Dodaj do ulubionych

KACZKA PREZYDENTEM :/

IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.10.05, 20:57
wielu ludzi chce juz wyjezdzac z kraju ( w tym i ja )..kto na niego
głosował?:/...widocznie sami emeryci,których w Polsce jest niemało..im juz
wszystko jedno kto bedzie prezydentem.. wiec zakreslali co popadnie...WILEKIE
DZIEKI !!!! :/
Obserwuj wątek
    • koczisss I wsioki, które wcześniej głosowały na Leppera!!! 23.10.05, 20:58

• Gość: moilola Re: I wsioki, które wcześniej głosowały na Lepper IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.10.05, 21:03
        no własnie i te wiesniaki które za lepperem pójda w ogień :/... i to ma byc IV
        RP?:/...my sie chyba teraz cofamy a nie idziemy na przód:/
        • Gość: Jan II od Wazy Re: I wsioki, które wcześniej głosowały na Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:27
          Jaka IV??? która to była I????
      • oginn Re: I wsioki, które wcześniej głosowały na Lepper 23.10.05, 21:21
        Ja głosowałem na Leppera a dzisiaj na nikogo, bo nikomu oprócz Leppera nie mogę
        na tyle zaufać, żeby oddać na kogoś swój głos.
        • Gość: Jan II od Wazy Re: I wsioki, które wcześniej głosowały na Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:28
          Zagłosuj na konia
      • Gość: Jan II od Wazy Re: I wsioki, które wcześniej głosowały na Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:26
        No i....
        każda kupka gnoju wywieziona do kaczorowa to wspaniałe!
    • Gość: Jan III od Wazy Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:04
      No i podstawa kaczorów - mocherowe berety Rydzyka + chłopaki w sukienkach.
      Potrzebny tu BERIA tudzież Feliks Dzierżyński. Może być żyjący prezydent KUBY.
      • jana2706 Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ 23.10.05, 21:11
        jezeli dawna ubecja i ich potomkowie wyjedzie,to dobrze,
        bedzie wiecej miejsc pracy dla Polakow,
        kto nie ma nic na sumieniu nie musi sie obawiac:)
        • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ 23.10.05, 21:13
          jana2706 napisała:

> jezeli dawna ubecja i ich potomkowie wyjedzie,to dobrze,
          > bedzie wiecej miejsc pracy dla Polakow,
          > kto nie ma nic na sumieniu nie musi sie obawiac:)

Lech K. powiedział, że tylko nieuczciwi muszą się jego obawiać. Ja natomiast jestem uczciwy, ale się jego obawiam. Wynika z tego, że on mnie oskarża jako nieuczciwego obywatela. A prawo polskie (póki co) karze pomówienia?
        • zewsi Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ 23.10.05, 21:13
          Wyjeżdżać chcą młodzi, do 30, to raczej nie jest dawna ubecja.
          • nick000 Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ 23.10.05, 21:31
            a czy ktoś bronił tym młodym do trzydziestki iść na wybory? Dlaczego wszyscy tylko biadolą i biadolą zamiast ruszyć tyłek od telewwizora i iść zagłosować?
            • koczisss Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ 23.10.05, 21:33
              No ja byłem, pojechałem rowerem, bo iść się nie chciało, zagłosowałem na Tuska i mam teraz prawo biadolić, bo mój kandydat nie wygrał:(((
              • Gość: moilola Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.10.05, 21:37
                no włąsnie wiekszosc młodych ludzi głosowała na Tuska..a ze babc słuchajacych
                radia ma ryja, wiesniaków który sa za lepperem, emerytów jest wiecej niz ludzi
                którzy maja przed soba przyszłosć no to cóz tylko pochlastac sie:/
    • Gość: bezrobotna Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:12
      Gawryluk z TVP szuka pracy. Przyjmiemy ją w Białymstoku?
    • Gość: Kuba Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 23.10.05, 21:13
      Co wy tak ludzie płaczecie ??!! I tak prezydent w Polsce ma g... do gadania i
      pełni funkcje przede wszystkim reprezentacyjne. Najważniejszy jest parlament,
      bo to od niego zależy rozwój państwa.
      • zewsi Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ 23.10.05, 21:16
        Jakąby parlament bzdurę nie uchwalił, to prezydent ją podpisze.
      • Gość: moilola Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.10.05, 21:18
        a czy uwazasz, ze kaczynski bedzie godnie reprezentował nasz kraj?...ja uwazam,
        ze nie...pokazał to juz podczas prezydentury w warszawie gdzie w ogóle nie
        umiał sie zorganizowac:/
    • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ 23.10.05, 21:18
      Gość portalu: moilola napisał(a):

> wielu ludzi chce juz wyjezdzac z kraju ( w tym i ja )

Dzisiaj już nie polecisz...

tnij.org/xez
      • Gość: moilola Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.10.05, 21:20
        dzisiaj jeszcze nie pojutrze tez i do matury tak bedzie..po maturze nie bede
        miała pieniedzy na PLATNE studia to wyjade do pracy
        • Gość: Jan II od Wazy Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:29
          Do Nigerii???/
          • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ 23.10.05, 21:31
            Gość portalu: Jan II od Wazy napisał(a):

> Do Nigerii???/

W Sztokholmie dla studentów z krajów UE studia są bezpłatne.
            • koczisss Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ 23.10.05, 21:34
              Tylko trzeba jeszcze mieć na utrzymanie kilka(naście) tysiączków koron:)))
      • Gość: Z.P. Re: KACZKA PREZYDENTEM :/ IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.10.05, 21:21
        >wielu ludzi chce juz wyjezdzac z kraju ( w tym i ja )
    • Gość: moilola cos na "poprawe humoru" IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.10.05, 21:31
      Syn pyta ojca:
      - Tato, jaka jest polityka Kaczynskiego??
      Ojciec odpowiada:
      - Zobacz, ja przynoszę pieniądze do domu, więc jestem KAPITALISTĄ, Twoja mama
      rządzi tymi pieniędzmi, więc jest RZĄDEM, dziadek uważa, żeby wszystko było na
      swoim miejscu, więc jest ZWIĄZKIEM ZAWODOWYM, nasz pokojówka jest KLASĄ
      ROBOTNICZĄ, a wszyscy mamy jeden cel, aby się Tobie lepiej wiodło! Ty jesteś
      LUDEM, a Twój młodszy brat, który leży jeszcze w pieluchach jest PRZYSZŁOŚCIĄ!
      Zrozumiałeś synku?
      Chłopiec zastanawia się i mówi, że musi się z tym wszystkim jeszcze przespać. W
      nocy budzi chłopca płacz młodszego brata, który narobił w pieluchy i drze się
      wniebogłosy. A, że chłopiec nie wiedział co ma zrobić, poszedł do pokoju
      rodziców. W pokoju była tylko mama, ale spała tak mocno, że nie mógł jej
      dobudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki, gdzie akurat zabawiał się z nią
      ojciec, a dziadek podglądał ich przez okno. Wszyscy byli tak sobą zajęci, że
      nie zauważyli, że chłopiec jest w pokoju. Malec postanowił więc, że pójdzie
      spać i o wszystkim zapomni. Rano ojciec pyta go:
      - Synku, możesz mi powiedzieć własnymi słowami co to jest POLITYKA
      - TAK! - odpowiada syn. - KAPITALIZM wykorzystuje KLASĘ ROBOTNICZĄ, ZWIĄZKI
      ZAWODOWE się temu przyglądają, podczas gdy RZĄD śpi, LUD jest całkowicie
      ignorowany, a PRZYSZŁOŚĆ leży w gó..e! TO JEST POLITYKA KACZYNSKIEGO!
      • nick000 Re: cos na "poprawe humoru" 23.10.05, 21:35
        dowcip stary i znany od dziesiątek lat, pasuje do kazdego ustroju, nie wysiliłeś sie.
        • Gość: moilola Re: cos na "poprawe humoru" IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.10.05, 21:39
          moze i stary ale adekwatny do danej sytuacji, a ze do kazdego ustroju da sie to
          podstawic to chyba jest niepokojace nie uwazasz?
          • Gość: Grisza Re: cos na "poprawe humoru" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:21
            Moilola, bierz sie do roboty a nia narzekaj, to przecież dewiza Tuska, chyba ze
            sie myle, więc przestań pi er dolić i do roboty...raz dwa ...do roboty :)
            • Gość: moilola Re: cos na "poprawe humoru" IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.10.05, 22:43
              a niby co mam robic?...ucze sie i to jest jak narazie głównym moim
              zadaniem...później pójde do pracy..znależć to ja znajde chociazby po trupach (
              taka moja natura niestety)...ale trzeźwo patrze na swiat i widze co sie dzieje
              i narzekam bo mam na co
              • androx Re: cos na "poprawe humoru" 23.10.05, 23:12
                Nie przesadzajcie !
                Kaczyński na pewno zrealizuje swoje obietnice i kraj mlekiem i miodem spłynie.
                W końcu proletariat znowu będzie siłą przewodnią.
                • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: cos na "poprawe humoru" 23.10.05, 23:15
                  androx napisał:

> Nie przesadzajcie !
                  > Kaczyński na pewno zrealizuje swoje obietnice i kraj mlekiem i miodem spłynie.
                  > W końcu proletariat znowu będzie siłą przewodnią.

Debile (czyt. ludzie z wykształceniem podstawowym) nie będą mną stanowić siły narodu.
                • Gość: Z.P. Re: cos na "poprawe humoru" IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.10.05, 23:16
                  Rządy ma sprawować koalicja PO PIS, a to czarno widzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka