macko110 30.09.07, 19:49 przez jak długi czas mozna stosowac seboderm emulsje?pytam poniewaz stosuje ja od kwietna tego roku i jest moim lekiem ktory pomaga mi w codziennym zyciu szkoda tylko ze po odstawieniu wszystko wychodzi od nowa! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axepulse Re: pytanie 02.10.07, 11:18 witaj! powiem Ci tak,ponoć leczenie sebodermem powinno się prowadzić przez miesiąc,ale ja robiłem to dłużej z drobnymi przerwami. Teraz znowu wróciłem do sebodermu po kilkumiesięcznej przerwie-niestety środek ten nie działa już tak jak na początku;/ skóra się przyzwyczaiła. Odpowiedz Link
macko110 Re: pytanie 02.10.07, 11:38 nie moge odstawic nawet na tydzien sebodermu bo nie wyjde z domu z taka twarza co jeszcze mogłbys mi polecic oprocz biodermy Odpowiedz Link
axepulse Re: pytanie 07.10.07, 22:20 mam podobny problem,stosuję obecnie seboderm-ale dzisiaj np moja twarz wygląda tragicznie. szczerze mówiąc pomysły mi się kończą,w każdym bądź razie nie polecam maści sterydowych-ulga chwilowa. powertuję inne fora,może tam coś znajdę-dam znać. jeśli chodzi o kremy i maści z cyklopiroksem-na mnie nie działają. Odpowiedz Link