Dodaj do ulubionych

Strasznie droga torba

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:37
Jarosław Brzozowski jest MIEJSKIM RZECZNIKIEM KONSUMENTÓW. Duperel, ale
akurat GW nie jest w stanie tego zapamiętać. Zazwyczaj nazywa go miejskim
rzecznikiem praw konsumenta. Tym razem: "rzecznik konsumenta Urzędu
Miejskiego w Białymstoku", co, jeśli się zastanowić, brzmi naprawdę głupio.
No bo kto to jest konsument urzędu? Smacznego.
Obserwuj wątek
    • Gość: mix Nie pierwszy raz nabieraja w Contessie IP: *.pool8257.interbusiness.it 15.08.05, 21:43
      Nie po raz pierwszy slysze o naciaganiu w "renomowanym" sklepie Contessa. Mnie
      probowano naciagnac na pasek, ktory de facto nie byl ze skory co usilnie
      wmawiala mi sprzedajaca. Ja wiem, ze kobiety tam pracujace pewnie musza
      wypracowac jakies normy, utargowac ile im kaza, ale moze nie za wszelka cene...
      • ogabignac Re: Nie pierwszy raz nabieraja w Contessie 15.08.05, 22:32
        Będziemy obserwować przebieg sytuacji; jeśli nie zwrócą tej pani pieniędzy
        pociągniemy temat o uczciwości Contessy przez następne pół roku.
        Tu gdzie mieszkam można oddać towar do trzech dni bez podawania jakichkolwiek
        powodów.
        Howgh!
        • Gość: Mariola Kacprzyk Re: Nie pierwszy raz nabieraja w Contessie IP: *.athenadiagnostics.com 17.08.05, 20:10
          Skoro Polska chce byc zachodem to pracownica Contessy powinna przyjac z powrotem
          torebke i oddac klientowi cala sume pieniedzy nie pytajac nawet o przyczyne .
          Pamietaj -Klient masz Pan.
          • ogabignac Re: Nie pierwszy raz nabieraja w Contessie 18.08.05, 00:06
            Miejmy nadzieję, że tak się stanie ale czy Gazeta będzie się jeszcze tym
            tematem interesować?
            Na wszelki wypadek za każdym razem gdy los nas rzuci w okolice tego sklepiku
            zachodźmy i pytajmy czy oddali już pieniądze starszej pani.
      • artisan4 Re: Nie pierwszy raz nabieraja w Contessie 15.08.05, 23:10
        tam jest jeszcze ciekawiej, wszystkie te dziewczyny sa na własnej działalności
        gospodarczej (ewidentnie łamie się prawa pracownicze, parodia ekspedientka
        prowadząca własną działalność gospodarczą) i dlatego tak sobie wyrywają klientów
    • brutt Re: Strasznie droga torba 17.08.05, 02:18
      Sklep powinien zwrocic pieniadze z czystej uczciwosci kupieckiej. Towar nie jest
      uszkodzony wiec bedzie mogl go sprzedac jeszcze raz. Gdyby potraktowal w ten
      sposob te Pania mialby wiecj korzysci nizeli zarobienie jednorazowo 599zl. Pani
      ta bya by najlepsza chodzaca reklama. Ale poszanowania klienta w naszym kraju
      sie jeszcze uczy... Byle szybciej.
      Stara zasada kupiecka: "zadowolona osoba z zakupu powie o tym 3 innym osobom,
      niezadowolona 11".
      • Gość: zet Re: Strasznie droga torba IP: *.stnet.pl 17.08.05, 21:41
        Nie spodziewałem sie tego po tym sklepiku.
        Nigdy więcej tam nie będę zaglądał.
    • Gość: krta Re: Strasznie droga torba IP: *.csk.pl 18.08.05, 13:11
      Ludziska kochane, jak sie płaci kartą to się patrzy co sie podpisuje. NIkt nie moze pobrac z karty kwoty wiekszej niz podpisem zgodzi sie na to jej wlasciciel. Jesli cos jest nie tak, transakcje nalezy anulowac i żadac potwierdzenia anulowania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka