Dodaj do ulubionych

Wydział Filologiczny UwB

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.05, 10:48
Chce zdawac tam papiery, ale jeszcze nie wiem jaki kierunek. co polecacie?
Jak wykladowcy? Studenci? I wreszcie - studentki? ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: Wydział Filologiczny UwB IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.06.05, 10:51
      Studentki naładniejsze na świecie!
    • Gość: zzz Re: Wydział Filologiczny UwB IP: *.isb.com.pl 15.06.05, 11:20
      chyba składać albo złożyć dokumenty!:D
      • Gość: Andrew Re: Wydział Filologiczny UwB IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.05, 14:09
        Dzieki, ale to chyba nie jest odpowiedz na moje pytanie.
    • Gość: Andrew Re: Wydział Filologiczny UwB IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.05, 09:46
      Niose dzis na anglistyke i polonistyke. Pozyjemy popatrzymy ;-)
      • Gość: zzz Re: Wydział Filologiczny UwB IP: *.isb.com.pl 16.06.05, 15:31
        myslę,ze ciekawsza byłaby filologia wschodnia,tzn. języka białoruskiego itp.Bardzo dużo osób studiuje i kończy kierunki,które wybrałeś...Potem maja jednak problemy ze znalezieniem pracy. Gdybym miała jeszcze raz wybrać kierunek studiów,byłaby to skandynawistyka.
        Mimo to,życzę powodzenia i zadowolenia z trafnego wyboru kierunku:)
        pozdrawiam
    • Gość: Andrew Re: Wydział Filologiczny UwB IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.05, 13:27
      No wezcie mi cos kurcze poradzcie! Studiuje, albo studiowal ktos z Was tam?!
      • Gość: zzz Re: Wydział Filologiczny UwB IP: *.isb.com.pl 17.06.05, 14:24
        ja studiuję na AM.Mam jednak znajomych,którzy są na filologii białoruskiej,rosyjskiej etc. i sa bardzo zadowoleni.Nie chcę Ci doradzać ani odradzać konkretnego kierunku studiów,bo to Ty będziesz się uczyć a nie ja.Jeśli istnieje kietunek,który Cię interesuje,wybierza go,nie sugerując się czyimiś opiniami...Uczymy sie dla siebie,a nie dla ludzi.Jeśli rzeczywiście chciałbyś być anglistą lub polonistą,złóż dokumenty w dziekanacie i czekaj na decyzję.:)
        pozdrawiam,życzę powodzenia!
        • Gość: lenka Re: Wydział Filologiczny UwB IP: 194.146.128.* 23.06.05, 16:36
          Andrew - a to Ty nie wiesz, jakiego jezyka chcialbys sie uczyc dalej? Dziwne
          podejscie takie wybieranie na chybil trafil.
          Szkoda, ze u nas nie ma germanistyki/niderlandystyki, bo to bym Ci doradzila :-
          ) Na anglistyce mam tu kilkoro znajomych - szczerze mowiac - poziom nie jest
          zadowalajacy. Moze romanistyka? Zawsze lepsza perspektywa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka