Gość: pasażer IP: *.ld.euro-net.pl 22.07.05, 06:46 To był zamach terrorystyczny na skalę na szego regionu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomk Re: Autobus bez paliwa 22.07.05, 08:39 Jesli nadal takie "trupy" beda jezdzily po naszych ulicach, to czesciej bedzie takich przypadkow podejrzewam , ze to byl jeden z jelczy linia nr20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepiśmienny Re: Autobus bez paliwa IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 22.07.05, 09:36 O ile pamietam 20 nie jezdzi po kawaleryjskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Re: Autobus bez paliwa IP: *.csk.pl 22.07.05, 09:46 Nie Jelcz i nie Ikarus. Paliwo zgubił 13 letni MAN NG272 - jeden z tych pomarańczowych poniemieckich. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario Wniosek, że 20 letni jelcz 22.07.05, 09:52 jest lepszy od kilkunastoletnirgo mana:( Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Wniosek, że 20 letni jelcz 22.07.05, 09:57 A to bardzo ciekawe bo na zdjeciu widac niebieskiego Ikarusa 280. A co do wnioskow to rzeczywiscie 20 letnie Jelcze sa lepsze od kilkunastoletnich Manow, zwlaszcza pod wzgledem komfortu jazdy i halasu, zaryzykowalbym nawet stwierdzenie ze lepsze od nowych Manow a nawet Solarisow. Nawet zaduch w srodku jakis taki... lepszy, bo polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wniosek, że 20 letni jelcz IP: 194.146.128.* 22.07.05, 10:20 Bo ten Ikarus Przejeżdzał Po sąsiednim pasie , a na zdjęciu nie widać tego mana ponieważ stoi daleko przed strażą :) Nie wiem jak Oni wleli do tego mana 300 l paliwa jeżeli w nim mieści sie tylko 240 l :) Taka Jest norma producęta :) Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Wniosek, że 20 letni jelcz 22.07.05, 10:22 Polak potrafi... Byles moze na miejscu? Serio ten zbiornik wypadl na asfalt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wniosek, że 20 letni jelcz IP: 194.146.128.* 22.07.05, 10:32 Na miejscu nie byłem ale słyszałem Przez radio telefonw jednym z autobusów :) Kierowca mówił :" jedynka(Dyspozytor) zgłoś sie do ... Słucham ... Stoje na kawaleryjskiej w strone miasta podeślij na misce straż pożarną ponieważ mam wyciek paliwa ze zbiornika . Poważny jest ten wyciek paliwa . Tak urwał mi sie zbiornik .Acha straż powiadomiona czekaj na przyjazd pogotowia . Dobrze przyjołem . I to był koniec gatki . Po jakiś 6-8 min słyszałem że straż już jest . A po zatym Plastikowy zbiornik ma prawo sie urwać . Szczegulnie na takiej drodze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Komunikacja IP: 194.146.128.* 22.07.05, 10:23 A jeśli gazeta nie ma oczym pisać to najęczęsciej pisze o Komunikacji Miejskiej :( Czemu np nie o straży chyba nie widzieliście jakie wozy ma straż pożarna w naszym mieście (na ulicy Pogodnej i na Fastach ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gap [...] IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 24.07.05, 21:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Autobus bez paliwa IP: 194.146.128.* 22.07.05, 10:40 W jednej gazecie pisze o 9 rano a w drugiej w godzinach popołuniowych to nie wiadomo w co wieżyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomysłowy Dobromil Re: Autobus bez paliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:11 No i o co tyle krzyku, że paliwa w Polsce drogie... trzeba po prostu się w krzakach przyczaić z beczułką- najlepiej tam gdzie sporo autobusów jeździ- i na wypad za miasto zawsze się coś uzbiera. Tu zbiornik odpadnie, tam przewodziki nie zatrybią... PS. Dobrze że kierowca akurat kipa nie wywalił przez okno bo by mogło tak jebadachnąć, że wymiotłoby troche towaru z bazaru ku uciesze przypadkowych przechodniów (taka białostocka promocja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Autobus bez paliwa IP: 194.146.128.* 22.07.05, 22:33 Żeby to była bęzyna to by wybuchła :) Ale kolego oni jeżdzą na ROPIE która żeby wybuchłą to trzeba ją rozgrzać conajmniej 50 stopniami celcjusza :) Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Autobus bez paliwa 23.07.05, 12:46 Skoro Ty sie czepiasz to ja tez sie przyczepie nie na ROPIE, tylko na oleju napedowym. Reszta sie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Autobus bez paliwa 24.07.05, 10:19 Olej napędowy od kipa nie zapali się!!! Zbyt mała temperatura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Autobus bez paliwa IP: *.bsk.vectranet.pl 24.07.05, 10:07 Szkoda słów,ten szmelc na oczach Białostoczan pomału się rozsypie.A dziwne jest to że miasto sprawę bagatelizuje. Odpowiedz Link Zgłoś