Gość: żabol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:47 Dajcie spokój, aby wam sie w centrum miasta autobus spalił, co wy za autobusy tam macie? Zróbcie coś z tym do cholery, bo jeszcze stanie się to modą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 18:57 U Was w Częstochowie nie ma takich, ja wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabol Re: W centrum miasta spłonął autobus. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:59 Palących autobusów nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: W centrum miasta spłonął autobus. IP: *.isb.com.pl 04.07.05, 19:27 full serwis i akcje kaskaderskie zapewnione- i przepraszam jak tu się nudzić w Białymstoku???hehe Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 19:38 Zaraz, zaraz, to Ty w Olecku teraz jesteś??? To gdzie pracujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: W centrum miasta spłonął autobus. IP: *.isb.com.pl 04.07.05, 19:51 w szpitalu:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 19:52 Tego domyśliłem si, po wcześniejszych postach, ale myślałem, że w Białymstoku, bo coś wspominałaś, że będziesz tu mieszkać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrypka Re: W centrum miasta spłonął autobus. IP: 194.146.128.* 04.07.05, 19:42 Zaraz, zaraz. O czym Wy piszecie? Jaki autobus? Gdzie? Kiedy? A może to kaczka dziennikarska? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 19:43 Linia nr 15 na Branickiego, widziałem w TV:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: W centrum miasta spłonął autobus. IP: *.isb.com.pl 04.07.05, 19:51 może mu się silnik przepalił,albo fajerwerki ktoś przewoził;) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 19:52 Albo jakiś gó..aż ogniem bawił się:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: W centrum miasta spłonął autobus. IP: *.isb.com.pl 04.07.05, 19:53 gdyby chodziło o płonący paralizator,pomyślałabym że to nekroskop:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 09:53 bardzo smieszne, pogadajcie jeszcze to zaraz mi do domu policja wejdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 19:53 gó..arz winno być:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: W centrum miasta spłonął autobus. IP: 194.146.128.* 04.07.05, 19:53 ... a w Lublinie samochod wjechal w przystanek, w innych miastach zderzaja sie tramwaje ... itp. itd. Żabol, wyluuzuuuj i skoncz z glupawymi uwagami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Ziaba,ziaba,hehe,ziaba:) 04.07.05, 19:55 To ten ropuch, co tak ferment siał jakiś czas temu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Ziaba,ziaba,hehe,ziaba:) IP: *.isb.com.pl 04.07.05, 19:56 w królewicza sie raczej nie zamieni;) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Ziaba,ziaba,hehe,ziaba:) 04.07.05, 20:00 oj nie, co najwyżej w ch..ewicza:)))) hahaha, ale jestem niekulturalny:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla żabolu! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 04.07.05, 20:03 słuchaj! nas po prostu stać na to żeby sobie spalić autobusik. Tak sie szlachta bawi!:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: żabolu! 04.07.05, 20:06 Nie chciałem o tym mówić, po co się chwalić, ale skoro już się wygadałaś, to powiem: "WŁAŚNIE, STAĆ NAS"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: żabolu! IP: *.isb.com.pl 04.07.05, 20:06 a potem impreza i dzikie tańce do białego rana pod ratuszem;) hej! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: żabolu! 04.07.05, 20:07 Dzikie tańce z białymi niedźwiedziami, pod ratuszem, pijąc spirt z madro i zagryzając śledziem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: żabolu! IP: *.isb.com.pl 04.07.05, 20:08 a żubr przygląda się zza rogu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Ziaba,ziaba,hehe,ziaba:) IP: *.isb.com.pl 04.07.05, 20:05 hmm,powiedzmy,że tego nie czytałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: Ziaba,ziaba,hehe,ziaba:) IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 04.07.05, 20:07 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabol Re: Ziaba,ziaba,hehe,ziaba:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:09 Zmieniam się na LATO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Ziaba,ziaba,hehe,ziaba:) IP: *.isb.com.pl 04.07.05, 20:10 terefere!A DLA mnie to LOTTO!!!hehe!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla żaba, żabcia, żabeczka:) IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 04.07.05, 20:11 ja myslę, że żabol to zaczyna nas uwielbiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabol Re: żaba, żabcia, żabeczka:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:14 Lubie was cholera! Nawet nie wiem czemu! Tylko Kocziss jest jakiś walnięty lekko w główkę. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: żaba, żabcia, żabeczka:) 04.07.05, 20:15 No, bo z psychiatryka zwiałem, zmieniłem płeć i narodowość i temu taki pie..ięty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: żaba, żabcia, żabeczka:) IP: *.isb.com.pl 04.07.05, 20:21 no coś Ty!hehe,dobry żart!a ja myślałam że teściowa z wałkiem do ciasta przez pół miasta Cię goniła!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Żabeńko,kochanie!A ja tak się stęskniłam za tobą:P IP: *.isb.com.pl 04.07.05, 20:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: W centrum miasta spłonął autobus. IP: *.koba.pl 04.07.05, 21:34 Koczisss - piszesz, że widziałeś w telewizji. To bądź tak dobry i napisz mi co konkretnie się spaliło, jakiś poniemiecki MAN, stary Jelcz, czy co? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 21:47 Jelcz, że widziałem to zbyt wiele powiedziane, coś mi tam migało, bo aktualnie nie mam anteny i na pokojowej leciało:))) To raczej słyszałem, ale z tego co tam udało mi się zobaczyć, to jelcz, na zielono pomalowany, ale raczej nie ten z niską podłogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: W centrum miasta spłonął autobus. IP: *.koba.pl 04.07.05, 21:52 koczisss napisał: > Jelcz, że widziałem to zbyt wiele powiedziane, coś mi tam migało, bo aktualnie > nie mam anteny i na pokojowej leciało:))) > To raczej słyszałem, ale z tego co tam udało mi się zobaczyć, to jelcz, na ziel > ono pomalowany, ale raczej nie ten z niską podłogą. Na Wirtualnej Polsce jest fotka. Jelcz, numer bocnzy chyba 030. A skoro zaczęło palić się z tyłu to pewnie od silnika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Re: W centrum miasta spłonął autobus. IP: *.csk.pl 05.07.05, 09:12 Według kierowcy mógł ktoś podpalić ale jakoś trudno w to uwierzyć. Policja zazwyczaj podaje że instalacja elektryczna bo się zupełnie nieznają na rzeczy. Instalacja to może sie zapalić ale w budynku przy 220V. Jeżeli pali sie przy komorze silnika to najszybciej wyciek paliwa na rozgrzany element np. kolektor. To że autbus był po remoncie kapitalnym to nieprawda bo miał go prawie 10 lat temu. W KZK pomalowali go wałkiem na biało zielono wymienili obicia foteli i to cały remont. Kiedyś jeszcze za komuny takie Berlity wytrzymywały góra 7-10 lat i sie je kasowało i kupowało następny. W Białymstoku była też seria wcześniejsza z końca lat 70 PR110U bezpośrednio pochodząca z licencji francuskiej Berliet. Jelcz PR110M który się spalił był z 1984r a więc z serii nieznacznie zmodernizowanej z poprawioną wzmocnieniamikonstrukcją kratownicy jednak z tym samym wolnoobrotowym silnikiem Mielca. PR110M wytrzymywały znacznie dłużej w Białymstoku jeżdzą do dziś w KZK 21 letnie z tym że po 1-2 całkowitych remontach. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 21:53 koczisss napisał: > Jelcz, że widziałem to zbyt wiele powiedziane, coś mi tam migało, bo aktualnie > nie mam anteny i na pokojowej leciało:))) > To raczej słyszałem, ale z tego co tam udało mi się zobaczyć, to jelcz, na ziel > ono pomalowany, ale raczej nie ten z niską podłogą. > a widzisz,wstępnie postawiłam dobrą diagnozę:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 22:03 No przecież w szpitalu pracujesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 21:47 Aha, mówili, że palić zaczęło się z tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 21:48 koczisss napisał: > Aha, mówili, że palić zaczęło się z tyłu. > to na pewno był nekroskop:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 21:50 koczisss napisał: > biedak [']:((( > a ten znowu płącze:( Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 22:04 Bo taka płaczka ze mnie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... 04.07.05, 22:11 :))) Nie przedrzeźniaj mnie!!! Uczuciowy chłopak jestem i tyle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... 04.07.05, 22:12 koczisss napisał: > :))) Nie przedrzeźniaj mnie!!! > Uczuciowy chłopak jestem i tyle:))) > tak,a ja jestem niewrażliwa!!!JUż gdzieś to kiedyś od kogoś usłyszałam(przeczytałam).Nieważne! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... 04.07.05, 22:19 koczisss napisał: > Tak??? > tak... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... 04.07.05, 22:29 koczisss napisał: > To nie dobrze:((( > ale co ja na to poradzę??nic,przyjmuję to:( Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 21:59 a właśnie,gdzie jest nekroskop??? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 22:05 NIe wiem gdzie jest, przed południem był i znikł:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 22:08 koczisss napisał: > NIe wiem gdzie jest, przed południem był i znikł:))) > a później jęczy i marudzi na Kopytku,że mnie nie ma...a sam się ulatnia nie wiadomo gdzie?!!Może zwiedza nowe puby,żeby nadrobić zaległości??hehe:D a jutro znów powie,że go obgadywałam Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 09:56 a pewnie, ze powie, bo obgadywalas! :P i wcale nie jechalem tym autobusem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: W centrum miasta spłonął autobus. IP: *.bsk.vectranet.pl 04.07.05, 21:58 Żabol ta seria autobusów była testowana specjalnie dla Częstochowy. Testy wypadły pomyślnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 22:10 Ale Ci dziennikarze z GW w Białymstoku to są partacze, nie dość, że artykuł o tym pojawił się dopiero niedawno, a powinien od razu, to jeszcze brak zdjącia, a Ci z WP potrafili fotkę wstawić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 22:11 koczisss napisał: > > Ale Ci dziennikarze z GW w Białymstoku to są partacze, nie dość, że artykuł o t > ym pojawił się dopiero niedawno, a powinien od razu, to jeszcze brak zdjącia, a > Ci z WP potrafili fotkę wstawić:))) uops,to straszne!:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 04.07.05, 22:12 nie straszne, a beee:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan pożar MPK IP: 83.175.158.* 04.07.05, 23:02 a ja jadąc od centrum i widząc czarny dym unoszący sie na Branickiego specjalnie tam skręciłem z nadzieją, ze I US się hajcuje, a tu taki niewypał. Obok jest bankomat, pewnie to jakaś zorganizowana akcja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pożar MPK IP: *.elpos.net 04.07.05, 23:35 Spalil sie 21 letni jelcz pr 110 ktory niedawno przeszedl remont kapitalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagarmosen Re: W centrum miasta spłonął autobus. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 06:47 A MY W łOMZY MAMY NOWE "VOLWA" - dziwne jakim cudem umknęla wam kasa ,jakieś niedopatrzenie iKTO BEDZIE ODPOWIADAL "w Łomzy mieli pieniądze i kupli , dlaczego nikt nie dopilnowal i nie zabral pieniędzy!!???" Poszukajcie pogrobowcow Branickich aby zafundowali swoim fornalom jakieś znośne drabiniaste wozy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: W centrum miasta spłonął autobus. IP: 83.175.158.* 05.07.05, 07:47 Volwo to chyba jakas podróbka Volvo. Głupie te łomżyniaki jesli daja sobie taki chłam wciskać. Pewnie w promocji gratis pokrowiec na komórkę dla kierowcy do każdego autobusu dorzucili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagarmosen Re: W centrum miasta spłonął autobus. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 08:33 jak już nie wie się co odpowiedżieć - to bzdury się pisze ale nie na temat !- brak argumentow z przyczyn oczywistych Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 09:49 Bo na głupie posty, tylko w głupi sposób można odpowiadać!!! Jeszcze raz mówię, macie nowe busy, to cieszcie się z tego!!! Wiesz, coraz bardziej mnie rozśmieszasz, tą swoją postawą anty!!! I jeszcze jedno, być, pracować, mieszkać w Szwecji i nie wiedzieć jak VOLVO pisać, hahaha, toż to Szwedzka marka !!! To szkółki może czytać i myśleć wypadałoby pójść!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Re: W centrum miasta spłonął autobus. IP: *.csk.pl 05.07.05, 08:49 Mamy więcej MANów i Solarisów niż wszystkich łomżyńskiech autobusów razem wziętych. A polskie Volvo to żaden tam szczyt techniki, niedawno wam się jeden V7000 spalił nie pamietacie Łomżyniaki? Wot i technika! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 09:51 To pewnie jakiśmieszkaniec Białegostoku przyjechał i podpalił, tak sobie pewnie tłumaczą, na czele z tą Twoją przedmówczynią:))) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 09:40 Ale Ty jesteś głupia!!! Macie, to cieszcie się, gó.. mnie to obchodzi!!! Naprawdę zakompleksiona jesteś względem Białegostoku, albo juz ta nienawiść rozum Ci odebrała!!! Jesteś jak takie pięcioletnie dziecko, a ja mam lizaka, a Ty nie!!! Tak samo Ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 10:02 No ale Łomża starsza jest. Boże jak ja lubię ten tekst.:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 10:04 :) starszy nie znaczy: mądrzejszy, ladniejszy, wiekszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 10:07 Idąc tym tropem Złotoryja powinna być stolicą Polski:) Odpowiedz Link Zgłoś
drylll Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 12:07 Kurde to stodoły juz wszystkie tam spłonęły?!....hmmmmm......:( Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 12:10 Tak, stodoły, obory już spaliliśmy, teraz jest czas na autobusy, a jak one nam się skończą to będziemy palić świątynie, a jak ich już nie będzie, to domy mieszkalne, a na sam koniec zrobimy stosy i będziemy palić na nich takie głąby jak TY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drylll Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 12:48 koczisssss jak u Ciebie jest z tą inteligencją emocjonalną?Czy aby nie potrzebujesz jakiejs pomocy?wyluzuj.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 13:09 Jest wszystko oki, spkojna Twoja rozczochrana! Jabyś głupot nie pisał, to bym odpowiedział normalnie, bądź wcale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hallszka Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 12:59 koczisss odpuść sobie moze epitety -moze wiecej dystansu i humoru innego poza tym wisielczym ,bo nawet nie ironicznym -są wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 13:07 Lubię taki humor, a jeśli ktoś głupoty pisze, to tak samo odpowiadam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hallszka Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 13:19 a moze jednak zbyt wolno kojarzysz?A humor w istocie niektorzy juz taki mają.pozdrawiam i wypadam w słonce Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 13:32 drylll napisał: > Kurde to stodoły juz wszystkie tam spłonęły?!....hmmmmm......:( niestety tak, juz nie bedziesz miał gdzie mieszkać Odpowiedz Link Zgłoś
drylll Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 13:46 a soltys nie zwoła juz poł wsi i pomagac nie bedziesz juz Ty? ...tak mogą plonac stodoly juz kazdego dnia.. spox mieszkam juz w swojej... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 13:47 juz wszystkie stodoły zostały spalone, mieszkasz widocznie w jakiejs pod Białymstokiem Odpowiedz Link Zgłoś
hallszka Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 13:49 jednak definitywnie uciekam stad -klimat raczej zakompleksionych lokalnych patriotów /na marginesie jestem tez z Białego / Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 13:52 czyli Ty widzisz na kazdym rogu stodole? To kompleks wsi... i nie jestem zakompleksiony, tylko nie lubie jak ktos na sile chce zrobic z Białegostoku wioche Odpowiedz Link Zgłoś
hallszka Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 13:56 a moze zacznij sie bawic tematem miast bez szczegolnej potrzeby -bo takiej raczej nie ma udowadniac cos np ze Bialystok jest wielkomiejska metropolia. Nikt nie zaprzecza temu ze jest to miasto. Nie przesadzajmy i wecej luzu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
drylll Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 13:52 spokojnie na Akademickiej zostało jeszcze kilka w dobrym stanie...sie mieszka hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 15:20 Sławojke też masz, to idź klocka postaw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: W centrum miasta spłonął autobus. 05.07.05, 15:36 koczisss napisał: > Sławojke też masz, to idź klocka postaw!!! > ino szybko:) Odpowiedz Link Zgłoś