Gość: Andrew IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.05, 10:48 Chce zdawac tam papiery, ale jeszcze nie wiem jaki kierunek. co polecacie? Jak wykladowcy? Studenci? I wreszcie - studentki? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T-800 Re: Wydział Filologiczny UwB IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.06.05, 10:51 Studentki naładniejsze na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Wydział Filologiczny UwB IP: *.isb.com.pl 15.06.05, 11:20 chyba składać albo złożyć dokumenty!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Wydział Filologiczny UwB IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.05, 14:09 Dzieki, ale to chyba nie jest odpowiedz na moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Wydział Filologiczny UwB IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.05, 09:46 Niose dzis na anglistyke i polonistyke. Pozyjemy popatrzymy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Wydział Filologiczny UwB IP: *.isb.com.pl 16.06.05, 15:31 myslę,ze ciekawsza byłaby filologia wschodnia,tzn. języka białoruskiego itp.Bardzo dużo osób studiuje i kończy kierunki,które wybrałeś...Potem maja jednak problemy ze znalezieniem pracy. Gdybym miała jeszcze raz wybrać kierunek studiów,byłaby to skandynawistyka. Mimo to,życzę powodzenia i zadowolenia z trafnego wyboru kierunku:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Wydział Filologiczny UwB IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.05, 13:27 No wezcie mi cos kurcze poradzcie! Studiuje, albo studiowal ktos z Was tam?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Wydział Filologiczny UwB IP: *.isb.com.pl 17.06.05, 14:24 ja studiuję na AM.Mam jednak znajomych,którzy są na filologii białoruskiej,rosyjskiej etc. i sa bardzo zadowoleni.Nie chcę Ci doradzać ani odradzać konkretnego kierunku studiów,bo to Ty będziesz się uczyć a nie ja.Jeśli istnieje kietunek,który Cię interesuje,wybierza go,nie sugerując się czyimiś opiniami...Uczymy sie dla siebie,a nie dla ludzi.Jeśli rzeczywiście chciałbyś być anglistą lub polonistą,złóż dokumenty w dziekanacie i czekaj na decyzję.:) pozdrawiam,życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Wydział Filologiczny UwB IP: 194.146.128.* 23.06.05, 16:36 Andrew - a to Ty nie wiesz, jakiego jezyka chcialbys sie uczyc dalej? Dziwne podejscie takie wybieranie na chybil trafil. Szkoda, ze u nas nie ma germanistyki/niderlandystyki, bo to bym Ci doradzila :- ) Na anglistyce mam tu kilkoro znajomych - szczerze mowiac - poziom nie jest zadowalajacy. Moze romanistyka? Zawsze lepsza perspektywa. Odpowiedz Link Zgłoś