Dodaj do ulubionych

Multikino w Birunie

IP: *.bialan.pl 07.07.05, 00:17
Jeśli chodzi i Galerie Handlowe to jesteśmy mocno w tyle. A jest to wspaniała
onwestycja, do której mieszkańcy chodzą z największa przyjemnością.
Z tego co wiem to tych multikin i Galerii w naszym mieście ma być o wiele
więcej niż 2.
Obserwuj wątek
    • Gość: g-rat dopóki miastem rządzą ci sami ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 07:51
      nic z tego nie będzie... fajnie pomarzyć, ale póki co Białystok jest prywatnym
      folwarkiem, którego rządcy nie liczą się ze zdaniem i potrzebami mieszkańców,
      każdy ma swój prywatny biznes do ukucia i tego się trzyma, a po nich choćby
      potop...
    • Gość: JK Re: Multikino w Birunie IP: 83.175.158.* 07.07.05, 08:54
      Ton, Pokój i Syrena faktycznie upadną. Ale bynajmniej nie dlatego, że Biruna
      jest za blisko centrum. Po prostu człowiek, który wybiera się do kina chce
      dostać przynajmniej dwie rzeczy: obraz, który widać i dźwięk, który słychać. A
      tych podstawowych zdawałoby się wymogów tzw. stare białostockie kina nie
      spełniają.
      • Gość: g-rat i tutaj kolega/koleżanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 08:59
        utrafił w sedno! Chociaż lokalizacja ma również w tym przypadku znaczenie, to
        jakoś i poziom usługi oraz jej cena będą w tym przypadku decydować, do tej pory
        nie mieliśmy w Białymstoku "prawdziwego kina", miejmy nadzieję, że to się
        zmieni!
        • nekroskop88 Re: i tutaj kolega/koleżanka 07.07.05, 09:57
          o matko, a na co nam tyle multipleksow! Focus Park, Galeria Jagiellonia, Apsys
          przy Augustowskiej i teraz trzy w budowie: w centrum rozrywkowym Auchan, w
          Birunie i na Kalinowskiego, a kto do nich chodzić bedzie? :)
    • Gość: ptica Re: Multikino w Birunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:01
      Spokojnie ,nasi radni czuwaja,żadnych diabelskich wynalzków typu kina galerie
      do miasta nie wpuszczą.PIS i LPR wystapia w obronie "rodzimego handlu".Jak to
      jest,że tkzw. prawica uważa ,że Białystok musi kojarzyc się z zatęchłymi salami
      kinowymi i budami na Jurowieckiej.A centrum handlowe? Debski i Dobrzynski
      powiedzą Wam przecież że juz jest ,nawet dwa jedno na Jurowieckiej drugie na
      kawaleryjskiej,, a i jeszcze "supernowoczesne" -"Park"...
    • Gość: 242 Re: Multikino w Birunie IP: *.eranet.pl 09.07.05, 00:24
      Tur i jego ekipa muszą odejeść, dopiero coś się zmieni w Białym.
      • kamilario Re: Multikino w Birunie 09.07.05, 09:09
        NAujgorsze jest, że bl0okowanie hipermarketów było elementem kampanii Tura i
        ludzie na to poszli:(
        • nekroskop88 Re: Multikino w Birunie 09.07.05, 09:12
          to nie ludzie, to kupcy z Jurowieckiej
          • kamilario Re: Multikino w Birunie 09.07.05, 09:19
            Głosy kupców i ich rodzin to za mało, żeby ten du... wygrał wybory:)
    • Gość: mm Re: Multikino w Birunie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 09.07.05, 08:55
      u nas w Lublinie budują Cinema City, będzie częścią dużej galerii Plaza Lublin,
      otwarcie w przyszłe wakacje, zapraszam :) tego samego zycze
      BiałemuStokowi! :):):)
      • nekroskop88 Re: Multikino w Birunie 09.07.05, 09:01
        dziękujemy, jak zbudują multipleks w Białymstoku to też Was zaprosimy :)
        • dryla Re: Multikino w Birunie 09.07.05, 09:13
          nekro gdzie w Birunie bo ja nic nie wiem? w tej fabryce na świętojańskie?
          • kamilario Re: Multikino w Birunie 09.07.05, 09:19
            Tak, w tej fabryce:)
            • dryla Re: Multikino w Birunie 09.07.05, 09:20
              kamilario napisał:

> Tak, w tej fabryce:)

to ja tam na HP zdrowie tracę a ty tu kino budujesz!!!:)
              • kamilario Re: Multikino w Birunie 09.07.05, 09:22
                Napisałem wczoraj pościć o 15:07, a że potem już nikt się nie chciał dopisywać
                to nie moja wina:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka