyzsza Szkola Ekonomiczna w Bialymstoku...?

To na Ciepłej? Telewizja za drogo za reklame sobie zażyczyła i teraz próbują
              kogoś tam ośmieszyć? ;)
              >

• ormond Re: Michał Piekarek - antyczłowiek 27.06.02, 09:50
                Gość portalu: Andi napisał(a):

> ormond napisał(a):
                >
                > > > Czy zawodowa to nie wiem, ale rozdwojenie jaźni to może być, sam sobi
                > e chł
                > > opak
                > > > odpowiada i to pod dwoma różnymi nickami :)
                > >
                > > Zwroc uwage na adres: Wyzsza Szkola Ekonomiczna w Bialymstoku...?
                >
                > To na Ciepłej? Telewizja za drogo za reklame sobie zażyczyła i teraz próbują
                > kogoś tam ośmieszyć? ;)

www.wse.edu.pl/ (Choroszczanska 31 - taki tam adres podaja).
                > >
                >

• Gość: Andi Re: Michał Piekarek - antyczłowiek IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 27.06.02, 09:52
                  >
                  > <a href="http://www.wse.edu.pl/"target="_blank">www.wse.edu.pl/</a> (Choroszcza
                  > nska 31 - taki tam adres podaja).
                  > >
                  To co jest na Ciepłej?

• bix1 Re: Michał Piekarek - antyczłowiek 27.06.02, 09:54
                    > To co jest na Ciepłej?

Solarium... ?

• Gość: Andi Re: Michał Piekarek - antyczłowiek IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 27.06.02, 09:55
                      bix1 napisał(a):

> Gość portalu: Andi napisał(a):
                      > > To co jest na Ciepłej?
                      >
                      > Solarium... ?

Może i jest, ale mnie męczy jaka uczelnia (prywatna) jest przy Ciepłej

• Gość: habitus Na Ciepłej - Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania! IP: *.zigzag.pl 27.06.02, 15:12
                        J.w.
                  • ormond Re: Michał Piekarek - antyczłowiek 27.06.02, 09:54

> >
                    > > <a href="http://www.wse.edu.pl/"target="_blank">www.wse.edu.pl/</
                    > a> (Choroszcza
                    > > nska 31 - taki tam adres podaja).
                    > > >
                    > To co jest na Ciepłej?
                    >
                    Nie mam pojecia...

• bix1 Re: Michał Piekarek - antyczłowiek 27.06.02, 09:58
                      Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania
                      15-472 Białystok
                      ul. Ciepła 40
                      tel. (0-85) 6750-755
                      fax: (0-85) 6750-088
                      Internet: www.wsfiz.man.bialystok.pl/

• Gość: Andi Re: Michał Piekarek - antyczłowiek IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 27.06.02, 09:58
                      ormond napisał(a):

> > To co jest na Ciepłej?
                      > >
                      > Nie mam pojecia...

A ja już mam :)

Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania :)

• bix1 ormont i anka1 27.06.02, 10:02
                  Ormont jak widać deszyfratorem jesteś, a ankę1 rozszyfrowałeś ?
                  • ormond Re: ormont i anka1 27.06.02, 10:12
                    bix1 napisał(a):

> Ormont jak widać deszyfratorem jesteś, a ankę1 rozszyfrowałeś ?
                    To wcale nie jest trudne, jesli jest widoczny adres IP, to mazna wyszukac do
                    jakiej instytucji jest przypisany....
                    Jak anka nie nadaje ze swego adresu GW, to mozna wynichac do ktorej bialostockiej
                    instytucji nalezy jej adres IP.

• bix1 Re: ormont i anka1 27.06.02, 10:16
                      ormond napisał(a):
                      > To wcale nie jest trudne, jesli jest widoczny adres IP, to mazna wyszukac do
                      > jakiej instytucji jest przypisany....
                      > Jak anka nie nadaje ze swego adresu GW, to mozna wynichac do ktorej bialostocki
                      > ej
                      > instytucji nalezy jej adres IP.

Wiem, ale jak ją spytałem otwarcie o tą instytucję to zaprzeczyła...

• ormond Re: ormont i anka1 27.06.02, 10:23
                        bix1 napisał(a):

> ormond napisał(a):
                        > > To wcale nie jest trudne, jesli jest widoczny adres IP, to mazna wyszukac
                        > do
                        > > jakiej instytucji jest przypisany....
                        > > Jak anka nie nadaje ze swego adresu GW, to mozna wynichac do ktorej bialos
                        > tocki
                        > > ej
                        > > instytucji nalezy jej adres IP.
                        >
                        > Wiem, ale jak ją spytałem otwarcie o tą instytucję to zaprzeczyła...
                        >

Jak to dziewczyna, zawsze troche kreci i nie chce sie calkowicie odkryc ;)))
                        • bix1 Re: ormont i anka1 27.06.02, 10:33
                          ormond napisał(a):
                          > Jak to dziewczyna, zawsze troche kreci i nie chce sie calkowicie odkryc ;)))

To nie będziemy na siłę jej "odkrywać", ale jak chcesz możemy się wymienić
                          spostrzeżeniami na maila...

• ormond Re: ormont i anka1 27.06.02, 12:10
                            sprawdz
                            • bix1 Re: ormont i anka1 27.06.02, 12:58
                              teraz Ty
    • Gość: Mis Re: Michał Piekarek - antyczłowiek IP: *.man.bialystok.pl 27.06.02, 13:32
      Z tego co mi doniesiono niejaki p. Michal Piekarek dostal prace u p. Jaroslawa
      Dziemiana. Beda razem robili gazete :-)
    • papa11 Re: do Koronkiewicza 23.07.02, 12:22
      Gość portalu: Sprawie. napisał(a):

> Nieszanowny Pan Michał Piekarek został wreszcie doceniony za jego wkład
      > (antyintelektualny) w rozwój (raczej destrukcje) mediów w Białymstoku. Po raz
      > kolejny wywalono do z pracy. Niech żyje sprawiedliwość. Chociaż za swoje
      obelgi
      >
      > powinien trafić do więzienia jako kategoria "N" i zrobić to co uczynił
      > domniemany zabójca byłego ministra sportu...
      Pieprzysz, Koronkiewicz!!!
      • papa11 Re: do Koronkiewicza 18.08.02, 14:50
        papa11 napisał(a):

> Gość portalu: Sprawie. napisał(a):
        >
        > > Nieszanowny Pan Michał Piekarek został wreszcie doceniony za jego wkład
        > > (antyintelektualny) w rozwój (raczej destrukcje) mediów w Białymstoku. Po
        > raz
        > > kolejny wywalono do z pracy. Niech żyje sprawiedliwość. Chociaż za swoje
        > obelgi
        > >
        > > powinien trafić do więzienia jako kategoria "N" i zrobić to co uczynił
        > > domniemany zabójca byłego ministra sportu...
        > Pieprzysz, Koronkiewicz!!!
        Cytując autora powyższego spamu zmieniam tylko trzy słowa: Pan Michał Piekarek.
        Na końcu zaś dodaję tekst następujący: Koronkiewicza również pogonili z TV
        Białystok, chociaż był taki inteligętny, przebojowy oraz nietypowy! Nie
        opłaciło się poza tym lizanie dupy dyrekcji! Poprzedniej i obecnej! Taki los
        fajansiarzy!!!
        • Gość: koro Re: do Koronkiewicza IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 18.08.02, 15:03
          skoro do mnie to odpowiadam. ano wywalili mnie z TV drogi papo. chciałbym
          jednak zauważyć, że od samego początku mojej bytności na forum podpisywałem się
          zarówno imieniem jak i nazwiskiem. nigdy nie używałem innego nicka niż "koro".
          i w przeciwności do ciebie nikomu nie podsrywam. jeżeli masz choć odrobinę
          odwagi cywilnej podpisz się i ty.
          • Gość: worotyn Re: do Koronkiewicza IP: 212.244.106.* 22.08.02, 19:01
            Informacja, że kanalia Piekarek został wyrzucony z pracy naprawdę mnie
            ucieszyła. Znam tego szczura starego i brudasa. Od papierochów ma żółte zęby i
            siwiejąco- brudną brodę. Śmierdzi, a udaje ważniaka. Nie udało mu się kilka
            spraw w TV Białystok. Sąd też nie przyznaje mu racji. A był taki inteligent,
            taki doświadczony, tylko nie zauważył, że komunizm z nim się ciągnie. Nie
            mówiąc jak chciał uszczęśliwić Białostocczan, rozdając kilka tysięcy pralek,
            lodówek - po kilka jednej osobie. Wtedy pracował w Porannym. Pracowałem z nim
            to wiem. Wtedy wydawali takie zdrapki. Ten kto zdrapał odpowiednie liczby i
            miał szczęście to dostawał nagrodę. Pod koniec tygodnia, powtarzano liczby raz
            jeszcze dla tych, którzy zapomnieli na przykłąd kupić Kuriera we wtorek i nie
            wiedzieli co zdrapać. I ten pijaczyna - bo się tym zajmował - w pijanym widzie
            podał inne liczby. No i pod Porannym ustawiły się długie kolejki rolników.
            Traktory, fury zajechały aż pod kościół Świętego Rocha. Gospodarze wygrali po
            dzieisęc pralek, sześć lodówek, dwadzieścia telewizorów i sześćdziesiąt
            żelazek. No i Pana pognano. Załapał się do TV. Tam niestety nie miał szczęścia
            to też go wywalili. Potem jeszcze raz. A teraz gazetę będzie wydawać ??? oby
            nie drukowali zdrapek..... cha cha cha ....... tak głoszą plotki dziennikarzy,
            bo ja pracowałem w innym dziale. Piekarek, może byś się zajął roznoszeniem
            gazet ? wtedy nikomu krzywdy nie zrobisz.
            • Gość: michalp Re: worotyn - "zwojowiec" IP: 212.244.27.* 23.08.02, 23:23
              Gość portalu: worotyn napisał(a):

> Informacja, że kanalia Piekarek został wyrzucony z pracy naprawdę mnie
              > ucieszyła. Znam tego szczura starego i brudasa. Od papierochów ma żółte zęby
              i
              > siwiejąco- brudną brodę. Śmierdzi, a udaje ważniaka. Nie udało mu się kilka
              > spraw w TV Białystok. Sąd też nie przyznaje mu racji. A był taki inteligent,
              > taki doświadczony, tylko nie zauważył, że komunizm z nim się ciągnie. Nie
              > mówiąc jak chciał uszczęśliwić Białostocczan, rozdając kilka tysięcy pralek,
              > lodówek - po kilka jednej osobie. Wtedy pracował w Porannym. Pracowałem z nim
              > to wiem. Wtedy wydawali takie zdrapki. Ten kto zdrapał odpowiednie liczby i
              > miał szczęście to dostawał nagrodę. Pod koniec tygodnia, powtarzano liczby
              raz
              > jeszcze dla tych, którzy zapomnieli na przykłąd kupić Kuriera we wtorek i nie
              > wiedzieli co zdrapać. I ten pijaczyna - bo się tym zajmował - w pijanym
              widzie
              > podał inne liczby. No i pod Porannym ustawiły się długie kolejki rolników.
              > Traktory, fury zajechały aż pod kościół Świętego Rocha. Gospodarze wygrali po
              > dzieisęc pralek, sześć lodówek, dwadzieścia telewizorów i sześćdziesiąt
              > żelazek. No i Pana pognano. Załapał się do TV. Tam niestety nie miał
              szczęścia
              > to też go wywalili. Potem jeszcze raz. A teraz gazetę będzie wydawać ??? oby
              > nie drukowali zdrapek..... cha cha cha ....... tak głoszą plotki
              dziennikarzy,
              > bo ja pracowałem w innym dziale. Piekarek, może byś się zajął roznoszeniem
              > gazet ? wtedy nikomu krzywdy nie zrobisz.
              Żal mi cię, gnojku głupawy! Jeśli ktoś nie ma niczego konkretnego do
              powiedzenia, to obsrywać się stara tak, jak go na to stać. Niejakiego worotyna
              niestety - stać na bełkot wątpliwych raczej lotów. Jeśli już - to na poziomie
              parteru. Ty się worotyn, trzymaj faktów, cha, cha, cha! Nie pisze
              się "białostocczan" lecz - "białostoczan"! Gospodarze nie przyjeżdżali furami,
              jeno nyskami co najmniej (gówno pracowałeś w "Porannym", jeśli takie banialuki
              nadajesz!) Takich tępoli z reguły tam się nie widywało (wtedy!)
              Pralek "rozdałem" dokładnie 486 a nie kilka tysięcy! Największa liczba pralek,
              jaką wtedy wygrała jedna osoba, to sztuk sześć, baranie (cha, cha, cha!) Jeśli
              coś głoszą plotki dziennikarzy, to nie powtarzaj jak pierdyknięty patefon
              (patafian?!) bezmyślnie! Pana nie pognano z tej okazji, Panuj skończyła się po
              prostu umowa - zlecenie na czas określony, cha, cha, cha! Coś mi śmierdzi to
              śmierdzenie - wąchałeś mnie, siurku mętny?
              Od czego mam mieć żółte zęby, jak nie od papierochów? Od robienia minety chorym
              na żółtaczkę panienkom, jak to ty robisz?
              Wypraszam sobie niektóre epitety: szczura - rozumiem, ale czemu - starego?!
              Inteligentem się nie czuje, inteligentem się jest - może ty kiedyś... ale, nie,
              taki fiut może wyrabiać w tej branży jedynie na jakieś ćwierć etatu! Ustrój nie
              możesię za kimś ciągnąć. Za tobą za to ciągnie się smród głupoty i chęci
              zaistnienia dzięki bleble pod adresem kogoś, któ przerasta cię nieco a nawet
              może jeszcze więcej. Ty musiałeś worotyn zdrowo jebnąć zwojami o glebę, skoro
              pieprzysz sobie takie bult bult! Właściwie - czy tam były jakieś zwoje?! Spadaj
              mi zatem na przełaj i na jarzębinę, adwersarzu od trzydzietu siedmiu boleści! I
              wymyśl coś inteligentniejszego! Buzi!! Acha - a twoja matka miała grube
              kolana!! A ty sam nosisz dziurawe i nie prane tygodniami skarpetki!!!
              P.S. A może by tak po "secie", ep...??!!
              • Gość: worotyn Re: worotyn - 'zwojowiec' IP: 212.244.106.* 24.08.02, 15:12
                Z przykrością debilu stwierdzam, że nie nauczyłeś się niczego. Po prostu jestem
                jebnięty tak jak byłeś. Pewnie nie służy ci picie taniego wina - za co zostałeś
                wywalony z Telewizji prostaku. Nie wspomnę, że naciągnąłeś jedną z firm, aby
                polecieć do Grecji. W zamian - ( mimo, że nie miałeś żadnego prawa i byłeś
                nieliczącym się gnojkiem w TVP) podpisałeś umową z firmą turystyczną w zamian
                za film z tego pięknego kraju. I się nie udało. Bo w pijackim widzie - zapewne -
                zapomniałeś ten film zrealizować. A w Grecji się było - prawda ? Będę dozować
                informacje o tobie antyczłowieku. Żeby ludzie mogli z zainteresowaniem czytać o
                takiej pierdole jak ty wieśniaku prosty. Napisałem , że jesteś stary... ty
                jesteś "bardzo" starym komunistycznym debilem. Czas już poszukać miejsca - do
                odpoczynku. Z jakimś ładnym pomnikiem jeśli na to cię stać. Ale chyba nie
                dziadu, skoro wywalili cię z kolejnej roboty. Coś wszyscy się na tobie poznają
                gnoju. A z tym końcem umowy to nie było tak. Po prostu cię wywalili na zbity
                pysk, bo wiedzieli że takiego eunucha nie warto trzymać. A i Dziemian się
                przekonał do ciebie brudnego robala. Piekarek ty jesteś straszny wieśniak. Już
                nie wspomnę, że cierpią twoje dzieci, które ostatnio - no może nie tak
                ostatnio - weszły w konflikt z prawem. Czy mam dalej cię lustrować kanalio ???
                I nie czepiaj się mojej Mamy. Bo twoja pewnie żałuje, ze ciebie spłodziła.
                Pozdrawiam cię debilu piekarku, licząc, że szybko trafisz do zakłądu bez
                klamek. A może cię przejedzie samochód ??? cha cha cha
                • Gość: michalp Re: nie chrzań koro! IP: 212.244.27.* 24.08.02, 20:22

> Z przykrością debilu stwierdzam, że nie nauczyłeś się niczego. Po prostu
                  jestem
                  >
                  > jebnięty tak jak byłeś. Pewnie nie służy ci picie taniego wina - za co
                  zostałeś
                  >
                  > wywalony z Telewizji prostaku. Nie wspomnę, że naciągnąłeś jedną z firm, aby
                  > polecieć do Grecji. W zamian - ( mimo, że nie miałeś żadnego prawa i byłeś
                  > nieliczącym się gnojkiem w TVP) podpisałeś umową z firmą turystyczną w zamian
                  > za film z tego pięknego kraju. I się nie udało. Bo w pijackim widzie -
                  zapewne
                  > -
                  > zapomniałeś ten film zrealizować. A w Grecji się było - prawda ? Będę dozować
                  > informacje o tobie antyczłowieku. Żeby ludzie mogli z zainteresowaniem czytać
                  o
                  >
                  > takiej pierdole jak ty wieśniaku prosty. Napisałem , że jesteś stary... ty
                  > jesteś "bardzo" starym komunistycznym debilem. Czas już poszukać miejsca - do
                  > odpoczynku. Z jakimś ładnym pomnikiem jeśli na to cię stać. Ale chyba nie
                  > dziadu, skoro wywalili cię z kolejnej roboty. Coś wszyscy się na tobie
                  poznają
                  > gnoju. A z tym końcem umowy to nie było tak. Po prostu cię wywalili na zbity
                  > pysk, bo wiedzieli że takiego eunucha nie warto trzymać. A i Dziemian się
                  > przekonał do ciebie brudnego robala. Piekarek ty jesteś straszny wieśniak.
                  Już
                  > nie wspomnę, że cierpią twoje dzieci, które ostatnio - no może nie tak
                  > ostatnio - weszły w konflikt z prawem. Czy mam dalej cię lustrować
                  kanalio ???
                  > I nie czepiaj się mojej Mamy. Bo twoja pewnie żałuje, ze ciebie spłodziła.
                  > Pozdrawiam cię debilu piekarku, licząc, że szybko trafisz do zakłądu bez
                  > klamek. A może cię przejedzie samochód ??? cha cha cha
                  koronkiewicz, nie walaj głupa! Piuszesz tu i ówdzie, że nie boisz się podpisać
                  i raczysz posiadać otwarrtą przyłbicę! Znaczy - zakuty łeb! Niniejszym
                  przytaczam twój udział w dyskusji na forum: dzień - 9.07.2002, godz. 13:24,
                  wątek "Nowy dyrektor TV Białystok", nick: jak wyżej, ale dla niedowiarków
                  podaję w "pełnym wymiarze":
                  Re: Nowy dyrektor TV Bialystok adres: 212.244.106.*
                  Gość: koro 09-07-2002 13:24 odpowiedz na list odpowiedz cytując
                  (można sprawdzić w każdej chwili!, co zalecam!) i poddaję pod rozwagę
                  forumowiczów!
                  Dziękuję za uwagę!
                  Michał Piekarek (antyczłowiek, debil, malwersant, wieśniak prosty... i co tam
                  jeszcze kto chce sobie dopisać!)
                  P.S. koronkiewicz, nie musisz być aż tak samokrytyczny, pisząc na początku
                  twojego "listu" (cytuję za tobą): "...po prostu jestem jebnięty tak jak
                  byłeś"?! Ja wiem, że jestem jeb..., bo każdy dziennikarz z prawdziwego
                  zdarzenia to facet, który ma niezdrowo pod kapeluszem, taka już jego dola! Ale
                  że ty imputujesz sobie prawo do bycia jeb...?! To wielka przesada! Ciebie nigdy
                  to dobrodziejstwo losu nie trafi, bo za krótki jesteś, mimo wydłużonych
                  gabarytów wzrostowych! Pawlak z "Samych swoich" zwykł był mawiać: "Wysoki do
                  nieba, a......"
                  Nie kumasz? Twój problem!!!
                • zako3 Re: worotyn - 'zwojowiec' 25.08.02, 12:24

> Z przykrością debilu stwierdzam, że nie nauczyłeś się niczego. Po prostu
                  jestem
                  >
                  > jebnięty tak jak byłeś. Pewnie nie służy ci picie taniego wina - za co
                  zostałeś
                  >
                  > wywalony z Telewizji prostaku. Nie wspomnę, że naciągnąłeś jedną z firm, aby
                  > polecieć do Grecji. W zamian - ( mimo, że nie miałeś żadnego prawa i byłeś
                  > nieliczącym się gnojkiem w TVP) podpisałeś umową z firmą turystyczną w zamian
                  > za film z tego pięknego kraju. I się nie udało. Bo w pijackim widzie -
                  zapewne
                  > -
                  > zapomniałeś ten film zrealizować. A w Grecji się było - prawda ? Będę dozować
                  > informacje o tobie antyczłowieku. Żeby ludzie mogli z zainteresowaniem czytać
                  o
                  >
                  > takiej pierdole jak ty wieśniaku prosty. Napisałem , że jesteś stary... ty
                  > jesteś "bardzo" starym komunistycznym debilem. Czas już poszukać miejsca - do
                  > odpoczynku. Z jakimś ładnym pomnikiem jeśli na to cię stać. Ale chyba nie
                  > dziadu, skoro wywalili cię z kolejnej roboty. Coś wszyscy się na tobie
                  poznają
                  > gnoju. A z tym końcem umowy to nie było tak. Po prostu cię wywalili na zbity
                  > pysk, bo wiedzieli że takiego eunucha nie warto trzymać. A i Dziemian się
                  > przekonał do ciebie brudnego robala. Piekarek ty jesteś straszny wieśniak.
                  Już
                  > nie wspomnę, że cierpią twoje dzieci, które ostatnio - no może nie tak
                  > ostatnio - weszły w konflikt z prawem. Czy mam dalej cię lustrować
                  kanalio ???
                  > I nie czepiaj się mojej Mamy. Bo twoja pewnie żałuje, ze ciebie spłodziła.
                  > Pozdrawiam cię debilu piekarku, licząc, że szybko trafisz do zakłądu bez
                  > klamek. A może cię przejedzie samochód ??? cha cha cha
                  O, to jednak koronkiewicz się objawił! A taki był kryształowy! I inteligętny!
                  Amerykański wręcz!
                  Nie stać go jednak na dyskusję bez słów „kwalifikowanych”. Bełkocze jak to ma
                  zwykle w zwyczaju. To ce chuje właśnie chamów, że nie umieją normalnie!
                  Może w końcu wyjaśni, co to ten „antyczłowiek”?!
                  Poza tym, o ile wiem (a wiem na pewno), to nie Piekarek kogoś naciągnął, lecz
                  sam poprzedni „dyrektor” TVB Jóźwiak zaproponował mu wyjazd do Grecji
                  z „Orbisem”.
                  Film, o ile wiem (a wiem na pewno i to nie tylko ja), został wyemitowany na
                  antenie TVB(w rozmiarze 25 minut).
                  O ile wiem (a wiem na pewno), to Jóźwiak wycofał się rakiem z oskarżenia o
                  nieprawne podpisanie umowy z jakąkolwiek firmą turystyczną (zarzut ten wyśmiał
                  sąd, do którego Piekarek pozwał Jóźwiaka).
                  O ile wiem, to Piekarek eunuchem nie jest. No chyba, żeby mu koronkiewicz
                  zaglądał do rozporka, a to by źle świadczyło o jego upodobaniach. O ile też
                  wiem, to matka Piekarka nie ma okazji żałować, że go spłodziła, ponieważ jej
                  się kilkanaście lat temu zmarło.
                  O ile też wiem (a wiem na pewno), to koronkiewicz dzwonił do Dziemiana i
                  podgrażał, że jak Piekarek będzie puszczał z dziemianowych komputerów jakieś
                  wiadomości to mu się (Dziemianowi) telewizja dobierze do dupy. I ten się
                  przestraszył.
                  Ciekawe poza tym, o co koronkiewiczowi chodzi z tymi dziećmi Piekarka: bandycka
                  jakaś rodzina czy co? Może wobec tego, skoro zamierza dozować wieści o takim
                  antyczłowieku (ciągle nie wiem, kto to – ach, ten brak światowego obycia, nie
                  to co Amerykanin koronkiewicz!!!) w ramach obietnic uchyli rąbka tajemnicy – co
                  też ci młodociani bandyci narozrabiali? I właściwie – czemu tak się
                  koronkiewicz troszczy o cierpienia panapiekarkowych dzieci???!!! Caritas jakaś?
                  Piekarek (o ile nie jest cham prosty!) powinien szczerze podziękować za szczere
                  życzenia wpadnięcia pod samochód, które serwuje mu koronkiewicz. Co świadczy
                  oczywiście zupełnie niewątpliwie o wysokim poziomie kultury osobistej
                  koronkiewicza!
                  P.S. Skoro koronkiewicz twierdzi, że Piekarek jest debilem, to po co z nim
                  dyskutuje. Przecież wtedy uwagi tak subtelne, tak wysokich lotów, jak powyżej,
                  do debila nie trafią! Po co więc rzucać perły elokwencji przed takiego wieprza,
                  jak antyczłowiek Piekarek???!!!
                  • Gość: koro Re: worotyn - 'zwojowiec' IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 25.08.02, 12:31
                    przykro mi koleego, ale to nie ja jestem "worotynem". jeżeli mam ochotę coś
                    powiedzieć zawsze używam swego nazwiska. widocznie jest jeszcze ktoś kto cię
                    bardzo lubi.
                    • Gość: koro Re: worotyn - 'zwojowiec' IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 25.08.02, 14:19
                      i jeszcze ci powiem panie michale, iż ktoś urządził sobie naszym kosztem fajną
                      zabawę.
                      • Gość: worotyn Re: worotyn - 'zwojowiec' IP: 212.244.106.* 25.08.02, 14:37
                        oczywiście , że to nie Wojtus Koronkiewicz. I to prawda, że się cudownie bawię,
                        ale to nie ja przecież wywołałem ten temat na forum. Współczuję Ci Wojtku, że
                        się Tobie oberwało. Ale sam widzisz, na oskarżanie ludzi stać tylko Piekarka.
                        Ponieważ wiem lepiej niż poprzedni rozmówca to tak naprawdę Jóźwiak się z
                        niczego nie wycofał i nie był w sądzie w sprawie Piekarka. I ta sprawa jeszcze
                        się ciągnie. Cóż słów kilka o Piekartku. Ty debilu, kundlu, benkarcie !!!
                        Jesteś po prostu debilem, który czepia się ludzi. Ty gnoju. Mam nadzieję, że
                        twój żywot już niedługo się skończy mamałygo.
                        PS. Pozdrawiam Cię Wojtusiu Koronkiewiczu. :))))) i przepraszam, że ta łajza
                        Cię oskarża.
                      • Gość: ppap Re: worotyn - 'zwojowiec' IP: 217.98.84.* 26.08.02, 06:40
                        Gość portalu: koro napisał(a):

> i jeszcze ci powiem panie michale, iż ktoś urządził sobie naszym kosztem
                        fajną
                        >
                        > zabawę.

Treść wypowiedzi "worotyn-a", ich styl i słownictwo oraz poziom wskazują mi na
                        konkretną postać z TVB. Panie Wojtku i Panie Michale nie dajcie się wrobic w tą
                        dyskusję. Wy się chyba nie lubicie, jednak powinniście gardzić taką sytuacją,
                        że waszym kosztem ktoś się nędznie bawi. Jako pracownik (niestety) TVB dość
                        dobrze znam to środowisko. Panie Michale, niech Pan pomyśli, kto jeszcze poza
                        P. Wojtkiem może Pana nie lubić ? Kogo jest stać na podszywanie się pod
                        W.Worotyńskiego ? Kto lubi włazić w dupę wszystkim dookoła siebie? A może po
                        rozszyfrowaniu faceta warto przekazać tą informację Worotyńskiemu ? Zapraszam
                        wszystkich ludzi dobrej woli do tropienia "worotyn-a" i ścigania go jak
                        wściekłego psa. Forum GwB to nie TVB "worotyn-ie". Tu nie znajdziesz poklasku
                        postępując tak jak u siebie w firmie. Zaznaczam, że osobiscie bardzo nie lubię
                        Pana Wojtka, a Pan Michał jest mi osoba zupełnie obojętną.
    • Gość: wsp Re: Michał Piekarek - antyczłowiek IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 11:07
      Michał.Czytam to gówno na Ciebie i mówie ci .Olej to wszystko na skorupe i
      zstąp do głebi. Pozdrowienia z Suwałek.
      • Gość: bor Re: Michał Piekarek - antyczłowiek IP: 212.244.106.* 26.08.02, 18:04
        Przyglądam się waszej rozmowie o Michale Piekarku. Znam go osobiście. I uważam,
        że worotyn ma rację. Chcecie tępić worotyna, bo pisze prawdę ??? Rzeczywiście
        Piekarek to antyczłowiek. Pracowałem z nim więc wiem. A o ile się orientuję to
        worotyn nie pracuje w Telewizji i nie jest to nick podszywający się pod byłego
        dyrektora programowego Telewizji Polskiej w Białymstoku Wojciecha
        Worotyńskiego. Nick worotyn - to pierwsza litera imienia, a dalej fragment
        nazwiska dziennikarza, który bardzo dobrze zna Piekarka a teraz pracownika
        jednej z białostockich gazet. Niestety popieram worotyna, choć bardzo dosadnie
        opisał niektóre sprawy związane z Piekarkiem i zapewniam , że jest ich o wiele
        więcej. Michał naprawdę wydawało się , że jest normalny. Ale z tego co wiem -
        to mu odbiło. Skoro traci kolejną pracę, Dwa razy wyrzucono go z TVB to chyba
        coś jest nie tak. A może Michał powinien się zastanowić, dlaczego tak się
        dzieje ???
        Pozdrawiam - bor.
        • Gość: ppap Re: Michał Piekarek - antyczłowiek IP: 217.98.84.* 26.08.02, 20:59
          Tu nie chodzi o tępienie kogokolwiek, a raczej o poziom wypowiedzi. Jeśli tego
          nie rozumiesz Zbyszku, to szkoda.
          • Gość: bor Re: Michał Piekarek - antyczłowiek IP: 212.244.106.* 26.08.02, 21:20
            A gdybym wybrał nick - szest, to oznaczałoby, że jestem Wiesiek Szestawicki ???
            Was chyba wszystkich pokręciło. Jaki Zbyszku ??? Ppap a ty to jesteś może
            Robert Fiłończuk z Polskiej Agencji Prasowej coooo ???????
            • Gość: worotyn Re: Michał Piekarek - antyczłowiek IP: 212.244.106.* 26.08.02, 22:13
              Mówisz świętą prawdę bor. Oni myślą, że jak ktoś wymyśli sobie nick z pewnym
              skrótem to oznacza to że jest to konkretna osoba. Cha cha cha .........

PS. Witka bor. Masz u mnie piwo. A wy ciemniaki się zastanawiajcie kim jestem
              cha cha cha ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka