Dodaj do ulubionych

Kurier Poranny skompromitowany

IP: *.stnet.pl 06.10.05, 00:08
Ten poranny to gorsza gazeta niz fakt.Pracuja tam bardzo "inteligentni"
dziennikarze jak pan Skok, pani Domanowska i jeszcze innyni.Z tej gazety
mądrzejsi dziennikarze już dawno odeszli, chociazby do faktu bo lepiej
płaci.Nie ważne.Ważne jest to że kanister był, ale nikt nie jest teraz w
stanie powiedzieć czy był on przyczyną pozaru autokaru oprócz
tej "inteligentnej dziennikarki"
Policja i Straż wstrzymują sie co do wydania opinii a on a już wydała.Od tego
sa biegli i fachowcy pani Domanowska!!!!!!A pani naczelny to niech świeci
oczami za pani głupotę i swoją także że pozwolił na ten druk!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lopez Re: Kurier Poranny skompromitowany IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.10.05, 00:21
      Widac nie taki zamiar byl gazety. Po prostu narobic szumu i znalezc sie w
      mediach ogolnopolskich, a czy pisza bzdury czy nie to juz inna sprawa.
      • Gość: ala Re: Kurier Poranny skompromitowany IP: 212.33.82.* 06.10.05, 08:00
        Też jestem tego samego zdania. Dziś się juz powoli z tego wycofują, tylko nie
        za bardzo wiedzą jak. Współczuje rodzinom tych kierowców z Białegostoku. Wiem,
        że najprawdopodobniej to właśnie błąd jednego z nich doprowadził do wypadku.
        Ale on też poniósł konsekwencje, zginął. Tym rodzinom musi być bardzo ciężko z
        tą świadomością. W dodatku o ich śmierci i pogrzebach się nie wspomina, pewnie
        ludzie gadają: sąsiedzi itp, że to oni zabili, jak znam ludzi to tak pewnie
        jest. A ta głupia ziuta z Porannego wymyśla głupoty i z nieżyjącego, który
        bronić się nie może robi handlarza paliwem. Przecież gdyby w tym kanistrze była
        benzyna i gdyby on był w autobusie to by wybuchł i by go rozerwało. No ale cóż,
        liczy się to, że dzięki tym bredniom onet cytuje Poranny
    • Gość: Ja Re: Kurier Poranny skompromitowany IP: *.zetobi.com.pl / *.zetobi.com.pl 06.10.05, 09:00
      kurier poranny to obecnie (od jakiegoś czasu) typowy szmatławiec (jak dawny
      kurier podlaski - brakuje tylko zdjęcia nagiej kobiety na ostatniej stronie) -
      brukowiec który za punkt honoru postawił sobie pisanie "faktów autenty..." -
      oczywiście nie wszyscy tam są tacy PUK PUK
      • aleksiurek Re: Kurier Poranny skompromitowany 06.10.05, 11:28
        Gość portalu: Ja napisał(a):

> kurier poranny to obecnie (od jakiegoś czasu) typowy szmatławiec (jak dawny
        > kurier podlaski - brakuje tylko zdjęcia nagiej kobiety na ostatniej stronie) -

zamiast nagiej kobiety jest felieton
      • Gość: he,he,he Re: Kurier Poranny skompromitowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 11:48
        przyznaję rację. Piszą bzdury, bez sprawdzenia. Sam byłem skrzywdzony przez
        nich w ubiegłym roku. W dodatku są arogaccy i nie potrafią przeprosić!!!
    • Gość: T-800 Re: Kurier Poranny skompromitowany IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.10.05, 09:09
      Myślałem, że znowu ktoś u nich kupił nagrodę.
      • Gość: Pytek Re: Kurier Poranny skompromitowany - pytanie IP: *.bsk.vectranet.pl 07.10.05, 06:41
        A może ktoś wie ile w tym roku będą kosztować nagrody w Porannym?
        U kogo będzie można kupić kupony z Porannego za 1/10 ceny?
        • Gość: T-800 Re: Kurier Poranny skompromitowany - pytanie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.10.05, 22:13
          Pytek to pan Buszko?
    • madzia1708 Re: Kurier Poranny skompromitowany 06.10.05, 11:53
      też jestem tego zdania, piszą czasami takie bzdety, ze aż przykro czytać.
      Podają informacje nie sprawdzone, czasem błednie zinerpretowane. Szok, taki
      szmatławiec
    • Gość: lurex Re: Kurier Poranny skompromitowany IP: 80.51.160.* 06.10.05, 17:12
      To prawda, gazeta od dawna zachowuje się tak, jakby prawda była na końcu. Tezę
      sobie zakładają, a potem - co było do udowodnienia! To ma być pomysł na sprzedaż
      gazety. Ale okazuje się, że ludzie nie są głupi i nierzetelność dziennikarska im
      śmierdzi. Jeśli chcą taniej sensacji kupią Super Express. Ja przestałem kupować
      ten szmatławiec. Nie będę im kasy nabijać. Ale to co w internecie zupełnie mi
      wystarczyło, żeby być pewnym - to hieny dziennikarskie. I dobrze im tak, że NA
      ICH WŁASNYM FORUM LUDZIE IM DOKOPALI.
      • Gość: Barbara Re: Kurier Poranny skompromitowany IP: *.bsk.vectranet.pl 07.10.05, 19:54
        Możesz coś więcej napisać?
        • Gość: prosze Re: Kurier Poranny skompromitowany IP: *.bsk.vectranet.pl 08.10.05, 11:17
          www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051005/WYDARZENIA/51004007/0/wydarzenia&nocache=1
          www.poranny.com.pl/forum/viewtopic.php?p=6287#6287
    • Gość: T-800 Re: Kurier Poranny skompromitowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 17:59
      www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_051006/kraj/kraj_a_15.html

Nie wiem, co masz do Skoka. To przecież fotoreporter.
    • Gość: psychol Re: Kurier Poranny skompromitowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:51
      Znam Red. Domanowską... To kolejny dowód, że przykładów schizofrenii należy
      przede wszystkim szukać w mediach (wszystkich, nie tylko w "Porannym")
      • driver.2 Re: Kurier Poranny skompromitowany 06.10.05, 21:00
        Witam wszystkich,na miejscu rodzin kierowców podałbym panią redaktor do sądu o
        publiczne podrywanie opinii.
        • bum100 Re: Kurier Poranny skompromitowany 07.10.05, 20:54
          Sami dziś napisali, że dzieci jednego z kierowców boją się do szkoły chodzić, bo
          je palcami wytykają jako dzieci zabójcy. A wszystko przez Poranny i jego
          chłamowatą dziennikarkę. Ale w piersi sie nie uderzyli, tchórze. Czy ci, którzy
          zamieścili ten tekst myśleli o ludziach, kórym robia krzywdę?
          • Gość: zefir Re: Kurier Poranny skompromitowany IP: *.stnet.pl 18.10.05, 00:19
            Dzisiaj zaczęli nową batalię o deptak w Białymstoku. Nowy, stary temat. Brak
            tematów brak kasy. Poziom 0
            • Gość: kryspinek Re: Kurier Poranny skompromitowany IP: *.visp.energis.pl 18.10.05, 06:12
              ja tam kupuje zeby w ogłoszenaich towarzyskich /matrymonialnymui zwanych/ od
              czasu do czasu jakąs panienke wybrac. Bo skoro w Białymstoku pigalaka nie ma
              wiec trzeba sobie jekos radzic.Brawo PORANNY
    • Gość: leon Re: Kurier Poranny skompromitowany IP: 80.51.160.* 19.10.05, 16:47
      Nie tylko poranny - radio bialystok tez o tym bebnilo, ale po cichu sie wycofalo
      i jakos nikt o tym nie pamieta. Fakt - na papierze nie zostalo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka