Dodaj do ulubionych

wyjazd do Zubek

IP: 83.175.158.* 26.05.05, 18:07
Chciałbym pojechac do Zibek Białostockich, ale mam problem, nie mam auta, jesli by się zebrała grupa chętnych z autem to mógłbym się złozyc do paliwa,

ps. a moze ktoś z was był tam ostatno i robił fotki ?? lub wie jakim stanie jest teraz stacja ??

za info, Dzięki :)
Obserwuj wątek
    • kaliszrychu Re: wyjazd do Zubek 26.05.05, 21:33
      sorki al eni epodrzuce cie
    • Gość: kira Re: wyjazd do Zubek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 09:03
      byłam tam w sierpniu zeszłego roku.Wszystko porośnięte chaszczami i młodymi
      dzrzewkami.Możesz się wybrać autobusem(pks), kursuje do wsi Zubki, a to całkiem
      niedaleko.pozdrawiam
    • koczisss Re: wyjazd do Zubek 28.05.05, 10:23
      Na rowerek i jazda:)))
      • Gość: rowerzyk Re: wyjazd do Zubek IP: 195.177.197.* 28.05.05, 15:27
        W czasie sobotnich i niedzielnych zbiorek nie raz jezdzi sie w tamta strone.
        Do samego mostu koledzy dojechali juz ze dwa razy.
        Ale z tego co pamietam, to Gupik kiedys narzekal, ze z jazda na rowerze sobie
        nie radzi. To moze taki:
        www.euro-net.pl/~rowerzyk//tolek.jpg
        Pozdrawiam
        • Gość: Gupik Re: wyjazd do Zubek IP: 83.175.158.* 28.05.05, 17:13
          a gdzie w Białym można kupić taki rowerek i ile może on kosztowac ??

a jesli ktoś z was interesuje się koleją, to ciekawie czy w Białym można było by zdobyc drezynę ręczną [ machajka ] lub o napędzie spalinowym ?? bo ta linia do zubek jest teraz prawie nie urzywana to w kilka osób można by było oorganizowac takie przejazdy :)
          • Gość: rowerzyk Re: wyjazd do Zubek IP: 195.177.197.* 28.05.05, 18:10
            > a gdzie w Białym można kupić taki rowerek i ile może on kosztowac ??

Mysle ze kazdy szanujacy sie rowerowy sklep na zamowienie sprowadzi.
            Ceny niestety nie znam.

Co do lini, to pomysl fajny, ale pewnie "nie da sie", bo trzeba miec miliony
            ekspertyz, pozytywnych opini i pozwolen. A nawet jak je wszystkie jakims cudem
            uzyskasz, to ci cene z kosmosu policza...

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka