Gość: koro IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 11.09.02, 00:32 tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jennefer Re: tylko moja IP: *.lipowa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 09:51 ale po co? coś chcesz udowodnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: tylko moja IP: *.euro / *.euro-net.pl 11.09.02, 09:57 Twoja??? Zasnales wczoraj razem z kurami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro tylko moja IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 11.09.02, 11:43 niczego nie chciałem udowadniać. po prostu smutno jest siedzieć samemu w nocy. można wtedy wysyłać kosmitom sygnały latarką albo zakładać wątki na potęgę. może mieć ivan 100 postów? to ja chce mieć 100 wątków! jennefer to z wiedźmina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jennefer Re: tylko moja IP: *.lipowa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 11:17 Gość portalu: koro napisał(a): > niczego nie chciałem udowadniać. po prostu smutno jest siedzieć samemu w nocy. > można wtedy wysyłać kosmitom sygnały latarką albo zakładać wątki na potęgę. > może mieć ivan 100 postów? to ja chce mieć 100 wątków! > jennefer to z wiedźmina? z wiedźmina, ale ona była czarodziejką, a ja, jak twierdzą niektórzy, jestem czarownicą - wiem, co myślą ludzie, chociaż w tym samym czasie mówią coś innego. a co do czarów, kurcze, czasem mi wychodzą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro czarownica IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 12.09.02, 11:43 Gość portalu: jennefer napisał(a): - wiem, co myślą ludzie, chociaż w tym samym czasie mówią coś innego przepraszam, a gdzie pracujesz? mogłabyś zrobic karierę w sądownictwie, albo tajnych służbach, że o wydziale śledzczym nie wspomnę. takie czytanie w myślach nie jest czasem męczące? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jennefer Re: czarownica IP: *.lipowa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 12:49 Gość portalu: koro napisał(a): > Gość portalu: jennefer napisał(a): > - wiem, co myślą ludzie, chociaż w tym samym czasie mówią coś innego > > przepraszam, a gdzie pracujesz? mogłabyś zrobic karierę w sądownictwie, albo > tajnych służbach, że o wydziale śledzczym nie wspomnę. > takie czytanie w myślach nie jest czasem męczące? nie jest, bo nie mam przypadłości Mela Gibsona z filmu (ups, nie wiem, czy to jest taki tytuł) "O czym myslą kobiety", kiedy słyszał mylśli wszystkich kobiet i robiła mu się w głowie niezła kakofonia napiszę może inaczej: trudno mnie okłamać, bo wiem, kiedy ktoś mówi nieprawdę w pracy? hmmm... czasem też się przydaje, ale raczej na gruncie towarzyskim (koledzy i koleżanki z pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: tylko moja 11.09.02, 14:31 Oj Koro , zawsze mogłeś pójść na Dworzec PKP (Białystok Centralny Nieodnawialny): tam zawsze kogoś można spotkać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro spotkać IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 12.09.02, 15:34 a na pewno zawiadowcę Odpowiedz Link Zgłoś